Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

Sta zene zele?

Ići dole 
+15
K-6_Predator_
anja007
Oci-ANDJELA^Z
sonia
zvrchak
neven
Tatko_Pantelija
danubius
Crna_ovca_chata
Gea
zutaruzasadunava
SNEZA_
Lora
gorskooko
Sumadijacafee
19 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
AutorPoruka
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

Broj poruka : 1549
Datum upisa : 13.03.2008

List lica
Gea:
Sta zene zele? - Page 3 Left_bar_bleue0/0Sta zene zele? - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

Sta zene zele? - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 13:11

Pametne zene puste muskarce da kormilare. Vole da voze autice od malena SM:
pa neka im. Zene imaju i ovaku puno posla i obaveza.
I pomno posmatraju da se ne sudare sa nekom stenom i diskretno ih usmeravaju.
Ako se bas zainate, pokusaju sa cokolinom ili drugom omiljenom poslasticom.
Na kraju pokusaju da razgovaraju kao sa odraslim, argumentovano.
Onda se silno iznenade! bezi
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

Broj poruka : 3972
Godina : 57
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 13:14

Very Happy Ne dam da me niko voza i "voza". Vozam se SM: SM: SM: CM:
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 13:21

STA USTVARI ZELE ZENE

Mladi kralj Artur je bio iznenadjen i uhvacen od susjednog Kralja, dok je krisom lovio u njegovim sumama. Kralj ga je mogao ubiti na licu mjesta jer je to bila kazna za sve one koji bi krali na monarhovom imanju, ali se on pokolebao pred Arturovom mladoscu i simpaticnoscu, i ponudio mu je slobodu u zamjenu za odgovor na jedno tesko pitanje.

Sta ustvari zele zene?

Ovakvo bi pitanje ostavilo bez rjeci i najstarije mudrace i mladom
Arturu se cinilo da je prosto nemoguce odgovoriti na njega.
Kako god bilo, bolje je i pitanje nego umrjeti objesen, tako da se vratio
u svoje kraljevstvo i poceo ispitivati svoje podanike.
Razgovarao je s princezama, kraljicom, prostitutkama, casnim sestrama,
mudracima, pa cak i sa dvorskom ludom - jednom rjecju, sa svima.
Ali, niko mu nije dao zadovoljavajuci odgovor.
Medjutim, svi su mu savjetovali da potrazi odgovor kod stare vjestice, jer
ga je ona jedina i znala. Cjena bi bila visoka, jer je stara vjestica bila nadaleko poznata po svojim basnoslovno skupim uslugama.
Dosao je najzad i zadnji dan godine i Artur nije imao drugog rjesenja vec
da razgovara sa vjesticom.
Ona je pristala dati odgovor, ali u zamenu za sljedecu cijenu:
zeljela je da se uda za Sir Gawain-a, najplemenitijeg viteza Okruglog
stola i Arturovog najboljeg prijatelja.

Mladi Artur je prestravljeno gledao; bila je grbava i uzasno ruzna, imala
je jedan jedini zub, sirila je oko sebe takav smrad koji ga je tjerao na
povracanje i ispustala je neobicne krike i zvukove. Nikad Artur nije u svom zivotu vidio odvratnije stvorenje. Pri samoj pomisli da zamoli svog prijatelja da ozeni ovo storenje, uplasio se i posustao.
Ali Sir Gawain je saznao sta se dogodilo i odlucno rekao da je
zrtvovanje za zivot svog prijatelja i za ocuvanje Okruglog stola vrjedno
toga. Najavljeno je vencanje, nakon cega je stara vjestica u svojoj paklenoj
mudrosti rekla:
"Svaka zena zeli da bude vlasnica svog zivota!"

Cim je to izgovorila, svi prisutni su odmah priznali da je izrekla veliku
mudrost i da je potpuno u pravu.
Isto tako, da je i mladi Artur spasen.
Tako je i bilo.

Cim je cuo odgovor, monarh susednog kraljevstva je vratio Arturu slobodu
i pravo na zivot. Vjencanje je obavljeno i to gala; prisustvovali su svi dvorjani i niko vise od Artura nije osjecao i olaksanje i tezinu u isto vrijeme.

Sir Gawain je bio nasmjesen svo vijreme, ljubazan i pun postovanja, po svom starom obicaju.
Stara vjestica je napravila pravi skandal svojim najgorijim nacinom
ponasanja: zderala je kao zvjer, bez koriscenja pribora za jelo-rukama
i uz to proizvodila zastrasujuce urlike i zvuke, a da ne spominjemo
nepodnosljivi smrad.
Konacno je doslo i vreme prve bracne noci i dok je cekao svoju
novovjencanu mladu da mu dodje u krevet...

