Slovenska Urednik
Broj poruka : 299 Godina : 63 Location : Tu...negde u beskraju Datum upisa : 08.12.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Moje Smederevo Uto 23 Sep 2008, 18:03 | |
| Nije teško upoznati Smederevo. Upoznavanje možete započeti njegovom burnom i zanimljivom istorijom koja seže još iz doba Rimljana. Preci su nam ostavili kulturu i umetnost za divljenje. Priroda nas je darovala blagorodnom klimom i izvanrednim uslovima za razvoj poljoprivrede, a goste će nema sumnje najviše zanimati proizvodi čuvenih smederevskih vinograda. Tako kaze google... Smedeevo volim,to je moj grad...u njemu sam rodjena,nachinila prve korake,izgovorila prve rechi...u njemu se zaljubljivala i volela... Smederevo je grad u kome je rodjen moj sin...grad u kome zivimo i koji se,zaista moze samo voleti. Smederevo : Tvrdjava, Smederevska jesen, Smederevska pesnichka jesen, Nushicevi dani... Po tome je prepoznatljiv moj grad,ali i po ljudima shirokog srca i dushe ( hvalim se...zar ne? Ovo je tek pochetak...josh cu ja pisati...ponosna na svoj grad | |
|
~Beba~ Prijatelji
Broj poruka : 11 Datum upisa : 20.06.2009
| Naslov: Re: Moje Smederevo Sre 24 Jun 2009, 16:08 | |
| Познате личности везане за Смедерево * Ђурађ Бранковић * Јанош Хуњади * Димитрије Љотић, политичар * Илија Милосављевић Коларац, задужбинар * Вук Гргуревић * Живорад Лазић * Карађорђе Петровић * Доситеј Обрадовић * Димитрије Давидовић, новинар * Антоније Протић * Бранислав Нушић, књижевник * Зорица Брунцлик, певачица * Слободан Бода Нинковић, глумац * Зоран Јанковић, градоначелник Љубљане * Тања Савић, певачица * Дејан Тончић, глумац * Злата Петковић, глумица * Матеја Кежман, фудбалер * Пал Кинижи * Милосав Славко Пешић, књижевник * Радивоје Лола Ђукић, редитељ * Божа Николић, глумац * Јелена Мрђа, глумица * Марица Вранеш, глумица | |
|
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Moje Smederevo Čet 25 Jun 2009, 13:08 | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Moje Smederevo | |
| |
|