| Musko-zensko prijateljstvo... | |
|
+14Misho komunikativn@ doctorr67 Gea Tricky Crna_ovca_chata dadaa bora1 Lora zutaruzasadunava SNEZA_ neven gorskooko Sumadijacafee 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Uto 01 Apr 2008, 14:24 | |
| Pa devojke da polako zakljucujemo diskusiju. Prilicno smo iscistili stavove. Udate, pri tome srecne u brakovima su sigurne da ne moze doci do nikakvog preokreta u druzenju sa drugarima. Neudate moraju biti vrlo oprezne jer pitanje je trenutka i date situacije kad se mogu dosetiti da ispred sebe imaju zenu. Sad se setih kad sam bila mala i imala ogranicenje izlaska na moru do 12,0 sati. Mnogo su mi bili strogi roditelji. Bio je jedan mladic, oko 20 godina nesto stariji od mene. Lep ko lutka Posto sam godinama odlazila u isto mesto, drustvo je bilo staro i mnogobrojno i uglavnom muskarci. Uvek bi se neko, dobrovoljno javljao od njih da me isprati kuci, morao se jedan deo proci koji nije osvetljen. Te vece se javio ON, rekao je da mora nesto da me pita. Ja srecna, mala je to rec, obamrla i utnula od iscekivanja. Zmarci samo mile. On poceo sa pricom, meni usi rastu. Javila mu devojka iz Beograda da je zatrudnela. Pa mene pita za savet sta da radi. | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pet 04 Apr 2008, 16:43 | |
| | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| |
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sre 09 Apr 2008, 19:31 | |
| "ako dame mnogo ne biraju" Cesto se mota ta misao ili konstatacija "ako dame mnogo ne biraju", pa kakve su sto dame, srecnice koje mnogo nebiraju. One imaju onda od svega, mnogo , sta naleti, ako naleti njima sve odgovara. Vesele, ne zahtevne, "mnogo ne pitaju" i ceo zivot im prodje u igri i veselju. Koji mi je "andrak" pa nemogu da budem takva :BG: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Čet 10 Apr 2008, 12:02 | |
| Prijateljstvo među ženama: Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala? Ona odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice. Suprug je nazvao deset njenih najboljih prijateljica ali ni jedna od njih nije potvrdila njen alibi Prijateljstvo među muškarcima: Jednu noć suprug nije dosao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao On joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja, 8-orica je potvrdilo da je spavao kod njih a 2-jica tvrde da je još uvek tamo. |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Čet 10 Apr 2008, 18:21 | |
| Negde sam pokupila, citajuci, neciju konstataciju "da nema pravog prijateljstva" medju zenama zato sto su uvek rivalke. Mislim da je to neka muska konstatacfija. Licno sam uvek bila sklonija da branim, stitim stavove ili na bilo koji nacin stajem na zensku stranu u tim odnosima musko-zenskim. Valjda bolje razumem razloge ove "nase strane" pa bi sigurno se prijavila kao jatak, mada bi se morala suociti sa nekim mojim licnim stavom o tome. Nazalost upravo sam u tom nekom rascepu. Prijatelji i meni stvarno dragi ljudi se razvode. Na zenskoj strani sam kao podrska u teskim trenucima. Stav mi je da je najbolje za oboje da se sto pre zavrsi ta faza deljenja i sam cin rastave i krene dalje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Čet 10 Apr 2008, 18:56 | |
| Iskreno ja ne gledam tako.Mnogo je brakova koje je unistila bas zena.Moja majka ima obicaj da kaze"ako si zena,pokri se"uvek sagledam tako.Nista vise nisu krivi muskarci u tim nekim situacijama.(Jes da skrenusmo sa teme )Mnogo puta su zene te koje varaju,koje ostavljaju decu ili jos gore vode svoju decu u neizvesnost i zive ko zna kakvim zivotom jer je "mama"htela promenu.Isto vazi za oba pola.Istina bolje prekinuti nesto sto ne valja i sto ne ide.Onog momenta kad se oseti treba prekidati jer sve sto se vise odugovlaci biva gore-ovo iz svog iskustva.Ovde na netu sam cula dosta prica i uverila se da nas ima raznih.Nikada ne treba suditi na osnovu pola vec postupaka a i ko smo mi da sudimo-pogresan izraz,izvinjavam se.Imam muske prijatelje za koje znam da su super ljudi,da im se desilo nesto sto su najmanje zeleli i najvecim delom nije krivica do njih.Uvek su problem deca jer njima trebaju oba roditelja. |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Čet 10 Apr 2008, 19:56 | |
| Priznajem da generalno ''držim žensku stranu''. Čak i kad to ne treba (izuzev kad to baš ne ide. Iz razno-raznih razloga, a najčešće jer, priznali to ili ne, većina žena je preopterećena i još suočena sa nizom predrasuda.
