| Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Sub 27 Dec 2008, 13:54 | |
| | |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Sub 27 Dec 2008, 16:20 | |
| Naravno da se to meni nije desilo, ali bih rekla -Duso toliko me palis da sam se sav pretvotio u tecni metal (raskravila si me skroz, vidis kako sam mek ko dusa ) | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Sub 27 Dec 2008, 21:15 | |
| Ja ću da nešto kažem, kad čujem muški komentar | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| |
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Sub 27 Dec 2008, 22:57 | |
| Sledeći put ti se skoncentriši na sarme a pusti nju da se bavi tobom. Svašta se može dogoditi i to je dobro. Niko nije isprogramiran da uvek bude super. I to treba prihvatiti kao normalno. Samo da neode u drugu krajnost, pa sarma da zagori. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Sub 27 Dec 2008, 22:59 | |
| | |
|
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Ned 28 Dec 2008, 08:52 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| |
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Ned 28 Dec 2008, 09:47 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Ned 28 Dec 2008, 09:53 | |
| Garavo jare neka ona ide na popravni ili neka promeni jelovnik,neka misli o brzoj hrani inace ovako propala stvar. | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Pon 29 Dec 2008, 15:51 | |
| - Milovan ::
- Pa jeste gorskooko sta je cekala,o cim je mislila posle ja kriv
Milovane, sta ja jesam, majke Ti? Pogotovo u ovoj temi. Bog me ubio ako ovo razumem, mislim sta je pisac hteo da kaze. P. S. Moguce da svojim postovima ostavljam utisam da sam musko, ali evo izvestavam vas da (srecom) nisam - pa nemam problema sa naslovnom temom. A nemam nameru ni da dokazujem Tek da se zna. Eto. Zato, odo` ja, samo Vi uzivajte, sad i u buduce, uvek. Mah, mah, dragi moji )) | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Pon 29 Dec 2008, 16:36 | |
| gorskooko molim te citaj post unazad,taman posla da sam mislio na tebe ili bilo koga ovde,nasalio sam se samo na racun sebe a odgovorio sam tebi samo na ovo."Zasmeja me do suza, šta kažeš: U isto vreme smo počeli:))))))))) A ja sam prokomentarisao ovako:"Pa jeste gorskooko sta je cekala,o cim je mislila posle ja kriv "Misleci na ono o cemu sam pisao,znaci zamolio bi Vas da citate pazljivo postove i neverovatna stvar je da svako tumaci tekst onako kako njemu odgovara. | |
|
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Pon 29 Dec 2008, 16:44 | |
- gorskooko molim te citaj post unazad,taman posla da sam mislio na tebe ili bilo koga ovde,nasalio sam se samo na racun sebe a odgovorio sam tebi samo na ovo."Zasmeja me do suza, šta kažeš: U isto vreme smo počeli:))))))))) A ja sam prokomentarisao ovako:"Pa jeste gorskooko sta je cekala,o cim je mislila posle ja kriv "Misleci na ono o cemu sam pisao,znaci zamolio bi Vas da citate pazljivo postove i neverovatna stvar je da svako tumaci tekst onako kako njemu odgovara.
Milovane, ti cim je sex u pitanju padne ti mrak na oči:))) Pa nije ti gorsko oko napisala da si je zasmejao do suza, nego ja bre:) Vrati se lepo unazad pa pročitaj:)) Sarmu ti izedem:))) A gorsko oko zaista nema razloga da se ljuti. Što se mene tiče, eh, da je muško:)))))))) | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Pon 29 Dec 2008, 18:13 | |
| Zabuna drage moje. Nije lako priznati da ti se desilo to, jednom. Dešava se to kao i ženama kad im pobegnu misli na sarmu ili nešto drugo pa odglume orgazam i postanu đangrizave. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Pon 29 Dec 2008, 22:07 | |
| Dobro uredu,posto sam sve zabrljao izvinjavam se gorskomoku ali pogresno je protumacila nije se odnosilo na nju niti bilo koga ovde na forumu,ali dobro... | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Čet 01 Jan 2009, 11:11 | |
- Dobro uredu,posto sam sve zabrljao izvinjavam se gorskomoku ali pogresno je protumacila nije se odnosilo na nju niti bilo koga ovde na forumu,ali dobro...
E, bre, ma ok je sasvim,bas. Ovo sto si gore napisao (da si se nadovezao na post Garavog jarenceta - toliko je logicno, ocigledno i lici na tvoj stil, da mi nije jasno kako mi to nije "palo na pamet" no sam se u trenutku nabeslila. Oprosti molim te, nisam ja slucajno plavusa skroz na skroz. Uzivaj more, drug! | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Čet 01 Jan 2009, 11:24 | |
| - Garavo jare ::
- Milovan ::
- gorskooko molim te citaj post unazad,taman posla da sam mislio na tebe ili bilo koga ovde,nasalio sam se samo na racun sebe a odgovorio sam tebi samo na ovo."Zasmeja me do suza, šta kažeš: U isto vreme smo počeli:))))))))) A ja sam prokomentarisao ovako:"Pa jeste gorskooko sta je cekala,o cim je mislila posle ja kriv "Misleci na ono o cemu sam pisao,znaci zamolio bi Vas da citate pazljivo postove i neverovatna stvar je da svako tumaci tekst onako kako njemu odgovara.
Milovane, ti cim je sex u pitanju padne ti mrak na oči:))) Pa nije ti gorsko oko napisala da si je zasmejao do suza, nego ja bre:) Vrati se lepo unazad pa pročitaj:)) Sarmu ti izedem:)))
A gorsko oko zaista nema razloga da se ljuti. Što se mene tiče, eh, da je muško:)))))))) Zapamti sta si napisala U sledecoj inkarnaciji cu se docepati tog jednog gena viska, pa ces da uzdises eh, eh... i nece ti padati na pamet ta sugava prerana ejakulacija | |
|
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? Čet 01 Jan 2009, 21:32 | |
| - gorskooko ::
- Garavo jare ::
- Milovan ::
Milovane, ti cim je sex u pitanju padne ti mrak na oči:))) Pa nije ti gorsko oko napisala da si je zasmejao do suza, nego ja bre:) Vrati se lepo unazad pa pročitaj:)) Sarmu ti izedem:)))
A gorsko oko zaista nema razloga da se ljuti. Što se mene tiče, eh, da je muško:)))))))) Zapamti sta si napisala U sledecoj inkarnaciji cu se docepati tog jednog gena viska, pa ces da uzdises eh, eh... i nece ti padati na pamet ta sugava prerana ejakulacija Vidimo se u sledećem životu:)))) prepoznaću te uvek:))) :star: :star: :star: :star: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? | |
| |
|
| |
| Koji su vam najčešći izgovori prilikom prerane ejakulacije? | |
|