Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 21 Maj 2009, 14:50
SLOVENSKA
Nosen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zasto, ko da zna, al' to sam jutro docekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima teskim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka.
Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin. Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu.
O, zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me daš.
Ma ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama hladni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska.
Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal' covek ista resava il' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama?
O, zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me daš.
Ma ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska
https://www.youtube.com/watch?v=Wqsx8IX6efw
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
Naslov: Re: Muzicka kutija... Čet 21 Maj 2009, 15:06
https://www.youtube.com/watch?v=vdLo1GrGmbw Odlutas ponekad i sanjam sam, priznajem ne ide, ali pokusavam I uvek dodje D-moll Spusti se ko lopov po zicama, ruke mi napuni tvojim sitnicama I tesko prodje sve to
Jedan D-moll me dobije, kako odes ti u sobi je Glupi D-moll uvek sazna kad je to Uhvati me cvrsto i ne popusta, lud je za tisinom, to ne propusta Vodi me u svoj plavicasti dol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ponekad te nema i sasvim sam izmisljam nacin da malo smuvam dan Ali je lukav D-moll Pusti da se svetla svud priguse, saceka poslednje zvezde namiguse Vuce mi rukav, idemo
Plasi me on, gde si ti, hiljadu se stvari moglo desiti Glupi D-moll, za kim tuguje svu noc Uzme me u svoju tamnu kociju, nebo primi boju tvojih ociju Znam taj put, to je precica za bol
Jedan D-moll me razvali, neki bi to prosto tugom nazvali, Nije to, sta je tuga za D-moll
Ostala je knjiga sa par neprocitanih strana I neke stvarcice od herendi porcelana I jedan pulover U kom si bila Ostala je ploca Best Of Ry Cooder I fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude Moja mila *** Volim Djokicu, danas posebno:)))
Admin [*_-]
Broj poruka : 399 Location : GM Datum upisa : 14.11.2007