| moja poruka tebi... | |
|
+17ljiljana Garavo jare SUZANA_NIS Slovenska kpt Toplica Tricky sonia komunikativn@ TREN Gea zutaruzasadunava danubius gorskooko Crna_ovca_chata Sumadijacafee Tatko-Pantelija 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Čet 17 Apr 2008, 01:06 | |
| Ponoc, vec je davno prosla Na ulici nikoga Vetar pravi senke po zidu U ritmu valcera Ti spavas i sanjas A ja tonem sve dublje, dublje u noc Ti si misterija mracnih noci Ti si bol koji slama Ti si strela vatrenih moci Koja trazi put do srca I onda puca, pravo u srce Ti si vatra, nemirna luka Jedna prica bez kraja Jedna misterija mracnih noci Koja trazi put do srca I onda puca, prvo u srce Ja sam rob tvoga tela Tvoja masta ubija I dok sveca lagano gori Tvoja me dusa uzima Ti si vatra, nemirna luka Jedna prica bez kraja... |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Čet 17 Apr 2008, 05:15 | |
| Video sam te | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Čet 17 Apr 2008, 20:43 | |
| Vera bez ljubavi cini nas fanaticnim! Duznost bez ljubavi cini nas zlovoljnim! Red bez ljubavi cini nas sitnicavim! Moc bez ljubavi cini nas nasilnim! Pravednost bez ljubavi cini nas okrutnim! Zivot bez ljubavi cini nas bolesnim! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sub 19 Apr 2008, 18:35 | |
| |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sub 19 Apr 2008, 20:26 | |
| Život je more, pučina crna, po kojoj tonu mnogi što brode. Nije mi srce plašljiva srna. Ja se ne bojim velike vode.
Lome me vali, nose me struje. Oseka sreće, a tuge plima. Šiba me nebo bičem oluje, al' još se ne dam i još me ima.
U jutra rana plaše me senke minulih dana. Sećanja mutna kao u laži, kao u snu...
Ipak se borim, ipak se nadam, sve manje letim, sve više padam, i sve su jače ruke sto me vuku dnu...
Možda će žena svilenog bedra, koja me zove i pruža ruke, uliti vetar u moja jedra, do nove žene do nove luke.
Život je more... | |
|
| |
TREN Prijatelji
Broj poruka : 207 Location : iza oblaka Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Pon 21 Apr 2008, 11:34 | |
| ODRASTANJE ?!
U sumraku odraslih Izgubila sam dusu Pomesala sebe Sa sopstvenom senkom A onda shvatila Da sam malo crnja od nje
I ja sam odrasla Zar ne ? Treba da se radujem ? Ne moram da Trpim glupu ljubav Sada mogu da mrzim Mogu da ubijem I nista
Ja sam odrasla ?
