Naslov: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:07
Tako mi svega
Topim se ko sneg kad mi blizu pridjes ti, kao ptica, letim ja, zaboravljam na sve, knjigu, skolu, drugove, srce samo tebe zna, a bez sunca jutro nikad ne svice, i golub ima druga svog, u meni se ista zelja preplice, ti i ja... ti i ja...
Cuvar tvoga sna, tvoja draga igracka, sve bih bio, tebi ja, dao bi ti cvet, nezne pesme pevao, i zadatke pisao, jer bez sunca jutro nikad ne svice, i golub ima druga svog, u meni se ista zelja preplice, ti i ja... ti i ja...
Tako mi suza u ocima, tako mi zvezda u nocima, tako mi trava u poljima, VOLIM TE...VOLIM TE JA!!!
Tako ti nestasnog uvojka, tako ti bacenih lutaka, tako ti prolecnih sumraka, VOLIM ME... VOLI ME TI
I GOLUB IMA DRUGA SVOG...
Gost Gost
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:17
Ono cega se ja secam...Jedno tinedzersko vece,izlazak u grad i vest-umro je,on koji nas je vodio,nas idol,suze....
Gost Gost
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:19
Ova je sluzila za smeh-nas dece sa asfalta
Gost Gost
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:28
Spavala sam sa posterima Zdravka Colica iznad glave
Pogledom me miluje k'o da me dodiruje i svaki put kao da je prvi Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestat ce al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
I ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni haremski cuvari Ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi Pamti me k'o prijatelja, cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove za sve
Toliko dugih godina...
I ako te odvedu...
Gost Gost
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:39
SECATE SE "KOSA"FLASHDANCE,BREAKDANCE
SVI SMO MI TU NEGDE(GENERACIJSKI_KO NIJE GLEDAO "KOSA"SIROMASAN JE
Gost Gost
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 07 Maj 2008, 02:47
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Pet 09 Maj 2008, 15:54
https://www.youtube.com/watch?v=FXMvU3-HcbA
sonia Prijatelji
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 14 Maj 2008, 16:25
Crvena Jabuka-Tugo, nesreco
Ona dolazi, jednostavno osjetim mozda mi sapne snijeg sa grane sta mi donosi, kusur od ljubavi il' malo srece minulih dana ne znam kako, al' znam, ona dolazi
Kad suze govore, istina razvaljuje i svaka rijec me obori s nogu to sto si varala, to bih ti oprostio al' sto si mene, to ne mogu
Ref. 2x Tugo, tugo, nesreco nikoga nisam tako volio
sonia Prijatelji
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Pet 16 Maj 2008, 20:57
Nocas mi se pjesma pise - Ambasadori Nocas mi se pjesma pise al ne mogu naci pravu rijec, Strasti su mi nocas tise gubim se, A na stolu jos papiri stoje prazni bez rijeci kao mrak, Pise samo ime tvoje tu je kraj.
Ref Zasto uvijek tako malo traje Ovo lijepo sto nas vezat zna, Zasto zivot tako malo traje Kad mu sve od sebe dajem ja I zasto nocas duso nemam snage Da u pjesmi kazem svoju bol Zasto tvoje ruke tople drage U mjesto meni nocas dajes njoj.
Nocas mi se pjesma pise al ne mogu naci pravu rijec, Strasti su mi nocas tise gubim se, A na stolu jos papiri stoje Prazni bez rijeci kao mrak, Pise samo ime tvoje tu je kraj.
Sanjalica Urednik
Broj poruka : 10 Datum upisa : 16.08.2008
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sub 16 Avg 2008, 09:40
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
Naslov: Re: SPOMENARI KROZ PESMU Sre 01 Okt 2008, 11:27
SONJA (Ruska narodna)
Od snega Sibirskog pokrivena K'o stubovi pakleni štrče brda, željni cveta i sunašca blaga A u kućici koju pritis'o je sneg, sedi k'o sužanj jedan čovek bled I u groznici gleda avet strašnu, muklo zvuči mu glas kroz tamnu noć.
Sonja, Sonja, tvoju crnu kosu, bezbroj puta ljubio sam ja Sonja zaboravit' te ne mogu, cvete iz Volginih dolina. Sonja, k'o voda prolazi vreme, beskonačna ljubav je moja. Čuj mi vapaj i uzdahe plačnog srca mog, Sibirski sneg dok me pokri svog.
Nekad smo bili muž i žena, ja voleo sam te kao Boga svog Ni sanjao nisam da si mi neverna, niti znadoh za dragana tvog. Jednog dana videh da te ljubi, ruka tvoja grlila ga tad Zab'o sam mu svoj nož po sred grudi, k'o ubicu vezaše me ljudi
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007