Gost Gost
| Naslov: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Sre 14 Maj 2008, 17:43 | |
| NAJVECA ZABAVA,NAJVECI UZITAK ZA VAS JE BIO... |
|
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Sub 17 Maj 2008, 17:47 | |
| jooj, Storm_z, ja obozavam ovu temu.... meni svako putovanje poseban uzitak.. obozavam da putujem.... izdvojicu : - Ozren - Palic - Egipat i jednom davno-- ''prodjoh Bosnom'' ( a volela bih opet) | |
|
K-6_Predator_ Prijatelji
Broj poruka : 155 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Sub 17 Maj 2008, 19:29 | |
|
Poslednji izmenio K-6_Predator_ dana Pon 09 Jun 2008, 21:34, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Sub 17 Maj 2008, 20:57 | |
| Stara Juga i Plitvicka jezera Ona setnja po daskama je ostala duboko u srcu |
|
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Ned 18 Jan 2009, 18:05 | |
| Ja pamtim Ohrid. Po lepoti putovanja, dozivljaju i drustvu, istina davno je bilo, u vreme kad smo ziveli u YU. Od kada se ona raspala, raspala se i nasa mogucnost da putujemo. A umeli smo iz cista mira, ono - hocemo li - hocemo. Pakovanje na juris i odrediste koje nam "padne na pamet", zavisno od vremena i para. Kad se sa svojim matorim andjelom prestanete podudarati u zelji za putovanjem - upisite da matorite. (Licni utisak, naravno) | |
|
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI Ned 18 Jan 2009, 23:13 | |
| Pre neki dan sam se raspričala sa prodavačicom oko putovanja u Trst, Italiju zbog kupovine. Kod nje sam našla repliku cipele kupljene pre dvadesetak godina preko. Pa smo setili kako je to lako bilo staviti parice u novčanik i otići na put radi kupovine i to par puta godišnje. Bilo je to tako normalno ići po cipele ili garderobu za leto-zimu. I ostala druga putovanja je bilo mnogo lakše organizovati. Svako je bilo posebno i dinamično. Ja sam volela odlazak u Sloveniju na par dana posle mora. Neko malo mesto koje je bilo polazna tačka za pešačenje po brdima ili obilazak okoline. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: PUTOVANJE KOJE SE PAMTI | |
| |
|