A ovaj Storm-in post me podseti na jednu situaciju. Izašla sam pri kraju radnog vremena sa posla na ''jedno pićence'' i ostala u restoranu do uveče, jer bila je takva atmosfera da se nisam ni setila da se javim. Hitno sam bila potrebna kući (tada nisam imala mob.), pa me muž potražio najpre na poslu. Tamo se javio jedan kolega (koji je radio neki obračun po podne), ali je odgovorio da ne zna, jer je tek došao. Muž pozove koleginicu sa kojom sam se inače vraćala sa posla (iz istog kraja grada), kaže joj da mu hitno trebam, a ona, mudrica: ''Zar još nije došla?'' Pa kad je ''ukačila'' vreme (oko 19,30h)- iz poteza slaže da sam otišla na neki službeni sastanak posle 2h i da smo, verovatno, posle toga otišli na piće - i još pomene neki lokal bzv. Oboje su znali gde sam, kao i moje kućne odnose i oboje slagali. A ja ''bistrica'' kad mi muž ispričao sve to, posle partije smeha izjavim kako 'ladno mogu u švaleraciju. I isteram vraga:))) | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Čet 10 Apr 2008, 20:01 | |
| - gorskooko ::
- Priznajem da generalno ''držim žensku stranu''. Čak i kad to ne treba (izuzev kad to baš ne ide. Iz razno-raznih razloga, a najčešće jer, priznali to ili ne, većina žena je preopterećena i još suočena sa nizom predrasuda.
A ovaj Storm-in post me podseti na jednu situaciju. Izašla sam pri kraju radnog vremena sa posla na ''jedno pićence'' i ostala u restoranu do uveče, jer bila je takva atmosfera da se nisam ni setila da se javim. Hitno sam bila potrebna kući (tada nisam imala mob.), pa me muž potražio najpre na poslu. Tamo se javio jedan kolega (koji je radio neki obračun po podne), ali je odgovorio da ne zna, jer je tek došao. Muž pozove koleginicu sa kojom sam se inače vraćala sa posla (iz istog kraja grada), kaže joj da mu hitno trebam, a ona, mudrica: ''Zar još nije došla?'' Pa kad je ''ukačila'' vreme (oko 19,30h)- iz poteza slaže da sam otišla na neki službeni sastanak posle 2h i da smo, verovatno, posle toga otišli na piće - i još pomene neki lokal bzv. Oboje su znali gde sam, kao i moje kućne odnose i oboje slagali. A ja ''bistrica'' kad mi muž ispričao sve to, posle partije smeha izjavim kako 'ladno mogu u švaleraciju. I isteram vraga:))) | |
|
| |
Lora Urednik
Broj poruka : 349 Godina : 59 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 16:39 | |
| Opet ste iskočile iz teme... | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 17:40 | |
| Super je prica Sta fali malo zakoraciti malo sire u temu. Pa tesko je napraviti raspored i raspodelu po fijokama a kamoli zivot razgraniciti po temama. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 17:48 | |
| Ja obavezno kad krenem sa kuckanjem promasim,aiiii Izvinite opet |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 17:50 | |
| Ma nema gorih od mene. Mašim na sve strane. Izgub, skroz na skroz | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:21 | |
| Ajmo se organizirat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:27 | |
| Aj ti doleee |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:28 | |
| Shta treba da se radi,nisam u toku,el neka fizikalija... :evil: | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:30 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:34 | |
| TEBI SE SMRKLO :twisted: OS JOS |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:35 | |
| I to mi je prijateljica... | |
|
| |
komunikativn@ Urednik
Broj poruka : 623 Godina : 51 Location : tamo-vamo-:)) Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:38 | |
| ja sam zensko, i to ispod el sam onda "prijatelj" ha ? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:40 | |
| GRUPNJAKKKK,TO BRE U LJUBAV BEZTEeeeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:41 | |
| Osh sa nama? | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 18:55 | |
