Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

Musko-zensko prijateljstvo...

Ići dole 
+14
Misho
komunikativn@
doctorr67
Gea
Tricky
Crna_ovca_chata
dadaa
bora1
Lora
zutaruzasadunava
SNEZA_
neven
gorskooko
Sumadijacafee
18 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Left_bar_bleue20/20Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePet 28 Mar 2008, 17:14

Gea. pesma " mrgud" mi se svidja kao,i Slavica Ć.
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

Broj poruka : 1549
Datum upisa : 13.03.2008

List lica
Gea:
Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Left_bar_bleue0/0Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeSub 29 Mar 2008, 00:01

Nevene, sve sto sam pisala nije bilo upuceno nikom posebno. Niti sam imala zelju da se nekom dopadnem.
To su samo misljenja iskrena i moja. Tek sam za ovih par dana ovde pocela da razaznajem osobe tj. da
vezujem nikove za nacin razmisljanja i komentare.
Gorskooko me je pozvala pa sam iz radoznalosti dosla i dopada mi se nacin komunikacije u relativnom
manjem krugu ljudi. Taman za razmenu misljenja.
Chat mi je postao dosadan jer se ni o cemu ne prica. Salju poljupci i nudi virtuelna kafa a kao najvece
uzbudjenje neko pomene kolace i tako u krug, satima. Imam malo vremena da bi cekala da neko nesto
kaze da bi se nadovezala pricom. Ovde mi se dopada, pored svega gore navedenog da mogu uci kad mi
odgovara poslati svoj komentar i iscitati druge na neku temu. Nisam stigla ni sve da pogleda.
Danas sam otkirla da postoji i ovde neki mini chat.
Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
Urednik
Urednik
doctorr67

Broj poruka : 2336
Godina : 57
Datum upisa : 04.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeSub 29 Mar 2008, 12:20

citat Gea:
Nevene, sve sto sam pisala nije bilo upuceno nikom posebno. Niti sam imala zelju da se nekom dopadnem.

Ti nisi imala ali si to postigla.Sta fali i da se nekom dopadnesh:))?
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087

List lica
Gea:
Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Left_bar_bleue20/20Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeSub 29 Mar 2008, 22:18

Ništa, naprotiv. I meni se dopala. Po jutru se dan poznaje ko
Nazad na vrh Ići dole
zutaruzasadunava
Urednik
Urednik
zutaruzasadunava

Broj poruka : 702
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 07:37

Duzni smo da spoznamo svoje bice i da budemo svesni svojih razlicitosti.To mogu samo moji najbolji drugovi .
oni svoju pricu o muzevnosti kristalisu u sazetu misao,uzimaju prevlast pouzdanog vodica i duhovnih i moralnih uzleta ....i ja pored njih koracam sigurno.
Kada su zainteresovani za "zenu" suprotni pol tada ne priznaje te krajnosti,vrline i slabosti.....
Oslobodjeni medjusobnih optuzivanja*da ste mu vi samo drugarica*ohrabruju sebe i otvaraju tajnoviti prostor...i ako odluce da se okrenu prema vama.....vi ne mozete njima biti drugarica cak i da zelite,jer oni u vama vide samo :Zenu!
Tesko je razdvojiti osecanja,davno oznacene krajnosti .....ali prava prijateljstva izmedju muskarca i zene postoje i postojace samo donde,dok on u vama vidi sestru ili drugaricu ....u suprotnom...
No
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 10:52

Ili da je seksualno orjentisan prema svom polu :twisted:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 11:00

ljiljana ::
Ili da je seksualno orjentisan prema svom polu :twisted:
Ovo koliko zpazam je napisano dvosmisleno...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 11:02

objasni
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 11:11

objasni
Zar ti i to treba pojasniti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeNed 30 Mar 2008, 11:34

Aj se sad vrati malo gore pa procitaj o cemu se radi :twisted: Basketball Basketball
Nazad na vrh Ići dole
zutaruzasadunava
Urednik
Urednik
zutaruzasadunava

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 05:57

Aj se sad vrati malo gore pa procitaj o cemu se radi :twisted: Basketball Basketball

?????????????????????Objasni i meni ?
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 06:06