Gawain je ugledao kako mu prilazi najljepse zensko stvorenje koje je ikad
u zivotu mogao zamisliti.
Sav ocaran je upitao sta se dogodilo, na sta mu je mlada djevojka
odgovorila da je to ona, vjestica, ali da ce pola vremena provesti s njim
kao vjestica, a pola kao mlada devojka i to sve zato sto je on bio dobar
prema njoj svo vrijeme.
Isto tako, upitala ga je koji njen aspekt zeli preko dana, a koji preko
noci.

Koje okrutno pitanje!
Gawain je pozurio sa razmisljanjem.
Da li da preko dana ima divnu djevojku koju ce moci svima pokazivati bez
straha i srama, a nocu u intimnosti svog kreveta imati monstruoznu
vjesticu???
Ili pokazivati prijateljima preko dana vjesticu, a trenutke bracnog
sladostrasca provoditi sa divnom djevojkom???

Sta biste vi izabrali?

Gawain-ov odgovor se nalazi malo nize, ali prije citanja, donesite svoju
odluku!!!!

Napisacu kasnije Gawain-ov odgovor.Za sad samo da vidimo ko sta misli da je odgovorio.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
Sta zene zele? - Page 3 Left_bar_bleue20/20Sta zene zele? - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:02

Verovatno da sama bude vlasnica svog zivota i sama odluci (jer sve zene su vestice geek geek geek

'Aj' odgovor, radoznala sam Crna_ovca_chata Smile)))
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:05

Znas gorskooko ti sa tvojim zivotnim iskustvom i nisi mogla da pogresis.

Plemeniti Gawain joj je rekao da joj pusta na volju da sama odluci.

Cim je to cula, vjestica je rekla da ce uvijek biti u obliku mlade devojke, i
danju i nocu, jer ju je on postovao i dozvolio joj da bude vlasnica svog
zivota.

Koje je naravoucenije ove price?

Nije bitno da li je zena lijepa ili ruzna.

U sustini...........uvek je vjestica.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:
Sta zene zele? - Page 3 Left_bar_bleue20/20Sta zene zele? - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:08

Znaš, Crna_ovca_shata, hvala Ti, ja to 'nako odokativno, iz veštičje suštine. geek geek geek
Nego, 'nako usput, da ti reKNem - veštica Ti tvoja čukunbaba po komšiji, znaš lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:44

:STO: JE JAKO DRAGO STO JE PRIJATELJ :crn: Ke: Da smo se kojim slucajem smuvali bila bih vestica :sta: SM: ura CM: :Vest:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:48

:STO: i niste se smufali,e bash ste smotani...ti bi bila posla plafa_ofca_chata Ke: Ke: Ke: Ke:
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 14:58

Ili bih ja bio Storm_m.

To zavisi ko bi cije prezime uzeo,a ima posebna tema negde na forumu o tome.Razmislicemo.

U svakom slucaju nije :Vest: jos uvek :opa:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 15:11

E,pa dragi moji muskarci hajde u vasem kutku da mi vas malo pitamo.
Koliko je za vas vazno ono"koliko si ih imala do sad Laughing aeeeeee Sta zene zele? - Page 3 329340
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Sta zene zele? - Page 3 Left_bar_bleue0/0Sta zene zele? - Page 3 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 15:58

Crna_ovca_chata ::
Da ucinim forum zanimljivim SM: SM: SM:

Mislim da zene zele da upravljaju svojim zivotom. super:

Ima jedna prica na tu temu kad pronadjem stavicu.

I ja iso SM: SM: CM:
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 17:30

Storm_z ::
Koliko je za vas vazno ono"koliko si ih imala do sad Laughing aeeeeee Sta zene zele? - Page 3 329340

Znash mozda da sam na to pitanje trebao da odgovorim pre 30 godina verujem da bih rekao da mi je vazno.
Ali sada u ovim godinama stvarno je apsurd tako nesto.Zar je to ikome sada vazno?
Nazad na vrh Ići dole
danubius
Prijatelji
Prijatelji
danubius

Broj poruka : 133
Datum upisa : 21.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 18:09

Storm_z ::

