Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Muzicka kutija... | |
|
+16ljiljana Garavo jare Oci-ANDJELA^Z Makljan Crna_ovca_chata sonia Silvy Tricky Toplica gorskooko Slovenska Lora neven zutaruzasadunava SNEZA_ Sumadijacafee 20 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Toplica Urednik
Broj poruka : 19 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sre 30 Jan 2008, 12:08 | |
| Covjek kao ja
Izvođač: Arsen Dedic
Ne zate nije covjek kao ja sto ljubav tuznu samo moze da ti da u ovom stanu ne postoji nista sto bi moglo zadrzati tebe niceg nemam da dam osim sebe a dao bih sve
Ne zate nije covjek kao ja sto zivot gorak samo moze da ti da ti nebi mogla da zivis kao nekad ja bih htio da budemo sami i da necujno prolaze dani oko nas
U kuci gdje samo vergl jos rijetko svira a buducnost zate je svijet od papira u sobi praznoj bez svijetlosti i mira
Sad mirno idi ostavi me tu da kao nekad opet prepustim se snu Ti u ovom svijetu ne nalazis nista to je zivot od sanja i pjene ne razumijem sto trazis od mene kad dao sam ti sve. | |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| | | | SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 31 Jan 2008, 14:21 | |
| | |
| | | SNEZA_ Urednik
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 31 Jan 2008, 14:30 | |
| | |
| | | SNEZA_ Urednik
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sub 02 Feb 2008, 23:10 | |
| - gorskooko ::
- Legende - Ne veruj
Ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da sam tuzan kad ti kazu da sam sam ne, ne veruj, ne, ne veruj da zbog tebe budan sanjam da se cesto napijam
Ne, ne veruj, ne, ne veruj sve o meni sto se prica ja sam samo umoran ne, ne veruj, ne, ne veruj zelim samo malo mira tako zelim da sam sam
Ne, ne veruj, ne, ne veruj da kraj tvoje kuce uvek kada prodjem zastanem ne, ne veruj, ne, ne veruj kad ti kazu da cu tako zbog tebe da uvenem *** Legende - Moja si
Kao cvet sto se rosom napaja kao san kad polako osvaja kao zrak kada sunce izranja naci cu put do tvojih usana
Moja si, moja si makar jos tri duge zime cekao moja si, moja si makar te ceo zivot ne docekao
Moja si, makar trnjem hodao moja si, makar sve rasprodao kao sneg kada kopni s' proleca odnecu setu iz tvog osmeha Mmmmmmm, malo pre sam se vratila sa njihovog koncerta.Josh uvek imam grip, ali tih dva ipo sata njihove muzike i utisak koji njihove pesme ostavljaju na mene, ne dozvoljava mi da zaspim.Eto.... | |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Ned 03 Feb 2008, 05:54 | |
| Moja si, makar trnjem hodao moja si, makar sve rasprodao kao sneg kada kopni s' proleca odnecu setu iz tvog osmeha Ma nema Legende su prave | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 08 Feb 2008, 19:17 | |
| Znam da ce prekasno biti kada pod kozu mi udjes i zato molim te idi ,pre nego sto moje postane tudje. Ranjena hiljadu puta u ljubav verujem malo, i sebe najmanje dajem i kad mi je najvise stalo.
Ne bih prezivela da mi odes kad te zavolim, U MORU LJUBAVI JA UVEK OSTRVO TUGE NALAZIM. Ne bih prezivela da te nemam kad na tebe naviknem. Na mome ostrvu tuge,gde nema mesta za druge ostajemmmm!
Polako gubim kontrolu,vec si mi previse blizu, davno sam prosla tu skolu, da budem tek jos jedna u nizu... Ranjena hiljadu puta u ljubav verujem malo, i sebe najmanje dajem i kad mi je najvise stalo
Ne bih prezivela...