Ja znam da muškarac može biti pravi prijatelj ženi. Naravno da je tad ne gleda kao ženu, gleda je kao čoveka, poštuje kao prijatelja i zato ne mora biti homić. Volela bih da sve sumnjičave demantuje stvarno dešavanje u životu. Eto
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 06:57

Gea ::
To su samo misljenja iskrena i moja. Tek sam za ovih par dana ovde pocela da razaznajem osobe tj. da
vezujem nikove za nacin razmisljanja i komentare.
Gorskooko me je pozvala pa sam iz radoznalosti dosla i dopada mi se nacin komunikacije u relativnom
manjem krugu ljudi. Taman za razmenu misljenja.
Chat mi je postao dosadan jer se ni o cemu ne prica. Salju poljupci i nudi virtuelna kafa a kao najvece
uzbudjenje neko pomene kolace i tako u krug, satima. Imam malo vremena da bi cekala da neko nesto
kaze da bi se nadovezala pricom. Ovde mi se dopada, pored svega gore navedenog da mogu uci kad mi
odgovara poslati svoj komentar i iscitati druge na neku temu. Nisam stigla ni sve da pogleda.
Danas sam otkirla da postoji i ovde neki mini chat.
I love you
Dopala si mi se vec svojim prvim tekstovina, kao iskena i jer pises sebe. Ja pisem iskreno, sve ovisi o raspolozenju, za mene nema tajni.
Gorskooko je, pozivajuci te na forum uljepsala nas forum, i mislim da ona zsluzuje vise po radu i po trudu.
Chat, je blabalabalabal do beskonacnosti, i necu da te ponavljam, tu si u pravu, sto se tice chata.
Volim Gea da pises. pises ozbiljnije, ne trosis reci, ne mudrujes i imas dar da kazes istinu.
Pisi, i slobodno komentarisi moje tekastove, pa polemisi,da pisemo. Mislim da ti to mozes. Od sutra, najlepse pisanje, cu da grupisem u jednu celinu,.
Trebat ce mi vremene, ali pokusat cu uraditi nesto novo, "Andjelinini Nemiri".
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 10:27

gorskooko ::
Ja znam da muškarac može biti pravi prijatelj ženi. Naravno da je tad ne gleda kao ženu, gleda je kao čoveka, poštuje kao prijatelja i zato ne mora biti homić. Volela bih da sve sumnjičave demantuje stvarno dešavanje u životu. Eto
Meni se ceo zivot desava suprotno i zato nazalost ne verujem u to sunny
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 14:12

Ja znam ''zašto'' al' necu da Ti kazem geek geek geek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 14:27

Ja znam ''zašto'' al' necu da Ti kazem geek geek geek
Znam da znas da mislis da znas, ali to sto znas da mislis da znas i mislis da je tako, nije tako...hahahaha al ga upetlja sad flower
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 14:34

Ma nema veze, svezala sam, a i da nisam, gde bi ja sa ''m...'' svojim (nemam sansi, inace bih) lol!
Nazad na vrh Ići dole
zutaruzasadunava
Urednik
Urednik
zutaruzasadunava

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 15:58

REZIME:
nasa razlicitost prema ovoj temi ,takodje daje i razlicita tumacenja.Neko moze da bude u istinu i drugarica,neko je uvek i jedino samo zena u okruzenju istih.Znaci ....badava raspravljamo o ovoj temi na iluzionaran nacin....
postoje i drugi faktori koji mogu izmeniti situaciju .....
U svakom slucaju,kod nas zena veca je mogucnost za drugarstvom,nego kod vas muskaraca:Vama odmah ..."udari nesto u glavu " lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 16:24

zutaruzasadunava ::
REZIME:
nasa razlicitost prema ovoj temi ,takodje daje i razlicita tumacenja.Neko moze da bude u istinu i drugarica,neko je uvek i jedino samo zena u okruzenju istih.Znaci ....badava raspravljamo o ovoj temi na iluzionaran nacin....
U svakom slucaju,kod nas zena veca je mogucnost za drugarstvom,nego kod vas muskaraca:Vama odmah ..."udari nesto u glavu " lol!
Ma kako da ne, nama uvek udara u glavu...a Vama jock.. SM: SM: Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 329340
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 17:21

E neka si im rekao SJaj SM:

Ispadosmo mi muski da samo na one stvari mislimo,bez obzira sa kim smo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 17:28

Mislim i ja. Very Happy Nego kao se to bi radi :BRM:
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 17:32

Ma ne kako, nego sa kim.

