Naslov: Re: Muzicka kutija... Uto 06 Maj 2008, 14:16
Makljan Prijatelji
Broj poruka : 13 Location : Ivanjica Datum upisa : 02.04.2008
Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 16 Maj 2008, 07:17
Gost Gost
Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 16 Maj 2008, 10:41
Ej bas vam je bez veze sto ne stavite samo link za you tube. Kad je link, otvorim pesmu i dalje citam po forumu, ovako je moram slusati i cekati da prodje, bzvz
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
Naslov: Re: Muzicka kutija... Pet 16 Maj 2008, 20:54
Ima nešto u tom što me nećeš Ostavljaš mi vremena za druge Gledam kako veselo se krećeš kao leptir oko moje tuge.
Ima nešto u tom što me nećeš nešto čemu sama ne znaš ime Ima nešto u tom što me nećeš a sve znači NE ZABORAVI ME
Ima nešto u tom što me nećeš od te laži načisto umreću ima nešto u tom što me nećeš i u tome što ja TEBE NEĆU
Željko Joksimović
Molitva
Ni oka da sklopim, postelja prazna tera san, a život se topi i nestaje brzo, k'o dlanom o dlan. K'o razum da gubim, jer stvarnost i ne primećujem, još uvek te ljubim, još uvek ti slepo verujem. K'o luda, ne znam kuda, ljubavi se nove bojim, a dane, žive rane, više ne brojim. Molitva, kao žar na mojim usnama je, molitva, mesto reči samo ime tvoje. Nebo zna, kao ja, koliko puta sam ponovila, to nebo zna, baš kao ja, da je ime tvoje moja jedina molitva. Al Bogu ne mogu lagati sve dok se molim, a lažem ako kažem da te ne volim.
On me voli na svoj način
On ne piše nježna pisma nikad o tom ne govori
ne zna srce da otvori al' ja vidim sto mu znacim
On me voli na svoj nacin
On ce poci tko zna kamo on se vraca kasno nocu al' i takvog ja ga hocu slab je pa se pravi jaci
Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim
On ne voli da ga pitam kao skoljka biser krije da l' je sa mnom ili nije al' dobrotom nekom zraci
Ja vidim u toj igri vidim vatru ispod leda kad me ljubi, kad me gleda dok se cesljam, dok se svlacim
Gabi Novak
POTRAŽI ME U PREDGRAĐU
Ova dvorišta puna neba i ptica uđu ko muzika stara nekud duboko u nama i tu zauvijek ostaju.
Potraži me u predgrađu na ulici, na raskršću gde mi je jorgovan rasuo perle gde nam je proleće dotaklo usne i pobjeglo.
Potraži me u predgrađu, kraj vlakova što prolaz bićemo sami u svitanju dana bićemo sami u pesmama ptica ko nekada.
Dremaju jedra od rublja i cvjeća čekaju vetar da nekluda plove čuješ li naše te predgrađe zove traže te kuće i ulice stare.
Potraži me u predgrađu poljubi me u secanju bar onih dana kad ostaneš sam ako me sada još imalo voliš potraži me.
Ti nemaš prsten sa našeg venčanja al pamtiš strehu na kraju grada bez mnogo cveća, bez para i zlata bila sam s tobom srećna ko nikada. Potraži me u predgrađu, poljubi me u sećanju.
ljiljana Prijatelji
Broj poruka : 711 Godina : 55 Datum upisa : 08.07.2008
Naslov: tajna najveca Uto 15 Jul 2008, 13:24
https://www.youtube.com/watch?v=CFQhTW5fv7E
ljiljana Prijatelji
Rondala sam nesto po youtube i slucajno naletim na ovu pesmu. Kako sam je nekad volela (srednja skola). odusevila sam se https://www.youtube.com/watch?v=p-_6J03UCxs&feature=related
ljiljana Prijatelji