zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Od ljubavi do mrznje... Pet 13 Jun 2008, 00:56 | |
| Sve procitah Zivot je to.... On ce nam pokazati ko smo kakvi smo i kuda idemo ??! Na ovaj nacin dok slusam sopstvena i tudja "saputanja" shvatam taj otrov u malom koji leci sve bolesti i na kraju nas ucini imunim:star: | |
|
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Od ljubavi do mrznje... Pet 13 Jun 2008, 06:10 | |
| es, samo da se odmeri, da nas ne otruje... sve treba gledati direkt u zenice, očistiti do kraja (u vreme kad smo sposobni da to uradimo). Jednostavno znam da je tako. Sve drugo potisne vreme, dešavanja, okupacije raznim, ali ostaje da živi u nama i smeta kao kamenčić u cipeli... kad tad ispliva, najčešće prema nekom ko to ne zaslužuje, samo zbog našeg slepila. | |
|
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Od ljubavi do mrznje... Ned 29 Jun 2008, 13:18 | |
| KLETVA I MOLITVA
Boze,sto nebesne pozare spustas u zetve i sejes strah u srca zlu podana, molim Ti se od dana do dana: uslisi moje milostive kletve za onog koji me voljase srca odana.
Ucini da toplinom moga glasa odjekne vetar kad oko prozora mu zbori. Povrati u njegovu dusu neznost blagu, da,kada seva dize se iz klasa, njegovo srce za mnom zazubori.
Ucini da oblaci, kada minu mu nad domom, moje blage poprimaju kretnje. Usadi u njegovu dusu sveti strah, da, kada okolne sume odjeknu gromom, zacuje u njemu mocni glas Tvoje pretnje.
Ucini da jednom, kad u noc se probudi, sjaj mesecev da ga sa neba pobudi da skrusen dodje do mene. Osveta moja bice meka, jer srce moje ga ceka i danju i nocu bez promene.
Desanka Maksimović | |
|
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Od ljubavi do mrznje Sub 05 Jul 2008, 15:54 | |
| Razmisljam o pojedinostima i pitam se pre svega kako stoji sa pravom i nepravom? Sve dok svoje postupke ne oseti kao teret i shvati da je njegov zivot van reda,a mozda je ipak naucio stosta!Mozda ce ipak jednom shvatiti da je svet drugaciji,no sto ga zamislja. Ipak mislim da vise,nije ni vazno sta misli?Uciniti racionalno ono sto je ocigledno vanracionalno. Teskoca je da u recima izrazi ono sto se recima uvek uskracuje.!!! | |
|
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Od ljubavi do mrznje Uto 08 Jul 2008, 19:10 | |
| Osecam kako se postepeno priblizavam otkricu koje ne zelim da upoznam,ali se plasim da cu ga shvatiti..... Ti i ja nismo stvoreni za jednu istinu? | |
|
Sanjalica Urednik
Broj poruka : 10 Datum upisa : 16.08.2008
| Naslov: Re: Od ljubavi do mrznje... Sub 16 Avg 2008, 08:22 | |
| Mrznja je strast i samim tim je vezana za strasnu ljubav, tj. fizicku strast- mnogo pre nego za iskrenu ljubav, onu "duhovniju". Nesto tako plemenito ne moze da izraste u destruktivno. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Od ljubavi do mrznje... | |
| |
|