OSTRVO TUGE-Selma |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sub 09 Feb 2008, 15:00 | |
| A znate li onu....Znas li draga onuuuu sljivu rankuuuuuuu..kad smo nekad bili na satankuuuuuuuuu | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sub 09 Feb 2008, 23:50 | |
| Oj,Milice cobanice tvoju sliku uvek nosim, ako nisi isprosena ja sam doso da te prosimmmmmmmmmm |
| | | Tricky Urednik
Broj poruka : 98 Godina : 52 Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Ned 10 Feb 2008, 19:05 | |
| Ringispil
Izvođač: Djordje Balasevic
Curi od jutros od cetiri- pet, resilo nebo da potopi svet. Nad gradom danima vise iste kulise.
Poliva kisa al' to joj je zanat, ma sve mi je ravno k'o severni Banat, manje vise, i sa kisom i bez kise.
Vreme se vuce k'o teretni voz, gde li veceras da pomolim nos? Klasika: "Konobar, un cafe' macchiatto". Pa da.
Prolazi vreme, al' to mu je manir, i sve je to plitko k'o plehani tanjir. Izes sliku, nigde jedra na vidiku.
O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjici tuzno stoje.
Dodji, iz plave boce se pojavi, bar jednu zelju ispuni i dodaj ovom svetu malo boje, cudo moje.
Vece se klati k'o prezreli klip, teska vremena, a ja tezak tip - gravitacija zacas uzima svoje.
Slab sam ja igrac za subotnje guzve, al' shvatam pomalo te pokretne spuzve: neko pijan lakse zivot odrobija.
O, daj okreni taj ringispil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjici tuzno stoje.
Dodji, iz plave boce se pojavi, bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje, o, cudo moje.
Sustajem ,odustajem, pritiska me kao pegla. Javi se, pojavi se, dodaj svetu malo vergla. Nekad si me cudila, o, danas bi mi tako legla. Dodaj malo ludila, dodaj svetu malo vergla.
O, daj okreni...
sustajem, odustajem...
taj ringispil u mojoj glavi... | |
| | | zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sre 13 Feb 2008, 16:03 | |
| Put Your Lights On
Hey now, all you sinners Put your lights on, put your lights on Hey now, all you lovers Put your lights on, put your lights on
Hey now, all you killers Put your lights on, put your lights on Hey now, all you children Leave your lights on, you better leave your lights on
Cause there's a monster living under my bed Whispering in my ear There's an angel, with a hand on my head She say I've got nothing to fear
There's a darkness deep in my soul I still got a purpose to serve So let your light shine, into my hole God, don't let me lose my nerve Lose my nerve
Hey now, all you sinners Put your lights on, put your lights on Hey now, all you children Leave your lights on, you better leave your lights on
Because there's a monster living under my bed Whispering in my ear There's an angel, with a hand on my head She say's I've got nothing to fear We all shine like stars Then we fade away.
Carlos Santana | |
| | | zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sre 13 Feb 2008, 16:04 | |
| Say your prayers little one Dont forget, my son To include everyone
Tuck you in, warm within Keep you free from sin Till the sandman he comes
Sleep with one eye open Gripping your pillow tight
Exit light Enter night Take my hand Off to never never land
Somethings wrong, shut the light Heavy thoughts tonight And they arent of snow white
Dreams of war, dreams of liars Dreams of dragons fire And of things that will bite
Sleep with one eye open Gripping your pillow tight
Exit light Enter night Take my hand Off to never never land
Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take
Hush little baby, dont say a word And never mind that noise you heard Its just the beast under your bed, In your closet, in your head
Exit light Enter night Grain of sand
Exit light Enter night Take my hand Were off to never never land
Enter Sandman - Metallica | |
| | | Silvy Urednik
Broj poruka : 78 Godina : 48 Datum upisa : 15.11.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pon 18 Feb 2008, 20:29 | |
| Parni Valjak - Sve jos mirise na nju
Ne pitaj me nocas nista, pusti me da sutim, ja nocas trebam mir.
Stare rane opet peku, moje bitke dalje teku, duso ti nemas nista s tim.
Sa tvojeg izvora, moja se dusa napila, zedna tvojih godina, i sada mamurna pita gdje je utjeha, gdje je mladost nestala.
Idu dani, ja ih pratim, ponekad do tebe svratim, duso trazim zaborav.
Molim sate da se vrate, tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu.
