| Sta Vama znaci ljubav? | |
|
+11kpt K-6_Predator_ Oci-ANDJELA^Z Crna_ovca_chata sonia Lora Tatko_Pantelija zutaruzasadunava gorskooko SNEZA_ Sumadijacafee 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Uto 10 Jun 2008, 10:57 | |
| Ljubav je moj najjaci pokretac |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Uto 10 Jun 2008, 12:20 | |
| Ljubav je samo mislena imenica... ali bez nje - nista nije potpuno i nista nema smisao. | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Uto 10 Jun 2008, 12:38 | |
| Volim sve vezano za ljubav. Iscekivanje ljubavi, razmisljanje o lepim trenucima, spremanje za jedan osmeh ljubavi i divljenja. Misao na trenutke dodira. Virenje na ekrancic mob. cekanje SMS poruke. Misao sa kojom se uspavljujem i osmeh zadovoljstva sto cu voleti i taj dan. Jos mnogo toga ali nesto cu sacuvati i za sebe. Ljubav je uvek licna i treba je postovati. | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Sta Vama znaci ljubav Uto 10 Jun 2008, 19:11 | |
| Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina, to nije nista ozbiljno.Kada pocnemo voleti zbog njegovih mana, to je onda ljubav. | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
| Naslov: Sta Vama znaci ljubav Uto 10 Jun 2008, 19:13 | |
| LJubav je medju teskim stvarima ovog zivota najteza.
Isidora Sekulic | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
| Naslov: Sta vama znaci ljubav! Sre 11 Jun 2008, 15:01 | |
| Biti voljen i shvatan najveca je sreca. | |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
Broj poruka : 1129 Datum upisa : 03.05.2008
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Sub 14 Jun 2008, 15:41 | |
| | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
| Naslov: Sta vama znaci ljubav Ned 15 Jun 2008, 13:22 | |
| Rodjeni smo srecu da stvaramo! RO-DJE-NI SMO,SRE-CU DA STVA-RA-MO ! iskazano u desetercu... | |
|
| |
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Pet 27 Jun 2008, 07:55 | |
| A sad malo Hese
Ja sam dvaput u životu imao ljubav, mislim onu pravu, i oba puta sam pouzdano znao da je to zauvek i da može prestati samo sa smrću, i oba puta je tome došao kraj, a ja nisam umro. Imao sam i jednog prijatelja, i ne bih mogao ni pomisliti da se nas dvojica za života možemo razići, ali ipak smo se razišli već odavno. ... Svaki čovek ima svoju dušu, i on je ne može stopiti ni sa čijom drugom. Dve osobe se mogu posećivati, mogu razgovarati i biti jedna drugoj bliske. Ali njihove duše su kao cvetovi, ukorenjene svaka na svome mestu, i ni jedna ne mže preći ka drugoj, jer bi se inače morala odvojiti od svog korena, a to joj nije moguće. Cvetovi šalju svoj miris i svoje semenje, jer bi voleli da se približe jedni drugima; ali cvet ne može ništa da učini da bi neka semenka došla na svoje pravo mesto. To čini vetar, a on dolazi i odlazi kako mu je volja. | |
|
| |
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? Pet 27 Jun 2008, 08:41 | |
| AKO SE NIKADA NISMO...
ako se nikad nismo voljeli onda je uzalud ovo bijelo jutro na mom licu ova kisa u prvoj slici budjenja i pjesma koja ostaje u srcu zauvijek ako se nikad nismo voljeli onda je cudno to zbivanje zivota u magli i sjenama dana prevarenih ali ja vjerujem tebi i kad ne postojis i kad te nema u knjigama kad se u tvojim umornim ocima stisaju bitke i sve postane zaborav i kad ti vjerujem onda znam da ono sto smo zivjeli jedino ljubav moze znaciti
Sta ce ti ta jedina suza?
Sto ce ta jedina suza? Samo mi pogled smeta. U mom je ostala oku Od starijih, proslih ljeta.
Mnoge su sestrice sjajne Sve joj zginule redom; Zginule su noc i vjetar S veseljem mojim i bijedom.
Zginuse kao i magla I plave zvjezdice tako Uz koje sam radosno pjevo, Uz koje sam jadovno plako.
I ljubav, ah tako moju Vjetar je sobom uzo! Pa daj se i ti rasplini Stara, samotna suzo!
Heinich Rillke | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
| Naslov: Sta vama znachi ljubav Pet 18 Jul 2008, 19:07 | |
| LJubav vodi kroz dobro i kroz zlo, stiti da bi se oprastalo da bi se razumelo..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta Vama znaci ljubav? | |
| |
|
| |
| Sta Vama znaci ljubav? | |
|