Znash mozda da sam na to pitanje trebao da odgovorim pre 30 godina verujem da bih rekao da mi je vazno.
Ali sada u ovim godinama stvarno je apsurd tako nesto.Zar je to ikome sada vazno?
Zanimljivo pitanje (Storm_z ) a i zanimljiv odgovor (crna _ovca -chata) Predpostavimo da smo svi u nekim zrelim godinama -mislim ovde na forumu.Naravno da smo svi imali neke "prosle zivote" , i recimo hipoteticki, dvoje se sretnu, ili "smoffaju" kako se to chaterski kaze. I postade to veza, koja se prenese na stvarni zivot.Dakle , posmatramo dvoje ljudi koji su iz razlicitih sredina -no cinjenica, od neke "proslosti" jedno o drugom ne znaju apsolutno nista .(Ne mora biti vezano za chat, isto je i u stvarnom zivotu)Ne patim od predrasuda , i smatram da kako sam ja imao pravo na neke stvari-tako je isto to pravo imala i ta zena.Ovo sto cu sada reci odnosi se na ozbiljnu vezu-a ne na ono sto se popularno zove "kres sema"-jer onda je zaista svejedno.Tu jedino sto treba nekoga da zanima je -zastita.Ako se slozimo u tome da je osnova svake veze pre svega obostrano poverenje i iskrenost-onda je moj stav ovakav:da ih je imala i 100 pre mene, u redu je-ako znam za to, tj, ako mi je rekla.Ne zato sto sam Gestapovac ili Otelo, nego iz sasvim realnih razloga, koji dodju do izrazaja bas u svakodnevnom zivotu , narocito u manjoj sredini.Kako se moze neki muskarac osecati , kada mu neko kaze (a ljudi to veoma rado cine) "Ej, pa tvoja zena (devojka) je bila sa tim i tim....a on pojma nema? U chat svetu bi pandan bio "Ej , pa ona je bila sa ,,,pa se pomene neki nick koji vidite na listi..ili vise njih .Dakle, kao sto i sam uvek sve kazem, na pocetku neke veze-tako hocu i da ZNAM-i to sve.Tu nema "diskrecionog prava" , ali ni neugodnih iznenadjenja.Ja jesam Lala , ali ne bas toliko da bi bilo"ta neka je Sosa sa ovim i onim bila, kad ne znam, onda se ni ne jedim"U takvoj, ipak neprijatnoj situaciji, na takvo pitanje, jedini odgovor moze biti" Znam za to, i..........?" To prekine svaku raspravu.Slazem se da to prakticno nema veze u sadasnjem trenutku, niti bilo koja cinjenica iz proslosti ne moze pokvariti vezu ,ako je cvrsta ,no ipak....Ako se nesto pocinje , ponavljam opet, temelji moraju biti iskrenost i poverenje .Tek onda se moze sve staviti "ad acta" , da trunu u nekoj prasini zaborava.Ovako , uvek moze nesto isplivati sto moze pokvariti...Zaboravih reci-kada se jednom taj razgovor zavrsi-nema vise pominjanja te teme, zloupotrebe, cak i u trenucima svadje, kada je to jako dobro upotrebiti.Ima i jedna balkanska cinjenica;muskarac koji je imao mnogo zena , automatski dobija "bravo majstore", zena koja je imala vise muskaraca, dobija " ma to je ona k....a (ima siri repertoar) Na kraju ispada-da li ce nekome biti ili ne vazno, zavisi od same osobe , no praviti se da nesto nije postojalo, protivi se svakoj logici.Iskrenost i poverenje-kada to postoji, onda imate sve . Ljubav je ionako varijabilana kategorija, postovanje i lojalnost ostaju-ako je odnos gradjen na iskrenosti i poverenju, ma sta bilo "pre" .Ja tako mislim-ne moram biti u pravu.
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 18:17

Uvek mozes da dobijes informaciju da si drugi. SM: SM: SM:

Sve si lepo napisao Danubius,ali ako mi je do nekog stvarno stalo onda mi je sada sasvim ne bitno koliko ih je imala pre mene.U godinama smo kada smo svesni kao sto si rekao da je i ta neka moja imala zivot i pre mene.A sto bih morao da znam za svakog poimenice?Poverenje je divna stvar,ja ga stavljam na prvo mesto u bilo kojoj vrsti veze,ali zar je nama muskima potrebno da nam dame nabijaju komplekse po pitanju broja? SM:
Nazad na vrh Ići dole
Tatko_Pantelija
Urednik
Urednik
Tatko_Pantelija

Broj poruka : 39
Godina : 67
Datum upisa : 09.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 21:01

Ko jos u 21 veku pita koji je???? Pa teze bi mi bilo da sam prvi pa da budem ucitelj, nego da sam 50. a to se bre i ne trosi ko sapun. Vazno je da mi prijamo jedno drugom i da nam je lepo zajedno, a koji sam , e zabole me.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 22:00