Sve jos mirise na nju, i dan, i jutro sto ce doci, nakon ove noci, noci bez sna, i dvjesta godina, da ih brojim u samoci, otkako je otisla.
U mojim venama jos je njenog otrova, jos je doza prejaka, a tebe ljubim da ne poludim, da zaboravim. | |
| | | Tricky Urednik
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Sre 20 Feb 2008, 19:18 | |
| Ja nisam priznao, kad sam te izdao, da mnoga noci bio sam njen, i kad sam voleo, druge sam ljubio, i svakoj bio samo lak plen, u knjigu prevara davno sam upisan, iz tvoga srca sad zauvek izbrisan,
Ja sada imam sve al jedno fali mi, da sve to s tobom podelim, ja sada mogu sve, al jedno nemogu, da pored tebe ostarim, jer ko zna cija si i ko te raduje, kad nisam znao ja nek drugi voli te.
Bila si najbolja, to nisam video, za tvoju ljubav bio sam slep, s tobom sam stekao, drugima prodao, sad srece nemam ni za lek. Iz mog zivota si zauvek nestala, u mom zivotu si jedino ostala.
Ja sada imam sve al jedno fali mi, da sve to s tobom podelim, ja sada mogu sve, al jedno nemogu, da pored tebe ostarim, jer ko zna cija si i ko te raduje, kad nisam znao ja nek drugi voli te. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 21 Feb 2008, 19:03 | |
| Svu noc kucala je na mom prozoru Trideseta jesen prstima od kise A u zoru kad si me budila Ptico malena Ti lijepa kao armija ispod zastava A ja komadic opsjene Htio sam ti reci Bjezi, bjezi od mene
Boze, Boze steta za nas oboje Sve bi bilo mozda i drugacije Da smo se ranije sreli ti i ja Nisi smjela nikada Ptico malena Iz moje ruke ni jesti, ni vodu piti
Jer ja nosim jedan tuzan ugarak Negdje na dnu grudi I ovo lice stranca i hiljadu bora I jedan ruzmarin koji ne vene Bjezi bjezi od mene Bjezi bjezi od mene Bjezi bjezi od mene Bjezi bjezi od mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 21 Feb 2008, 19:06 | |
| Погледај дом свој, анђеле
Погледај дом свој, анђеле И скини паучину с очију Видећеш призоре потресне Видећеш несрећне и болесне Видећеш чемер, смрт и јад
Погледај стадо, анђеле Све сами богаљи и просјаци Слепи тумарају у гомили Свима су кичму поломили Од тебе очекују спас
Погледај багру, анђеле Њихова душа је проклета Свима су ставили амове Себи саградили храмове Руке им огрезле у крв
Анђеле, анђеле, анђеле Руке им огрезле у крв
Подигни мач свој, анђеле Сети се крсташких ратова Сети се прекланих вратова Кад дођес богу на истину Нек' ти у души влада мир
Услиши молитве, анђеле Дабогда поцркали душмани Па буди анђео освете Нека на својој кожи осете Шта значи беда, страх, и бол
Анђеле, анђеле, анђеле Шта значи беда, страх, и бол
Погледај дом свој, анђеле И скини паучину с очију Видећеш призоре потресне Видећеш несрећне и болесне Видећеш чемер, смрт и јад
Анђеле, анђеле, анђеле Видећеш чемер, смрт и јад |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pon 25 Feb 2008, 22:07 | |
| MARCHELO-JEDAN DAN
