| Zablude u ljubavi... | |
|
+3Gea gorskooko Sumadijacafee 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Ned 11 Maj 2008, 23:44 | |
| Kad shvatis sta hoces ides dalje...Ja znam sta necu ali neko ce mi pokazati sta hocu kad tad! |
|
| |
Tatko-Pantelija Prijatelji
Broj poruka : 97 Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Pon 19 Maj 2008, 23:49 | |
| Bez reci !! | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 04 Jun 2008, 06:05 | |
| Čini mi se da iskrenom ljubavnom odnosu najviše sudi strah (nesigurnost) i egoizam. Strah može biti i posledica prethodno neuspelih veza, iskustava, nezrelosti, iluzija pokupljenih ko zna iz čega, potrebe da se potvrdimo...Takodje, odnos prema seksu, a prvenstveno tipične razlike po tom pitanju izmedju muškaraca i žena (o njima smo pisali u drugoj temi) od starta mogu da ugroze i onu vezu koja ima fine šanse za uspeh, ostvarenje. Naravno da ima ljubavi, da to nije zabluda. Ona, pored ostalog, znači i da dobro poznajemo i osećamo partnera, poštujemo razlike, ne namećemo pravila igre, prepoznamo komplekse, ne stavljamo sebe, svoje želje ili fantazije u prvi plan... Podrazumeva i zdravu realnost (pogotovo emotivnu) i pošteno postupanje. Apsurd je lagati, pretvarati se, filovati jadac u sredini sebe, bez razlike da li to činimo sebe radi ili partnera radi. Upravo u ovom odnosu neiskrenost se prosto oseća, prepoznaje, i to nepogrešivo. Ostalo zavisi od aktera. Ko na šta pristaje. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 04 Jun 2008, 12:07 | |
| MORAM DA ZNAM GDE SI,SA KIM!
ZASTO SE NE JAVLJAS?
ZASTO VECERAS BAS SA DRUGARICOM?
NE VOLIS ME,CIM NECES DA VODIMO LJUBAV!
ZASTO TU SUKNJU,GLEDACE TI NOGE?
Esu li ovo neke od zabluda ponasanja u ljubavi? |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Uto 29 Jul 2008, 22:33 | |
| Ovaj mladi svet ima neke iscasene kriterije. Sve mora odmah i sad. Ili-ili. Ko biva, bas cu se ja sad zavrzivati sa ljubavi. I ne znaju sta je to. Upravo tako kako si napisala Gea - ustvari strah, nesigurnost i egoizam. Ljubavi ima i nije vocka, niti samo seks, ili neka bedna, prolazna dobit u cemu god da se ona sastoji (ne samo materijalna). Da nas je Bog hteo stvoriti skoljkama, bili bi one - ne vidim kako neko moze doziveti ljubav kad je okostalo zatvoren, ko biva ima biser koji ako pokaze - mora nestati. Blokadu svako oseca. A njima je kriv neko drugi. | |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 30 Jul 2008, 11:24 | |
| Najveca greska i zabluda je pokusati nekog da posedujes... da znas sve njegove misli, uhvatis sve poglede i da mu ceo zivot sputas pod sopstvene skute... To je ropstvo a ne ljubav. Ali je i robovanje ograniceno na fizicku dimenziju, misli, zelje i nadanja.... to jos niko nije uspeo da zatvori u kavez - pa makar on bio i zlatan. | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 06 Avg 2008, 14:13 | |
| Da, zvrchak, setih se one u vezi posesivnosti - nesto u smislu: niko nije zadovoljan al` nek` zivi ljubav! (iz ``Budjenja`` od A.Mel-a) Posesivnost gusi, polako ali sigurno ubija ljubav. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Ned 08 Feb 2009, 21:20 | |
| Zavođenje bez reči
Umesto da budete zlatousti zavodnik koji mnogo govori, a malo radi, budite onaj ko zna sve tajne "tihih" načina zavođenja. Primetili ste devojku koja vas je zainteresovala? Treba samo da joj priđete, ali pre toga valja dobro pripremiti teren. Emitovanje zavodničkih signala nije lak posao, ali nemojte da vas to pokoleba. Vrlo je važno da se stvori klima u kojoj ćete znati da nećete biti odbijeni. Otvoreni pozivi na muvanje nikada nisu najuspešniji putokaz ka ljubavi, posebno ako se nalazite na totalno drugoj strani prostorije i jedva se nazirete u gužvi ljudi. Obezbedite prazan prostor između vas, a još idealnija je situacija ako uspete da se približite jedno drugom toliko da možete da šapućete na uho. Pri tom već računate na to da ste usavršili svoj pogled, jer oči nisu samo odličan komunikator već ćete na osnovu njenog pogleda znati da li je i ona podjednako zainteresovana za vas kao i vi za nju. Ako se njen pogled zadržava na vama više od nekoliko sekundi, sigurno je da niste prošli nezapaženo. Hvatanje pogleda može biti pravo ohrabrenje za sve dalje postupke. E, sad, ako oči pokazuju želju, onda usta sigurno predstavljaju pozivnicu. Kreirajte "otvorenu pozivnicu". U čemu je trik? U osmehu, naravno. Zaboravite onaj široki osmeh za fotoaparate, "od zuba do zuba"... Umesto toga, nabacite svoj najzavodljiviji poluosmeh s tek pomalo izvijenim usnama nagore. Ona treba da stekne utisak da je takav osmeh rezervisan samo za nju. Zatim je dovoljno skrenuti pogled i sačekati... Čitava stvar može se pretvoriti u strast mnogo brže nego što ste očekivali. Trudite se i da uvek čitate između redova. Ako vam kaže: "Nisam navikla da se zabavljam s muškarcima kao što si ti", ona u stvari misli: "Kako mi je uopšte palo na pamet da izađem s tobom?" | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Pon 09 Feb 2009, 14:05 | |
| | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 03 Jun 2009, 07:19 | |
| Najveca zabluda u ljubavi je kada mislimo da postoji ljubav | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Sre 03 Jun 2009, 18:35 | |
| Kako si ti pametan, kao da si crna offfca!!!!!! | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Čet 04 Jun 2009, 09:20 | |
| - zvrchak ::
- Kako si ti pametan, kao da si crna offfca!!!!!!
Imam dobrog ucitelja zvrchak | |
|
| |
zvrchak Urednik
| |
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Zablude u ljubavi... Čet 04 Jun 2009, 18:20 | |
| Pishi... 063-yxxxxxy | |
|