Zaista je dobro je da je tako. I tačno je da je najbitnije kako jedni sa drugim živimo iza zatvorenih vrata.
Ali imam potrebu da kažem da mi je blisko mišljenje da za ozbiljnu vezu valja biti iskren i otvoren, da u takvoj vezi muškarac treba da zna ako je žena sa kojom ulazi u ozbiljnu vezu, imala puno slobodnih veza (kao i za ženu). Uostalom to može da govori o njenim/ihovim ličnim karakteristikama, kao o osobi/ama bez predrasuda (zaista ne mislim u negativnom kontekstu, naravno ako se ne radi o nezdravim ili neprihvatljivim krajnostima koje po prirodi stvari ne mogu rezultirati stabilnom vezom).
Medjutim, uticaj neposrednog okruženja nimalo nije zanemarljiv. Moj grad nije baš mali, ali je istina da u njemu i te kako živi upravo to da ''muskarac koji je imao mnogo zena, automatski dobija "bravo majstore", zena koja je imala vise muskaraca, dobija " ma to je ona k....a ...'' A ako je stav sredine da je žena k...va, onda je tu i preterana komocija okoline, ne samo u komentarima, već i u samim neposrednim odnosima (kako prema muškarcu, tako i prema ženi u konkretnoj vezi). I to ne samo u odnosu na partnere, već i njihove najbliže.A to nije nimalo jednostavno. I može ozbiljno uticati na odnos partnera, ma kako to izgledalo prihvatljivo (ili prevazidjeno) dok se ne počne dogadjati. Jedno je razmišljati, a drugo je naći se u konkretnoj situaciji.
Uostalom, zašto ne reći pa druga strana nek odvaga sa svojom merom. A nema ni razloga da se ne kaže, jer zrela osoba koja poštuje i prihvata sebe, može otvoreno da stane iza svojih postupaka. Eto.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 23:46

Mislim da je normalno kad stupamo u vezu da mislimo da je "poslednja stranica"ali nikad se nezna.Nista nije losija zena koja je promenila 50 od onih koji su 5 po meni.Jednostavno kriv izbor izuzev u slucajevima kad ona voli da promeni a i to je stvar izbora.Mislim da je i sa vecinom muskaraca isto.Nikad nije pravilo da ce neko ko ti odgovara fizicki i psihicki biti dobar i u sexualnoj vezi.Protivnik sam samo jedne stvari-varanja.Ako je neko sa mnom ima da bude samo tu,ja takodje.Ne zbog tog nekog vec sebe.Nemogu da svarim uskakanja iz kreveta u krevet e to me bas iznervira.Takav sa mnom nemoze biti,nikad.
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimePon 14 Apr 2008, 15:54

Negde sam procitao,a mozda je i pametno receno...

Mushkarac zeli da bude prva ljubav u zivotu zene,a zena poslednja u zivotu mushkarca.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimePon 14 Apr 2008, 16:02

Muskarac zeli da bude jos jedna stranica a zena poslednja stranica knjige Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimePon 14 Apr 2008, 16:02

Aj se nadjemo negde na sredini knjige lol!
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeUto 15 Apr 2008, 12:05

Negde sam procitao,a mozda je i pametno receno...

Mushkarac zeli da bude prva ljubav u zivotu zene,a zena poslednja u zivotu mushkarca.

Mislim da su prisutni muskarci debelo zakasnili da budu nekom prvi, pa cak i drugi Ke:
tako da im je pametno da vise to ne pitaju koji su po redu.
Zene su uvek realnije u svojim zeljama i biraju mogucu opciju biti zadnja. Za to je potrebna iskrenost i poverenje pre svega. Prica o bivsim je uvek otuzna prica. Da su valjali ne bi bili bivsi. Pa samim tim njihovo pominjanje ima neki drugi motiv. Zauzimaju neko bivse vreme i treba ih ostaviti kao deo svakog zivota i ako je moguce secati ih se po lepom. Ali to su licna secanja koja pri gradnji neke druge veze nisu bitna i netrebaju biti. Normalno, ne treba lagati. Ako nekog bas zanima broj, bolje bezati od takve osobe, taj je debelo posesivan i uvek ce to pitanje biti izmedju.
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeUto 15 Apr 2008, 19:00

A moj mlinar,
oh, taj mlinar,
izludjuje me do dna,
napravio besposlicar
trubu i juri ko postar.
Sa ceduljom bane k meni
kakvu salju kad se voli:
sj.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeUto 15 Apr 2008, 19:06

Zena zeli sigurnost,ljubav i postovanje-moje misljenje samo Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 00:13

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

Broj poruka : 3972
Godina : 57
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 11:57

Najiskrenije, nemam pojma shta hotju, ali odlichno znam shta netju bounce bounce flower daa:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 12:19

SNEZA_ ::
Najiskrenije, nemam pojma shta hotju, ali odlichno znam shta netju bounce bounce flower daa:
E stvarno ste komplikovane ze-ne do zla Boga lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 13:27

:SNE: je po tom pitanju ista kao ja.Kad jednog dana nadjem reci cu vam sta sam trazila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 13:30

Na edukaciju 'oma i obe ruz:
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 14:27

Princeza...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitimeSub 19 Apr 2008, 15:45

Sta zene zele? - Page 3 Stazenezeledamuskarciznaju_92 Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Sta zene zele?   Sta zene zele? - Page 3 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Sta zene zele?
Nazad na vrh 
Strana 3 od 10Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
 Similar topics
-
» STA ZENE NE ZELE