Zivim u senci senke, tvoje senke i znam da znas jos uvek sminkam stvarnost tvojom bojom jer drukcije ne umem, ne razumem ne zelim pred laznim svetom celim da se lazno veselim to nije osmeh, to je grc ljudi su slepi lepi dani, nasmejani, za tebe, za mene skice druge duge ulice, srce skitnice zgazeno nehotice znam da znas jer u svim snovima ti vrtim sve te prazne reci praznim danima, nestajes i prica odavno nije fer lepotica i zver, suvise razno sve je prazno prazno je zarazno, neprolazno vracam se njima, zar mislis da se stvarno ponosim time u mojoj glavi posle svega sve one nemaju cak ni ime samo te oci posecene vetrom koje sjaje bas kao i moje znam da znas al' ne vidis i ne cujes i ne znas koje male stvari se broje i dok porazi se roje plasim se da priznam da postojis, rane gnoje i da mi falis fali mi dodir, fali mi rec, fali mi osmeh, fali mi lice, fale mi lazi, fale sitnice, dosta krivice ptice selice nestaju ja ostajem i svi ti pogledi me plase prokleti srecni zagrljeni ljudi sve te uloge su bile nase samo moje i tvoje a gde smo sad gledaj u mene, nema mene samo sene uspomene, samo tragovi koliko dobijes, toliko das, ti nisi smela znam da znas, znam da znas, znam da znas
Ref. Jedan zivot, gde prestajem ja gde pocinjes ti jedna ljubav, gde stali smo mi gde sad su drugi i reci sta je to ponos sta je to sram ne zelim da znam i kad se svet srusi na starom mestu bicu sam
Sve suze sveta sprala je kisa na kraju nisi ni siguran da si uopste plakao niti da si dno dotakao a nagao kakav jesam slagao sam sebe da si laz i vratio se svojim starim stazama ali ni svi peroni sveta nimalo me nisu promenili i dalje isti blejer iz bloka uvek mastarskog oka nikad izvan svog toka mikrofon i dalje rokam na putu do doka luke srece i dan je taj sto me vara plavetnilo neba misli skrece a onda padne noc, prokleto dugi sati sakatim srcem shvatim sitnice, ponos, inati nece mi dati da pratim trag, a znam sve je nista, slomicu kazaljke vreme ce stati, kosmos ce cekati da samo umem da te vratim trazim te, sanjam te pijanim ocima u nocima, u tudjim licima u stanovnicima nekih drugih svetova gde je nas micem usnama bez glasa dok pada zaborava plast cutim jer znam da znas uvek si znala i uvek znas ti, jedina moja koja odavno nisi jedina svaka sekunda kao godina al' barem znam na cemu sam i barem znam da nema nas i spreman sam da budem nasmejan pred svima iako te kad sam solo i dalje oblikujem od oblaka dima i kroz paucinu vracam dane kad smo ti i ja jos bili tim oprosti sto nemam snage da te slazem da ti zelim srecu sa njim a i sta ce ti to od mene sve uspomene sa kaputa stresi samo budi to sto jesi, tu gde si sta god da se desi ti budi ok i nikad ne saznaj kako to boli kad nekoga volis, a mrzis kad mrzis, a volis i lomis se da izdrzis ostaje nada da ce nekad negde neko hteti da shvati mene moja lutanja, mastanja i sanjanja i znati da ih prati i ko zna mozda jednom nadjes me tamo gde prestajem ja gde pocinjes ti, gde stali smo mi gde sada su drugi ali sresces samo stranca slucajnog prolaznika i pogled leden iako te je taj neznanac nekada voleo vise od sebe! |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Ned 02 Mar 2008, 22:28 | |
| Tose Proeski - Bože brani je od zla
Ona ima oči koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire Ona ima ruke i u njima svemir čitavi u tom zagrljaju mogu umrijeti (2x)
Ref.
