| Musko-zensko prijateljstvo... | |
|
+14Misho komunikativn@ doctorr67 Gea Tricky Crna_ovca_chata dadaa bora1 Lora zutaruzasadunava SNEZA_ neven gorskooko Sumadijacafee 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pet 28 Mar 2008, 17:14 | |
| Gea. pesma " mrgud" mi se svidja kao,i Slavica Ć. | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sub 29 Mar 2008, 00:01 | |
| Nevene, sve sto sam pisala nije bilo upuceno nikom posebno. Niti sam imala zelju da se nekom dopadnem. To su samo misljenja iskrena i moja. Tek sam za ovih par dana ovde pocela da razaznajem osobe tj. da vezujem nikove za nacin razmisljanja i komentare. Gorskooko me je pozvala pa sam iz radoznalosti dosla i dopada mi se nacin komunikacije u relativnom manjem krugu ljudi. Taman za razmenu misljenja. Chat mi je postao dosadan jer se ni o cemu ne prica. Salju poljupci i nudi virtuelna kafa a kao najvece uzbudjenje neko pomene kolace i tako u krug, satima. Imam malo vremena da bi cekala da neko nesto kaze da bi se nadovezala pricom. Ovde mi se dopada, pored svega gore navedenog da mogu uci kad mi odgovara poslati svoj komentar i iscitati druge na neku temu. Nisam stigla ni sve da pogleda. Danas sam otkirla da postoji i ovde neki mini chat. | |
|
| |
doctorr67 Urednik
Broj poruka : 2336 Godina : 57 Location : Singidunum Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sub 29 Mar 2008, 12:20 | |
| citat Gea: Nevene, sve sto sam pisala nije bilo upuceno nikom posebno. Niti sam imala zelju da se nekom dopadnem.
Ti nisi imala ali si to postigla.Sta fali i da se nekom dopadnesh:))? | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Sub 29 Mar 2008, 22:18 | |
| Ništa, naprotiv. I meni se dopala. Po jutru se dan poznaje | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 30 Mar 2008, 07:37 | |
| Duzni smo da spoznamo svoje bice i da budemo svesni svojih razlicitosti.To mogu samo moji najbolji drugovi . oni svoju pricu o muzevnosti kristalisu u sazetu misao,uzimaju prevlast pouzdanog vodica i duhovnih i moralnih uzleta ....i ja pored njih koracam sigurno. Kada su zainteresovani za "zenu" suprotni pol tada ne priznaje te krajnosti,vrline i slabosti..... Oslobodjeni medjusobnih optuzivanja*da ste mu vi samo drugarica*ohrabruju sebe i otvaraju tajnoviti prostor...i ako odluce da se okrenu prema vama.....vi ne mozete njima biti drugarica cak i da zelite,jer oni u vama vide samo :Zenu! Tesko je razdvojiti osecanja,davno oznacene krajnosti .....ali prava prijateljstva izmedju muskarca i zene postoje i postojace samo donde,dok on u vama vidi sestru ili drugaricu ....u suprotnom... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 30 Mar 2008, 10:52 | |
| Ili da je seksualno orjentisan prema svom polu :twisted: |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 30 Mar 2008, 11:00 | |
| - ljiljana ::
- Ili da je seksualno orjentisan prema svom polu :twisted:
Ovo koliko zpazam je napisano dvosmisleno... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 30 Mar 2008, 11:02 | |
| |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Ned 30 Mar 2008, 11:11 | |
| - ljiljana ::
- objasni
Zar ti i to treba pojasniti | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
zutaruzasadunava Urednik
| |
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 06:06 | |
| Ja znam da muškarac može biti pravi prijatelj ženi. Naravno da je tad ne gleda kao ženu, gleda je kao čoveka, poštuje kao prijatelja i zato ne mora biti homić. Volela bih da sve sumnjičave demantuje stvarno dešavanje u životu. Eto | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 06:57 | |
| - Gea ::
- Nevene, sve sto sam pisala nije bilo upuceno nikom posebno. Niti sam imala zelju da se nekom dopadnem.