Ne !... Vratite mi dusu Necu da odrastem Hocu da osetim Kako me miluje kisa Greje sunce Voli drvo Ili Ubijte vi mene Ali necu da budem covek ! Necu ! Sve dok - Vi odrasli - Ne odrastete
D.B. iz zbirke "Svileni stihovi" | |
|
| |
danubius Prijatelji
Broj poruka : 133 Datum upisa : 21.02.2008
| |
| |
Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Uto 22 Apr 2008, 20:47 | |
| Seti me se jednog dana zaboravi proslu tugu vrati mi se nasmejana kao starom dobrom drugu.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Pet 25 Apr 2008, 11:29 | |
|
Poslednji izmenio Storm_z dana Sub 26 Apr 2008, 13:56, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Pet 25 Apr 2008, 11:48 | |
| |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sub 26 Apr 2008, 11:21 | |
| Bar ovih dana, dok praznujemo Vaskrs, seti se i oseti u se - da sve što vidimo, sve za čim jurimo, sve zbog čega se gložimo - nije vredno ni jednog trenutka u kome si ispunjen životom, nesebičnošću, ljubavi svake vrste | |
|
| |
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Ned 27 Apr 2008, 11:29 | |
| Tamnariceva pesma
Kuda lepi tamnicaru Sa tim kljucem poprskanim krvlju Idem da oslobodim onu koju volim Ako još ima vremena A nju sam zatvorio I nežno i svirepo Na najskrovitijem mestu svojih želja Na najdubljem mestu svojih nemira U laži buducnosti U gluposti zaklinjanja Hocu da je oslobodim Jer hocu da je slobodna Po cenu i da me zaboravi Po cenu i da ode Pa cak i da se vrati I da me još voli Ili da zavoli drugog A ako joj se taj dopadne Pa ona ode I ja ostanem sam Sacuvacu samo Na svojim dlanovima Do poslednjeg daha Blagost njenih dojki izvajanih ljubavlju
Žak Prever | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Ned 27 Apr 2008, 12:43 | |
| Starimo duso Vodi me tamo gdje ljubav prva počinje za mene Gdje mi se srce raduje Kaži mi, kaži mi gdje ljubav prva stanuje, caruje Jutro je, jutro je, nemoj sunce na mene Samo idi pusti me Sviće dan radostan, a u meni još je noć preduga Kamen na srcu ne spava Da mi je ljubiti, pa mi te zaljubiti u mene Jutro je, jutro je, nemoj sunce na mene Samo idi pusti me Starimo dušo dan po dan, i ti i ja, i ti i ja, Negdje na kraju pameti uvijek si ti, čuješ li? Sviće dan radostan, a u meni još je noć preduga Kamen na srcu ne spava Da mi je ljubiti, pa mi te zaljubiti u mene Jutro je, jutro je, nemoj sunce na mene Samo idi pusti me Starimo dušo dan po dan, i ti i ja, i ti i ja, Negdje na kraju pameti uvijek si ti, čuješ li? Sviće dan radostan, a u meni još je noć preduga Jutro je, jutro je, nemoj sunce na mene Samo idi pusti me -Magazin- |
|
| |
Tricky Urednik
Broj poruka : 98 Godina : 52 Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Ned 27 Apr 2008, 15:10 | |
| Nisam te se nagledao
Ja nikad u zivotu pijanac nisam bio opila me tvoja lepota k o vino da sam pio
Nisam te nagledao nisam te se naljubio, tako brzo sve je proslo kad sam tebe izgubio
Zar tako da mi vracas da ne znam sta cu sa sobom tako bi zeleo nocas da opet budem sa tobom
Pitam se najdraza moja sta trazim od ovog zivota ne mogu da zivim bez tebe opila me tvoja lepota | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Pon 28 Apr 2008, 19:24 | |
| Poljubci zatvorenih ociju
Da uvek zajedno poljupce sanjamo, to znam, i to kad u plac brizne. Da li je ona na koju mislim? Uvek osecam kad joj nocu pokrivac sklizne.
Mi se mozda nikada necemo sresti, tuzni putnici, nas dvoje. Al' sam kraj nje kad god zazeli i Ona uvek dodje kroz ljubav tudjinke ma koje. Mozda joj je bujna i crna kosa, takvu kosu zelim. Jaoj: njenu tesku, crnu kosu koliko puta su donele plave devojcice u nocima zrelim.
Jos cu jednom tako zatvoriti oci pod poljupcem druge zene; Kad i ona tako nekog bude ljubila Kad i ona nekog bude ljubila zatvorenih ociju, jer vise nece moci cekati na mene.
Endre Adi | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Uto 29 Apr 2008, 17:15 | |
| Zar nisi ti i onog trena, O prividenje moje drago, Promako kroz noc kao sena, Nad uzglavlje se moje sago I šapnuo mi reci nade Ljubavi pune i iskrene? Ko si ti?Cuvar duše mlade Il´kobni duh što kuša mene? Utišaj sumnje što me guše, Možda su sve to sanje moje, Zablude jedne mlade duše, A sasvim drugo sudeno je... Nek bude tako!Sto da krijem? Milosti tvojoj dajem sebe, Pred tobom suze bola lijem I molim zaštitu od tebe...