| Ako nocas prezivim sa ove dve,mislim da ce to biti kraj jednog lepog musko-zenskog prijateljstva | |
|
| |
Tricky Urednik
Broj poruka : 98 Godina : 52 Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 19:03 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 13 Apr 2008, 19:05 | |
| TREP,TREP |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sre 16 Apr 2008, 03:09 | |
| IMATE LI LAŽLJIVO SRCE Znate li da je moguce prevariti svog decka/muža a da i ne dodirnete drugog muškarca? Emocionalna prevara može vam se dogoditi da to i ne primetite, i može biti razorna kao i telesna. Psiholozi kažu da nam se emocionalna intimnost s drugom osobom cini nevinom jer nema seksualne dimenzije, ali ona može uništiti zajedništvo jednako kao i telesna izdaja. Prema studiji psihologinje Shirely Glass, emocionalna prevara dogadja se kad blisko prijateljstvo žene i muškarca priedje granicu bezazlenosti i zadje u opasnu zonu, koju karakterisu tri faktora: intenzivna emocionalna bliskost, seksualna hemija i tajnovitost... Evo kako mozete proceniti varate li vi svog decka (ili možda on vas) i zašto je rušenje brana vašeg srca jednako destruktivno kao i skidanje farmerki. ANALIZIRAJ OVO: Jesam li emocionalna preljubnica? Oznacite izjave koje su istinite · Sretniji ste kad ste sa svojim muškim prijateljem nego s deckom. · Njemu cete ispricati šta je novo u vašem životu pre nego decku. · Imate osecaj da nešto skrivate i osecate se krivom kad provodite vreme s njim. · Flertujete i ponekad maštate o seksu s njim. Ako ste zaokružili tri izjave, vaša prijateljska veza je preintimna da biste mogli u njoj uživati. Što najpre trebate uciniti? Stavite embargo na svoje prijateljstvo. I to metodom oštrog reza. Taj vam se muškarac uvukao pod kožu i ne možete se potpuno posvetiti svom decku/mužu. Prestanete li se družiti s tim prijateljem, moci cete ocistiti misli i sve emocionalne resurse uložiti u svoju vezu. Naravno, ako vam je taj muškarac kolega s posla, bice nešto teže. Za pocetak, prekinite SMS i e-mail dopisivanje, nemojte odlaziti zajedno na ruckove i svedite svoj odnos na profesionalni u što vecoj mjeri. On ce shvatiti šta mu porucujete. A onda razmislite o svojim motivima. Ocito od tog muškarca dobijate nešto što ne dobijate od partnera. Otkrijete li gdje je rupa koju ste popunjavali druženjem s njim, otkrit cete i što vam je potrebno da biste ponovno bili zadovoljni svojom vezom. Prvo, pitajte se u cemu najviše uživate s tim svojim prijateljem. Primer: Ako pre sastanka s njim osjecate onu smušenost i nepromišljenost koja karakterise zaljubljenost, i ako je to ono što vas vuce k njemu, to vam nedostaje u vezi. Da biste ponovno osetili visoki napon, energiju koju trošite na koketiranje uložite u svoju vezu. Nije tako komplikovano: nazovite dragog na posao kako bi znao da mislite na njega ili zajednicko vece ispred TV-a zacinite erotikom. Tako ce se osecati željenim i, najvjerojatnije, uzvratiti jednakom pažnjom. Treci najcešci motiv emocionalne prevare jeste dosada. Ako ste zapali u kolotecinu, a novi je frajer zabavan i od njega vam srce brže kuca, logicno je da cete radije provoditi vreme s njim. Buduci da svaka veza, ako se u nju ne unosi svežina i uzbudjenje, doživi zamor, morate pronaci zajednicke interese kojima cete je oživeti. Naravno, možda ste se vezali uz drugog muškarca jer doista želite prekinuti vezu. Prekidi su cesto veoma teški i bolni, pa , ljudi traže povod za odlazak, najcešce u obliku obecavajuce nove veze. Kako cete znati je li vaša veza vredna popravke? Ako vam je želja da je popravite ravna nuli, prekinite i zbog sebe i zbog njega. __________________ |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sre 16 Apr 2008, 18:34 | |
| Zanimljivo bash... :twisted: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... | |
| |