| Dali vam je tesko reci "IZVINI"? | |
|
+16Mirko S. Kojotovski zvrchak slatkicass kpt Tatko-Pantelija Oci-ANDJELA^Z sonia Crna_ovca_chata komunikativn@ zutaruzasadunava julijana Tricky gorskooko neven SNEZA_ Sumadijacafee 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
kpt Prijatelji
Broj poruka : 547 Godina : 58 Location : fantomska pojava "Flying Dutchman" Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Čet 29 Maj 2008, 20:46 | |
| E,ne znam tu pricu,Gorskooko...? | |
|
| |
slatkicass Urednik
Broj poruka : 124 Godina : 63 Location : Bor Datum upisa : 16.11.2007
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pet 30 Maj 2008, 14:11 | |
| Izvini,iz istog razloga Ljub za Danibius,slatkicass i Silvy |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pet 30 Maj 2008, 16:45 | |
| - kpt ::
- E,ne znam tu pricu,Gorskooko...?
Odavno je, pa ću (možda) malo konstruisati: Opeče cigu para iz voza, i to žešće. Onako ''ošuren'' dodje kod Fate, a ona kuva u ekspres-loncu (novatariji koju tek što je ''pribavila''), šišti li, šišti... Izbezumljeni cigo dokači golemu motku i stane udarati po loncu, svom snagom. Jedva ga umiri Fata i pita šta mu je, a on će: ''Bolje sad, nego da poraste'' (ili tako nekako) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sre 04 Jun 2008, 11:19 | |
| Izvini što mi na licu tinja mali brušeni vezuv nihila (dragi moj esteto, da sam te tešila, da te nisam grdila, pitam se da li bi ljubav nizije, dok ovako klija, bila manje nastrana, manje zakopčana i zbog toga nasilna. Izvini što mi reči (reči su nasilje) tonu na morsko sijajuće dno kao kovčezi sa vazljubljenog mi splava i što ne spasavam ništa. Izvini što mi zanoktice rastu dok žvaćem nešto usputno, za stolom, za sudoperom što mi raste kosa. Izvini što ne umem da plačem nad nama i što te varam sa drugim (knjigama), a lestve samo tebi, samo si se ti na mene zaista popeo i otisnuo se tamo, k Narcisu. Izvini što smo ljudi. Izvini što postoje lekcije u životu koje bole. Izvini što je moja samoća jestivija od nas zajedno. Izvini što imaš vrat od čijeg me sjaja mori teška radoznalost. Izvini što me deja vu ujeo pre par sekundi za obraz nežno kao jagnje, to je taj atribut koji su kabalisti zaboravili, Ironija. Izvini što mi je potrebno tvoje rame koje, da budemo realni, uopšte nije tvoje. Izvini što si mi potreban da iživim umetnika u sebi. Izvini što ti se obraćam. Izvini zbog pisma. Izvini zbog punog Meseca. Izvini što ne klečim. Izvini što klečim. Izvini što planete galopiraju i grizu ular, njihovu nestrpljivost i pokornost Kočijašu, poznajemo, zar ne? Izvini što ću ostaviti svoje ruke koje su te jednom pridržale i svoje sećanje na tebe kad se suočim. Izvini što ti ne verujem. Izvini što te ljubim dok ti tako ne verujem. Izvini što se egzaltira moj Mesec u Ovnu koji čini da mi se egzaltira Mesec u Ovnu, i suštine, i moći, i vreme, i tajne, i ostale gluposti (bogomdani ovi zubi, možda već ispljunuti, none-bombone koje ću da svučem s elegantnim nemirom u poslednjem kolenu, pa stomačić pun zgužvane hartije i tako redom i tako preko reda). Izvini što se neću boriti za tebe, jer nemam protivnice nego saučesnice, jer nemamo decu nego braću i sestre, jer mi nemamo ugovore o vernosti nego divnu vest o slobodi. Izvini što te se bojim, ali to neću nikad više reći. Izvini što sam pas, što znam šta znači pobediti i šta znači riti i trčati i glodati kost. Izvini što sam drolja, takva su vremena. Izvini što sam vesela i kad znam da ti nisi. Izvini što veoma sumnjam u verodostojnost ovih malih prolaznih reči. Stalno imam neki superioran utisak da lažem, izvini. Izvini što sam spora u malim stvarima, brza u velikim, i obrnuto. Izvini što više ne sviram ništa, ne pevam ništa, ne idem nikuda, što imam bezrezervno poverenje u jedno veliko astralno srce od kojeg sam odbijeno slovo. Izvini što ću te razočarati. Izvini ako si očekivao nešto drugo. Izvini što nosim kratku kosu. Izvini što su mi crte lica čerte i reze. Izvini zbog lične garde, eklektičnih misli koje ne talasaju površinu. Izvini što imam obrnuti apetit, što ću se udati i otići daleko, što se (ne) bojim greha, što te (ne) prisvajam. Izvini što ne zaboravljam pravila igre koja kažu da si voće zabranjeno. Izvini što sam ovako jadna dok ti se izvinjavam. Izvini za fantaziju. Izvini što ti ne peglam košulje, izvini što te ne hranim kao svoje dete, što te ne oblačim. Izvini što te svlačim. Izvini što se osećam pomalo iskorišćeno dok ti svojoj ženi prilaziš s novom strašću i svome stolu. Izvini što ću večeras u XY kaffeu sesti na barsku stolicu, naručiti bilo šta, pa zatim popiti još koju čašicu toga, otvoriti knjigu od pola i uzeti neki visoki muški zagrljaj na iskap. I što niko neće biti lep kao ti, niko sjajan kao ti, i sa tom bolnom činjenicom treba se nekako pomiriti. Ali kako to da tvoj genijalni jezik nije na čistini, izvini što pitam, što podsećam, mi smo svakako rod, ko će ako neću ja. Držim ti lopovske lotre, hajde, uberi jabuku i odleti.-Liljanacuk |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sre 04 Jun 2008, 11:21 | |
| - gorskooko ::
- kpt ::
- E,ne znam tu pricu,Gorskooko...?