Ti bash plafaaaaaaaaaaaaa SM:
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Left_bar_bleue0/0Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 19:04

Ja bi obrnula malo temu.
Zasto nam partner, muz nije najbolji prijatelj sa kojim ce mo podeliti sve nase probleme. Normalno ako nije sam on sam problem.
Ako jeste "i prijatelj" zar nije malo nezgodno poveravati se drugom muskarcu o svojim problemima i pri tome to precutati
muzu. Ako nemate muza, partnera a bliski ste sa nekom osobom, drugog pola kako odzati tu distancu. Divan si, razumes me najbolje od svih, mogu samo tebi reci sta me muci ali eto mi smo samo prijatelji.
Evo gomili nekih pitalica na ovu temu.
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 19:09

Ja bi obrnula malo temu.
Zasto nam partner, muz nije najbolji prijatelj sa kojim ce mo podeliti sve nase probleme. Normalno ako nije sam on sam problem.
Ako jeste "i prijatelj" zar nije malo nezgodno poveravati se drugom muskarcu o svojim problemima i pri tome to precutati
muzu. Ako nemate muza, partnera a bliski ste sa nekom osobom, drugog pola kako odzati tu distancu. Divan si, razumes me najbolje od svih, mogu samo tebi reci sta me muci ali eto mi smo samo prijatelji.
Ma upravu si Gea potpuno,ja mogu recimo nekoj "prijateljici" pomoci oko nekih stvari,naprimer popraviti joj neki kucni uredjaj i aparat,mogu je saslusati kakvih to problema ima,ali ipak kod svakoga mushkarca je u podsvesti mogucnost nekog trenutka koji moze da se iznenada desi tokom tog prijateljstva..
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 20:11

SJaj ::
Ja bi obrnula malo temu.
Ma upravu si Gea potpuno,ja mogu recimo nekoj "prijateljici" pomoci oko nekih stvari,naprimer popraviti joj neki kucni uredjaj i aparat,mogu je saslusati kakvih to problema ima,ali ipak kod svakoga mushkarca je u podsvesti mogucnost nekog trenutka koji moze da se iznenada desi tokom tog prijateljstva..

A što bi prećutali mužu Gea? Razz
Sjaj, ''slagao'' si na drugoj temi - Ti si tip lovca, a zajedno sa svim tim što im svašta ''čuči'' u podsvesti lol!
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 20:13

zutaruzasadunava ::
REZIME:

BR: kiss: - super: svaka ti je kao biser
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 21:33

A što bi prećutali mužu Gea?

Samo je bila misaona konstrukcija. Nemam muza ali znam da sam uvek morala da objasnjavam "na tanane" kad trebam da se vidim sa drustvom pa i sa prijateljem. Ne negiram ja to druzenje samo tvrdim da uvek postoji i neka simpatija na osnovu koje se zasniva musko-zensko prijateljstvo. Ako to preraste u neko redovno vidjenje, naviku potrebu nije daleko da se transformise u izistinsku ljubav. Muskarcima je vec generacijama pripala uloga pokretaca, inicijatora i geni su im tako slozeni da oni prvi prelaze tu liniju razdvajanja.
Pa kako ti to objasnis muzu kad ides da se vidis sa drugom?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 22:45

Iskreno,ali kazite kako objasniti suprugu druzenje sa prijateljem???Jednom sam krenula na svadbu kod kolege a on se obukao i krenuo sa mnom :twisted:
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimePon 31 Mar 2008, 22:47

Pa ne objašnjavam, zaista.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitimeUto 01 Apr 2008, 10:58

Lepo je imati pored sebe nekog ko razume.Takvi brakovi i veze su po meni prava stvar BR:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo...   Musko-zensko prijateljstvo... - Page 3 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Musko-zensko prijateljstvo...
Nazad na vrh 
Strana 3 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
 Similar topics
-
» HOROSKOP
» musko-zenski razgovor-zasto to nismo radili cesce
» Prijateljstvo....
» Sarenilo Pogleda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sumadijacafee :: PRIJATELJSTVO-