Puškin | |
|
| |
danubius Prijatelji
Broj poruka : 133 Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 30 Apr 2008, 08:44 | |
| Utišaj sumnje što me guše, Možda su sve to sanje moje, Zablude jedne mlade duše, A sasvim drugo sudeno je... Nek bude tako!Sto da krijem? Milosti tvojoj dajem sebe, Pred tobom suze bola lijem I molim zaštitu od tebe... Zene....pa slusajte Puskina ....sta ste tako nepoverljive, heheheh ? :twisted: | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 30 Apr 2008, 20:54 | |
| Zene....pa slusajte Puskina ....sta ste tako nepoverljive, heheheh ? :twisted:[/quote] | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 30 Apr 2008, 21:20 | |
| najlepshe je ovo laku noc u 23h i 18 min. ;) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Uto 06 Maj 2008, 08:15 | |
| Jos veceras tebi posveticu pesmu i pustiti suzu jer te silno volim, samo jos veceras oseticu tugu, a sutra cu zivot uciniti boljim.
Cemu vode reci sto kriju se u nama, kad ih jedno drugom mi ne smemo reci? I zasto te suze ja prolih za tobom, kad su samo bile prepreka ka sreci?
Jos veceras tvoje spomenucu ime, onako pred snove, ko i svake noci. Samo jos veceras mastacu o nama, al od sutra, veruj, vise necu moci.
Zasto se sva ljubav pretvori u proslost, kad voleh te kao nikoga do sada, cak ni nade vise sad u meni nema, niti onih reci : "Vratices se kada..."
Jos veceras tebe pozelecu jako, najjace sto mogu, sto sam mogla ikad. A sutra cu nekog poljubiti lazno, i vise te necu pozeleti nikad... |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 07 Maj 2008, 16:27 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=PX4JEfmbFO8&feature=related | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 07 Maj 2008, 16:55 | |
| sonia za izbor pesme Zakon jaceg
Presjeci riječima k'o mačem,jer tebi je svejedno Dal' smijem se il'plačem,tebi svejedno je Pogasi svijetla pored puta ,jer onaj koji gubi Svejedno je što luta,njemu svejedno je
Ti živiš al' sa druge strane časti U karljevstvu svojih starsti A ja s druge starne pameti
To je zakon jačeg,ruka koja razbija Tebi sangu daje sve što mene ubija To je zakon jaček,a i to je od Boga To je zakon srca tvog,što jače je od mog
|
|
| |
Toplica Urednik
Broj poruka : 19 Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Čet 08 Maj 2008, 15:14 | |
| | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sub 10 Maj 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sub 10 Maj 2008, 19:11 | |
| | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Ned 11 Maj 2008, 10:34 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Ned 11 Maj 2008, 23:58 | |
| BOLJE JE UPALITI MALENO SVETLASCE, NEGO SEDETI U MRAKU...
I nek ti ne smeta biti drukcijim, to nije prokletstvo, to je blagoslov. |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 14 Maj 2008, 16:34 | |
| NE PLACI
Ne placi, mala moja, ima dana pred tobom Prvi put kazes zbogom, pa je tesko...
Znam.
Ne placi, mila moja, mnogo boljeg te ceka Zivot nas, kao rijeka, nosi dalje sad
Moje igre su teske, ne znam ljubav da dam Volim stvari daleke i trazim ih sad
Ne placi, duso moja, nek' te muzika tjesi I makar ti se smijesi... kad ne mogu ja
I makar ti se smijesi... Kad ne mogu ja.
Kad ne mogu ja... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Sre 14 Maj 2008, 23:15 | |
| |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: moja poruka tebi... Pet 16 Maj 2008, 20:58 | |
| | |