Odavno je, pa ću (možda) malo konstruisati:
Opeče cigu para iz voza, i to žešće. Onako ''ošuren'' dodje kod Fate, a ona kuva u ekspres-loncu (novatariji koju tek što je ''pribavila''), šišti li, šišti... Izbezumljeni cigo dokači golemu motku i stane udarati po loncu, svom snagom. Jedva ga umiri Fata i pita šta mu je, a on će: ''Bolje sad, nego da poraste'' (ili tako nekako) Nekad je bolje da poraste Izvini |
|
| |
kpt Prijatelji
Broj poruka : 547 Godina : 58 Location : fantomska pojava "Flying Dutchman" Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Čet 05 Jun 2008, 19:14 | |
| Zavisi ko je na pruGi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Čet 05 Jun 2008, 22:48 | |
| Izvini i uvek izvini a ko li je kriv... |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
Broj poruka : 1129 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pon 09 Jun 2008, 16:47 | |
| Izvini Evo nije mi bilo tesko | |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sre 30 Jul 2008, 11:01 | |
| ........ izvini, oprosti i oslobodi, to nisu reci - to su kljucevi duse.... | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Ned 03 Avg 2008, 04:22 | |
| Izvini, ali mnogo mi je zao, zao mi je tebe, Oprosti sto te volim tako malo, jer ja ne mislim vise ni na sebe | |
|
| |
Mirko S. Kojotovski Urednik
Broj poruka : 245 Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pon 04 Avg 2008, 03:48 | |
| Nije mi tesko reci ako sam pogresio. | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pet 19 Sep 2008, 22:33 | |
| - slatkicass ::
- [/b]
Umeti ....razumeti,postovati... naljuti ti se kad treba ili zlu ne trebalo...jeste UMETNOST zivljenja.... Nazalost,retko ko ume da shvati i razume,veliku rec koja znaci ne izvinjenje ...nego prastanje! A` to je mnogo vaznije.... To je naprosto ....golgota. | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Uto 21 Okt 2008, 15:38 | |
| Savitju se pred svachijim vratima, ali netju da klechim! | |
|
| |
Mirko S. Kojotovski Urednik
Broj poruka : 245 Datum upisa : 31.07.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Uto 28 Okt 2008, 04:56 | |
| Mislim da sam to i na ovom forumu rekao više puta. | |
|
| |
Setac Prijatelji
Broj poruka : 1 Godina : 63 Location : Nis Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 22 Nov 2008, 12:24 | |
| ne zelim da dovedem sebe u situaciju da se izvinjavam, ali ako se to desi, nije mi tesko i nije ispod casti da se izvinim | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 22 Nov 2008, 18:21 | |
| Uvek se izvinim ako shvatim da sam kriva. Obzirom da sam samokriticna,shvatim kada sam u pravu. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 22 Nov 2008, 20:09 | |
| | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Ned 23 Nov 2008, 07:20 | |
| Izvini setac,pozdrav i od mene | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Ned 23 Nov 2008, 09:24 | |
| Izviniti se, priznati grešku je ljudski. Pokazati da nisi ne pogrešiv i da uvažavaš sebe i osobu kojoj se izvinjavaš. Izvinite za slovnu grešku u naslovu Foruma. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sre 26 Nov 2008, 16:02 | |
| Cu nju - izvinite za gresku Kreativna si Gea | |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
Broj poruka : 1129 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Ned 21 Dec 2008, 18:36 | |
| | |
|
| |
Rita Prijatelji
Broj poruka : 19 Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Čet 12 Mar 2009, 11:39 | |
| Umem da kazem izvini mada izbegavam da dodje do toga. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sre 08 Apr 2009, 20:21 | |
| Nekada je zaista tesko. Bar meni. Covek se uci dok je ziv:))) | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Čet 09 Apr 2009, 19:53 | |
| Kažem uvek kad uvidim da sam pogrešila ili povredila nekog. Bolelo bi me više da prećutim a da sam svesna da sam svojom greškom povredila nekog. Tako funkcionišem, nemam neku blokadu ponosa i sujete. To su gluposti i mislim odlika slabih ljudi koji nisu u stanju da priznaju da su ne pogrešivi, ne savršeni, obično je suprotno i još svašta pride. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pet 10 Apr 2009, 20:26 | |
| Naravno, tako posmatrano da. Prethodno sam napisala za jednu konkretnu situaciju, preterala sam jer sam bila isprovocirana preko svake mere, izvinula sam se, ali samo kurtoazno, vise sebe radi nego zbog osobe koja to i nije zasluzila. Eto. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Pet 10 Apr 2009, 22:27 | |
| Ma nekada se pokajem kada se nekome izvinem tek kasnije shvatim da za tim nije imalo potrebe i da ne zasluzuje to | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 11 Apr 2009, 05:48 | |
| Polazim uvek od sebe. Mera greške koja je za izvinjenje donosima ja. Teže mi ide ono trebala bi da se izvinim iz nekog razloga (šef, faca ili tome slično) samo ako ja shvatim svoju grešku.Posle toga se osećam uglavnom lakše i bolje. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 11 Apr 2009, 13:57 | |
| - Milovan ::
- Ma nekada se pokajem kada se nekome izvinem tek kasnije shvatim da za tim nije imalo potrebe i da ne zasluzuje to
e to, bas ovo. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? Sub 11 Apr 2009, 17:03 | |
| Pa da | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dali vam je tesko reci "IZVINI"? | |