To su samo misljenja iskrena i moja. Tek sam za ovih par dana ovde pocela da razaznajem osobe tj. da vezujem nikove za nacin razmisljanja i komentare. Gorskooko me je pozvala pa sam iz radoznalosti dosla i dopada mi se nacin komunikacije u relativnom manjem krugu ljudi. Taman za razmenu misljenja. Chat mi je postao dosadan jer se ni o cemu ne prica. Salju poljupci i nudi virtuelna kafa a kao najvece uzbudjenje neko pomene kolace i tako u krug, satima. Imam malo vremena da bi cekala da neko nesto kaze da bi se nadovezala pricom. Ovde mi se dopada, pored svega gore navedenog da mogu uci kad mi odgovara poslati svoj komentar i iscitati druge na neku temu. Nisam stigla ni sve da pogleda. Danas sam otkirla da postoji i ovde neki mini chat. Dopala si mi se vec svojim prvim tekstovina, kao iskena i jer pises sebe. Ja pisem iskreno, sve ovisi o raspolozenju, za mene nema tajni. Gorskooko je, pozivajuci te na forum uljepsala nas forum, i mislim da ona zsluzuje vise po radu i po trudu. Chat, je blabalabalabal do beskonacnosti, i necu da te ponavljam, tu si u pravu, sto se tice chata. Volim Gea da pises. pises ozbiljnije, ne trosis reci, ne mudrujes i imas dar da kazes istinu. Pisi, i slobodno komentarisi moje tekastove, pa polemisi,da pisemo. Mislim da ti to mozes. Od sutra, najlepse pisanje, cu da grupisem u jednu celinu,. Trebat ce mi vremene, ali pokusat cu uraditi nesto novo, "Andjelinini Nemiri". | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 10:27 | |
| - gorskooko ::
- Ja znam da muškarac može biti pravi prijatelj ženi. Naravno da je tad ne gleda kao ženu, gleda je kao čoveka, poštuje kao prijatelja i zato ne mora biti homić. Volela bih da sve sumnjičave demantuje stvarno dešavanje u životu. Eto
Meni se ceo zivot desava suprotno i zato nazalost ne verujem u to |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 14:12 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 14:27 | |
| |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 14:34 | |
| Ma nema veze, svezala sam, a i da nisam, gde bi ja sa ''m...'' svojim (nemam sansi, inace bih) | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 15:58 | |
| REZIME: nasa razlicitost prema ovoj temi ,takodje daje i razlicita tumacenja.Neko moze da bude u istinu i drugarica,neko je uvek i jedino samo zena u okruzenju istih.Znaci ....badava raspravljamo o ovoj temi na iluzionaran nacin.... postoje i drugi faktori koji mogu izmeniti situaciju ..... U svakom slucaju,kod nas zena veca je mogucnost za drugarstvom,nego kod vas muskaraca:Vama odmah ..."udari nesto u glavu " | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 16:24 | |
| | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 17:21 | |
| E neka si im rekao SJaj Ispadosmo mi muski da samo na one stvari mislimo,bez obzira sa kim smo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 17:28 | |
| Mislim i ja. Nego kao se to bi radi :BRM: |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 17:32 | |
| Ma ne kako, nego sa kim. Ti bash plafaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 19:04 | |
| Ja bi obrnula malo temu. Zasto nam partner, muz nije najbolji prijatelj sa kojim ce mo podeliti sve nase probleme. Normalno ako nije sam on sam problem. Ako jeste "i prijatelj" zar nije malo nezgodno poveravati se drugom muskarcu o svojim problemima i pri tome to precutati muzu. Ako nemate muza, partnera a bliski ste sa nekom osobom, drugog pola kako odzati tu distancu. Divan si, razumes me najbolje od svih, mogu samo tebi reci sta me muci ali eto mi smo samo prijatelji. Evo gomili nekih pitalica na ovu temu. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 19:09 | |
| - Gea ::
- Ja bi obrnula malo temu.
Zasto nam partner, muz nije najbolji prijatelj sa kojim ce mo podeliti sve nase probleme. Normalno ako nije sam on sam problem. Ako jeste "i prijatelj" zar nije malo nezgodno poveravati se drugom muskarcu o svojim problemima i pri tome to precutati muzu. Ako nemate muza, partnera a bliski ste sa nekom osobom, drugog pola kako odzati tu distancu. Divan si, razumes me najbolje od svih, mogu samo tebi reci sta me muci ali eto mi smo samo prijatelji. Evo gomili nekih pitalica na ovu temu. Ma upravu si Gea potpuno,ja mogu recimo nekoj "prijateljici" pomoci oko nekih stvari,naprimer popraviti joj neki kucni uredjaj i aparat,mogu je saslusati kakvih to problema ima,ali ipak kod svakoga mushkarca je u podsvesti mogucnost nekog trenutka koji moze da se iznenada desi tokom tog prijateljstva.. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 20:11 | |
| - SJaj ::
- Gea ::
- Ja bi obrnula malo temu.
Zasto nam partner, muz nije najbolji prijatelj sa kojim ce mo podeliti sve nase probleme. Normalno ako nije sam on sam problem. Ako jeste "i prijatelj" zar nije malo nezgodno poveravati se drugom muskarcu o svojim problemima i pri tome to precutati muzu. Ako nemate muza, partnera a bliski ste sa nekom osobom, drugog pola kako odzati tu distancu. Divan si, razumes me najbolje od svih, mogu samo tebi reci sta me muci ali eto mi smo samo prijatelji. Evo gomili nekih pitalica na ovu temu. Ma upravu si Gea potpuno,ja mogu recimo nekoj "prijateljici" pomoci oko nekih stvari,naprimer popraviti joj neki kucni uredjaj i aparat,mogu je saslusati kakvih to problema ima,ali ipak kod svakoga mushkarca je u podsvesti mogucnost nekog trenutka koji moze da se iznenada desi tokom tog prijateljstva.. A što bi prećutali mužu Gea? Sjaj, ''slagao'' si na drugoj temi - Ti si tip lovca, a zajedno sa svim tim što im svašta ''čuči'' u podsvesti | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 20:13 | |
| | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 21:33 | |
| A što bi prećutali mužu Gea?
Samo je bila misaona konstrukcija. Nemam muza ali znam da sam uvek morala da objasnjavam "na tanane" kad trebam da se vidim sa drustvom pa i sa prijateljem. Ne negiram ja to druzenje samo tvrdim da uvek postoji i neka simpatija na osnovu koje se zasniva musko-zensko prijateljstvo. Ako to preraste u neko redovno vidjenje, naviku potrebu nije daleko da se transformise u izistinsku ljubav. Muskarcima je vec generacijama pripala uloga pokretaca, inicijatora i geni su im tako slozeni da oni prvi prelaze tu liniju razdvajanja. Pa kako ti to objasnis muzu kad ides da se vidis sa drugom? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 22:45 | |
| Iskreno,ali kazite kako objasniti suprugu druzenje sa prijateljem???Jednom sam krenula na svadbu kod kolege a on se obukao i krenuo sa mnom :twisted: |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Pon 31 Mar 2008, 22:47 | |
| Pa ne objašnjavam, zaista. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... Uto 01 Apr 2008, 10:58 | |
| Lepo je imati pored sebe nekog ko razume.Takvi brakovi i veze su po meni prava stvar |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Musko-zensko prijateljstvo... | |
| |
|
| |
| Musko-zensko prijateljstvo... | |
|