Bože meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja, i njena oka dva Šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje brani je od zla Bože kad ne mogu ja oooo kad ne mogu ja Bože brani je od zla
Ona ima usne i na njima ukus trešanja koje niko ne zna ljubit kao ja koje niko ne zna ljubit kao ja
Ref. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Ned 02 Mar 2008, 22:29 | |
| Tose Proeski - Igra bez granica
Da se bar mogu probuditi u svijetu ljubavi bez starih dugova i ovih nakaza sto su me stalno pratile! Da te bar mogu poljubiti bez loših sjecanja na hladna proljeca bez slike stradanja sto se bas na nas zaljepe.... *** Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica,trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo još vucem navike i sve na tome ostane!!! *** Da te bar mogu probuditi kavu ti skuhati u krevet donijeti pa te poljubiti al toga nema i ne postoji *** Da se bar mogu zaljubiti u malu seljanku na nekom proplanku gore u svemiru tako da dolje ne vidim *** Jer moj je zivot... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 21 Mar 2008, 22:53 | |
| Ljubavnik Ako dodjes mi ti, ako svratis neka bude kao slucajno i nek bude dan za bivse ljubavnike noc je teren opasan Na vratima jos novim deckom se pohvali kazi da srecan si ko nikada kao prijatelj los, mojoj sujeti podvali daj mi do znanja da se ne nadam. Srce mi lomi, dusu razboli to mozes samo ti to me nista ne boli samo te molim, nemoj me zaliti. Nisam ti prijatelj, ni brat da svoje mi tajne pricas ti al’ mogu ti kad god zatreba ponovo biti ljubavnik |
| | | Tricky Urednik
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Ned 23 Mar 2008, 22:04 | |
| A sad adio
Jednom odletece ptice ulice nase ostace bez sunca covek ispratice zenu dugo na vetru on stajace sam
Jednom odlazi svako putem svog zivota na rastanku srce samo kaze ja cu se vratiti
A sad adio a sad adio i ko zna gde i ko zna kad
Gledam nepoznata lica svaki taj covek ja bih mog o biti gledam, ljube se i placu svi putuju, ja ostajem sam
Gledam oci decaka vraca me detinjstvu pogasena svetla na peronu takva si, mladosti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 28 Mar 2008, 03:28 | |
| Severina - Djevojka sa sela
jednog jutra krenula sam u veliki svijet skupila sam svoje snove i u duši cvijet na stanici cekali su prvi rođaci sivo nebo tuđi koraci vidjela sam svijetla grada, dobro i zlo svi su kao prijatelji, hvala im za to ja sam neka druga vrsta ja bih iskreno u meni je srce ostalo
ja sam djevojka sa sela noga mi je bosa rumeno mi lice umila ga rosa ne, ne, ne trebam ja zlato niti dukat žuti samo trebam rijeku da izvor pomuti ljubim tvoje oko plavo sve bih tebi dala sunce moje malo ti si sve što bi htjela ja sam tvoja mala djevojka sa sela
svatko krene svojim putem, pa ja krenula sa mnom pošla moja sreca, tuga zastala ali nisam našla ono što sam tražila moja ljubav moja sudbina
ja sam djevojka sa sela noga mi je bosa rumeno mi lice umila ga rosa ne, ne, ne trebam ja zlato niti dukat žuti samo trebam rijeku da izvor pomuti ljubim tvoje oko plavo sve bih tebi dala sunce moje malo ti si sve što bi htjela ja sam tvoja mala djevojka sa sela ma ja sam tvoja mala djevojka sa sela |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Pon 31 Mar 2008, 19:04 | |
| | |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Uto 01 Apr 2008, 04:18 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 15:56 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=VROSdhZc1rU |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 16:30 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 16:36 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 16:40 | |
| Al do daske :bom:
Milion puta cu ti ponoviti nesto sto najvise volis da cujes "volim te"
Volim te, sreco moja volim te, zivote moj
I sve dok disem voljecu te i bicu samo tvoj a ti ostani takva kakva si zivote moj
Poslednji put izmenio ljiljana dana Čet 03 Apr 2008, 17:14, izmenio ukupno 2 puta |
| | | Silvy Urednik
Broj poruka : 78 Godina : 48 Datum upisa : 15.11.2007
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 16:41 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=JsYCrB7gw24&feature=related
DADO TOPIC DA LI ZNAS DA TE VOLIM Da li znas da te volim, dugo nisam znao to Sada zelim da ti priznam i molim te da mi vjerujes to Da te volim ko sto ljudi mogu voljet jedan cvijet Da te zelim kao oni sto htjeli bi da njihov cijeli je svijet.
I vjecno da zive ovdje kraj nas I svaki nas novi dan bit ce znak Da volim te ja.
Da li znas da pamtim rijeci koje saptali smo mi Dok smo sanjali o sreci, na vjernost tad smo se zakleli mi Tvoje usne i tvoj pogled i u ocima sjaj Tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj.
I vjecno da zivjet ce ovdje kraj nas I svaki njen novi dan bit ce znak Da volim te ja. | |
| Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 03 Apr 2008, 17:04 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Muzicka kutija... | |
| |
| | | | Muzicka kutija... | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |