| Hahaha!!! | |
|
+8neven ljiljana zvrchak gorskooko Garavo jare sonia Tatko-Pantelija Sumadijacafee 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Lopov Pet 26 Feb 2010, 18:12 | |
| Mali đavolčić sleteo u New York i kaže:
"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam da kradem"
Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu: "Ne možeš ovde da kradeš, idi u Englesku"
On ode tamo i ista priča: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam da sam da kradem"
Ovi ga isto vratiše i pošalju u Nemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade"
I on u Nemačku Sleti na aerodrom i kaže:
"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam da kradem"
Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dole niže, na Balkanu, Srbija, tamo se krade nemilice, idi tamo"
On odmah u Srbiju, sleti na aerodrom u Beogradu i kaže:
"Ja sam mali đavolčić, imam ..
ma gde mi je koferčić, jebem vam mater lopovsku" | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Baba I Deda Pet 26 Feb 2010, 18:16 | |
| Riješili baba i deda da se kresnu,a imaju po 80 god. Probao deda sve da ga digne, i trave i viagru. Ništa nije pomoglo. Na kraju uzme dva drvceta i veze ga špagom i počne sex!! Razgovaraju 2 babina jajnika. -Sve smo za ovih 80 godina vidjeli, i krive i prave i male i velike ali ovog što unesoše na nosilima, to još nismo vidjeli!!! | |
|
| |
neven Prijatelji
| Naslov: Gatara Pet 26 Feb 2010, 18:21 | |
| Gatara gleda Muji u dlan: "Mmmm...vidim... stoji vam neki put..."
Mujo:"Jes' vala, neki put mi stoji, a neki put ne"!!! | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 02 Mar 2010, 16:56 | |
| | |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 10 Avg 2010, 16:23 | |
| Čovek i žena spavaju. Usred noći odjednom se začuje neka buka spolja. Žena sva zbunjena i preplašena počne da viče: • Jao, to mora da je moj muž! Čovek na to iskoči iz kreveta i sav unezveren, i kao od majke rođen, pobeže kroz prozor. Nakon nekoliko minuta vraća se on, sav izgreban, penje se u spavaću sobu i viče na ženu: • Objasni mi šta ti znači ono ''to je moj muž'', pa ja sam ti muž! A žena će na to: • Prvo ti meni objasni što si onda bežao?! | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 10 Avg 2010, 16:24 | |
| Pitaju Muju: - "Šta ti Mujo imaš od škole?" A Mujo će na to: - "A šta imam, 200 metara!" | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 10 Avg 2010, 16:30 | |
| Sedi Piroćanac i plače. Dođe drugi pa ga pita:
Što plačeš? Ma kupio sam dva bingo loza i dobio sam super bingo! Pa što onda plačeš? Pa što sam, kuku meni, kupio dva!
| |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pet 03 Dec 2010, 18:08 | |
| Paja je umirao a njegova žena je sedela pored njega.
Pogledao je gore ka njoj i slabim glasom rekao: 'Moram nešto da ti se ispovedim.'
'Nemoj sada da se zamaraš pričajući, ' odgovorila je ona.
'Ne,' insistirao je, 'Hoću da umrem u miru. Spavao sam sa tvojom sestrom, tvojom najboljom drugaricom, njenom prijateljicom i tvojom majkom!'
'Znam,' odgovorila je, 'Sada se samo opusti i pusti da otrov deluje.'
| |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pon 13 Dec 2010, 08:12 | |
| Sedi Mujo u avionu, treba da putuje u Las Vegas, a do njega prazno sedište. U poslednjem minutu pred poletanje ulazi prelepa plavuša i seda na to prazno mesto. Mujo sav srecan pokušava da pocne neku konverzaciju i pita: - Ako nisam dosadan, zašto letite za Vegas? Idete na odmor? - Ne, idem na seminar o seksualnoj edukaciji. - Zaista? - Da, da, držim predavanje o seksualnim stereotipima. Na primer, smatra se da su Englezi nezainteresovani za seks, a to su najcešce Norvežani. Predrasuda je, zatim, da su Francuzi najbolji ljubavnici, jer su to u stvari Grci. Ili, kaže se da su Italijani najobdareniji, a u stvari najveci imaju americki Indijanci... Ah, ali baš sam dosadna, samo pricam o svom predavanju, a nismo se ni upoznali... Vi ste? - Vinetu. Vinetu Papadopulos, drago mi je - odgovori Mujo!!! | |
|
| |
Admin [*_-]
Broj poruka : 399 Location : GM Datum upisa : 14.11.2007
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pon 13 Dec 2010, 17:15 | |
| | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 23 Dec 2010, 09:58 | |
| > LIČKI HAIKU > > Kupus, krumpir. > Krumpir, kupus. > Bukva. > Vuk zavija, > Ide medvid. > Opet pada snig. > > IMOTSKI HAIKU > > Zima je. > Pivac stoji na > jednoj nogi. > Vitar gonja > lepušinu po guvnu. > Jes ladno, krvi ti Isusove. > > ZAGORSKI HAIKU > > Bara orje > s kravami. > Konj se vritnul, > otpala mu potkova. > Došel Joža na gemišta. > > DALMATINSKI HAIKU > > Lešo blitva > na pijatu. > Furešti se > gužvadu na vaporu. > Ni ladovina nije ča je bila. > > BOSANSKI HAIKU > > Deset, s lukom. > Ladno pivo. > Nema raje > na Baščaršiji. > Ko će platit moje meze? > > SLAVONSKI HAIKU > > Kulen, šljiva, > preorana njiva. > Bekrija brke suče. > Zora se pomalja. > Kad će već ti poticaji? > > > HAIKU SPONZORUŠE > > Nemam škole > imam sise > Udat ću se > jebe mi se.
| |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sre 02 Feb 2011, 21:20 | |
| Zasto plavusa drzi bebu iznad lonca u kom kljuca mleko? Procitala je savet - Ako dete nece da pije mleko, prokuvajte ga. | |
|
| |
darko01 Urednik
Broj poruka : 31 Location : Beograd Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 03 Feb 2011, 06:50 | |
| Šta je Federer pitao baba-seru kad je posle drugog seta meča sa Đokovićem zatražio pauzu za WC? „Kol’ko košta kad unutra plačem?“ | |
|
| |
Misho [*_-]
Broj poruka : 81 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 09.05.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Ned 13 Maj 2018, 10:58 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hahaha!!! | |
| |
|