Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Sreca je lepa samo dok se ceka | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Sreca je lepa samo dok se ceka Ned 30 Mar 2008, 17:21 | |
| Sreća je lepa samo dok se čeka ... Imate li neku osobu u svom životu za kojom vaše srce jos uvek čezne...
Za kojom se srce još uvek nada da ćete nekad, možda, na ovome ili na onom svetu biti opet "ZAJEDNO"??? |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Ned 30 Mar 2008, 17:27 | |
| Nemam mozda tamo na drugom svetu naletim na neku..... | |
| | | SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Ned 30 Mar 2008, 21:37 | |
| Nemam ni jednu za koju bih pozelela "opet". Ne, ne. Mozda bude, ko zna, neka tek, | |
| | | gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 01 Apr 2008, 06:29 | |
| Samo vi sanjajte i čekajte, briga me | |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 01 Apr 2008, 15:05 | |
| Desanka je lepo to rekla: STREPNJA
Ne, nemoj mi prici! Hocu izdaleka da volim i zelim oka tvoja dva. Jer sreca je lepa samo dok se ceka, dok od sebe samo nagovestaj da.
Ne, nemoj mi prici! Ima vise drazi ova slatka strepnja, cekanje i stra'. Sve je mnogo lepse donde dok se trazi, o cemu se samo tek po slutnji zna.
Ne, nemoj mi prici! Nasto to, i cemu? Izdaleka samo sve k'o zvezda sja; izdaleka samo divimo se svemu. Ne, nek' mi ne pridju oka tvoja dva.
Desanka Maksimovic | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 08 Apr 2008, 17:26 | |
| Mozda se nekad i pretera u cekanju aj joj podjemo u susret |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Sre 09 Apr 2008, 11:39 | |
| Kad me uhvati želja za slatkim... uzimam jabuku! Kad me uhvati želja za poljupcem... uzimam osmijeh. Odluka. Gledala sam reklamu za pika-paštetu kad sam ušla u apstinencijsku krizu. Moja je ovisnost što prije trebala biti zadovoljena. Možda je i PMS djelomično bio kriv za to, no iz novonastale situacije postojao je samo jedan izlaz: nešto slatko iliti čokolada. I to ne bilokakva čokolada. Postala sam teški ovisnik, stoga obične mliječne čokolade nisu nikakvo riješenje. Trebala sam u najmanju ruku čokoladu za kuhanje, a ona s 60 posto udjela kakaa bila bi idealna. Odlazim na najbliže tržište narkotika koji meni trebaju. Možda riječ tržište i nije prava riječ budući da je u kuhinji moje majke sve besplatno. Otvorivši vrata sjetim se. Odluka! Odlučila sam postati "čista". Pogledam lijevo. Prozor, krpe, i velika zdjela. A u zdjeli zelena, sjajna, sočna, slatko-kiselkasta i uz to puna c vitamina - jabuka. Pogledam desno. Ormar, a u ormaru... Premda ne vidim, zamišljam... Velika, pravilna, kockasta, slatka, otmjena, ma savršena - čokolada. Skrenem desno... Jedan korak, dva, tri... Stanem. "Ajde, jednom u životu budi sama sebi dosljedna." - počinjem pričati sama sa sobom (kriza je postala nesnošljiva) Okrećem se, hodam, uzimam jabuku, brzo napuštam to mjesto puno grijeha u onom ormaru i odlazim. "...alpsko mlijeko, ugodno ohlađeno za najnježniju čokoladu..."- čujem treštanje televizije. Gasim ju. Odluka je ovaj put jača od mene. Kad me uhvati želja za ljubavlju... uzvraćam pogled. ovo nisam ja |
| | | sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Ned 25 Maj 2008, 16:14 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=UWViov2G9Kg&feature=related | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 27 Maj 2008, 17:20 | |
| Plasim se - Dr Iggy Hiljadu si puta reko reci koje nista neznace, Koje kad ih kazes ti, gube svaku draz. Ma koliko puta, pricao mi ti o svojoj ljubavi. Ja sam svesna da je sve to laz.
Ref.: Plasim se, da nameces mi boli Jer covek jednom voli Kao sto volim ja
Plasim se, da nikad neces znati Koliko dusa pati Sto mnogo te je volela (2x)
Ma koliko ljuta bila ja i dalje volim te Iza tvojih lazi uvek nadjem opravdanje I sto vise svatam to, ja pomalo plasim se Vidim da mi pripadas sve manje i manje
Iggy: Moje ljubavi se plasis, od nje, kao da bezis I na samu rec voleti, ti se jezis Izmisljas nesto, trazis opravdanje I ako si svesna sta je stvarno stanje. Ja nelazem nikad, stvar mog vaspitanja Istina i pravda su moja putanja. Istina je volim te i treba da mi verujes A ne da se glupiras, i preterujes. Tvoje reci sumlje, suvisne su bas Jer ti dobro ovo kao i ja znas Mi stvoreni smo totalno jedno za drugo I nasa ce ljubav trajati dugo.
Ref. |
| | | gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Ned 01 Jun 2008, 07:38 | |
| A mera? Ko voli nek čeka i uživa u lepoti čekanja - eto | |
| | | Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 29 Jul 2008, 09:09 | |
| Ja te obozavam
Šarl Bodler
Ja te obožavam kao nebo noću, O posudo tuge, i tvoju mirnoću Ja ljubim sve više što mi bježiš dalje Pa i makar mislim da te tama šalje Da bi ironično razmak povećala Što ga je do neba već priroda dala.
U divljem naletu nasrćem i skačem I k'o crv lešinu ne bih dao jačem! I meni je draga, u očaju slijepom, Čak i ta hladnoća što te čini lijepom | |
| | | zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka Uto 29 Jul 2008, 12:40 | |
| ...... ............. Bolje da te nikad nisam voleo bolje da te nisam ljubio, izgubio Jos nosim tvoje oziljke Ko zive rane peku me Hej, bolje da te nikad nisam voleo....... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sreca je lepa samo dok se ceka | |
| |
| | | | Sreca je lepa samo dok se ceka | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|