| Hahaha!!! | |
|
+8neven ljiljana zvrchak gorskooko Garavo jare sonia Tatko-Pantelija Sumadijacafee 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Hahaha!!! Pon 26 Nov 2007, 15:53 | |
| Evo kada pogledate koliko je sati ovde vidite znacenje...
00:00-misli na tebe 01:01-zeli te 02:02-slagao te je 03:03-drugovi 04:04-sve po starom 05:05-iznenadjenje 06:06-ljubomoran/na je 07:07-primices poziv 08:08-raskid 09:09-muvanje 10:10-nije ti bio/la veran/na 11.11-vraca ti se stara ljubav 12.12-zeli da te vidi 13.13-zeli da te zaboravi 14:14-recice ti da te voli 15.15-svidjas se smedjem/oj decku/devojci 16:16-svadja 17.17-svidjas se njegovom/njenoj drugu/drugarici 18:18-slagao/la te je 19:19-odluci se 20:20-zeli sex 21:21-bicete sami 22:22-veran/na ti je 23:23-voli te | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: TRENIRANJE ZIVACA.. Pon 26 Nov 2007, 15:54 | |
| hehehe evo malo zabave Test : Predji reku.. Pravila: 1. Svi moraju preci reku 2. Samo dvije osobe istovremeno mogu biti na splavu 3. Otac ne sme ostati s bilo kojom kcerkom bez prisustva majke, jer ce je udariti 4. Majka ne sme ostati s bilo kojim sinom bez prisustva oca, jer ce ga udariti 5. Lopov ne sme ostati bez policajca, jer ce istuci bilo koga 6. Samo majka, otac i policajac smeju voziti splav 7. Za pomicanje osoba kliknite na nju 8. Za pomicanje splava kliknite na crvenu kuglu 9. Lopov nece pobeci ako ga ostavite samog
PS: klik na plavi krug za START
http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
srecnoooooooo!!!! Very Happy Very Happy | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: IQ test.. Pon 26 Nov 2007, 15:55 | |
| http://www.mensa.hr/eu_iq_test/eu_iq_test.php Ako ste raspolozeni za testiranje | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: RAT IKONICA... Pon 26 Nov 2007, 15:56 | |
| http://www.xs4all.nl/~jvdkuyp/flash/see.htm | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: VASA IMENA NA DRUGIM JEZICIMA... Pon 26 Nov 2007, 15:57 | |
| Saznajte koja ste vocka. Adresa je: http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/7992/
Saznajte vase Americko ime. Adresa je: http://www.blazonry.com/name_generator/usname.php
kenneth horton Vase Harry Potter ime.Adresa: http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/406/
Vase Britansko ime. Adresa: http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/10/ | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: PROVERITE REFLEKSE.. Pon 26 Nov 2007, 15:59 | |
| http://www.albinoblacksheep.com/flash/shoot
...kakvi su Vam refleksi? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 22 Maj 2008, 17:22 | |
| Niški omladinski list "Glas" u broju 9 od 29. IV.1965. donosi nekoliko odlomaka iz pismenih zadataka učenika Učiteljske Škole u Aleksincu.
Mlada i neukusna
"Bila sam jos mlada i neukusna. Pastiri su gonili stada ovaca medju kojima sam bila i ja. Od jedanput meni mi nešto zaigra ispod nogama. Svi popadasmo od stra na travi u meni mi srce sidje u petama. Malo posle iza toga kad se vrati smo u svest od straka neko upita šta to bi, ja si reko u sebi, pa to smo učili u školu na zemljopisu i reko decama: "to su arhitektonski potresi duboko ispod zemljinom površinom."
Ljubimac predmeta
Pošoj sam da se upišem za u Učiteljsku školu preko prijamnog ispita pretkodno. Ušo sam u autobus koji je bio upaljen. Autobusom putujući tako pogledjivao sam okolinu oko sebe. Posle pola sata truckajući se na sedištu autobus je prispeo na železnickoj stanici. Tu sam uvideo još svoji drugovi koji će se upišu za u Učiteljsku. Svi smo se penjali u voz udjemo u prvi kupej kada tamo sedi jedan čovek sa džakom od prtenu konoplju i jednoga maloga zečića. Ne obraćajući pažnju na našoj galami mali zečić poče skakuće po kupeju i vikati mi smo se smejali. Ovu školu koju sada pogadjam dosta je lepša i poukrašenija od onu sto sam tamo pogadjao. Ja marljivo učim i postao sam ljubimac svih predmeta. Pre neki dan saznao sam da mi je drugar bolestan i pristao daga posetim. Iako sam bio zuazet poljskog rada, ipak sam pristao po odluci. Putujući tako pored puta vrabci su cvrkutali, a ptice su pevali na zelenim grančicama pod sjajnim sunčevim zracima tako idući mome drugu.
Kraljević Marko bombaš
U Narodno oslobodilačkoj Borbi prolivali su svoju jarko crvenu i skupocenu tečnost koju možemo da nazovemo drugačije krv, protiv nemaca fašista idomaćim izdajicam, pa čak i poginuli dajući svoj život Sava Kovačević, Ivo Lola ribar, Marija na prkosim, Karadjordje zvani Petrović, Uča Gvozden, Marko Kraljević i drugi naši sinovi, koji su branili i koji će braniti svoju zemlju dokle god je života u njima. |
|
| |
Tatko-Pantelija Prijatelji
Broj poruka : 97 Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Hi hi hi Sub 24 Maj 2008, 15:32 | |
| PRIJAVITE VASU IMOVINU U BRUSU......................................HHAHAHAHA | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pet 30 Maj 2008, 09:03 | |
| Pitalice
Kakava je slicnost izmedju muskarca i parketa?
- Ako ga dobro slozis, mozes ga i 40 godina gaziti.
Sta se desi kad popijes viagru i apaurin zajedno?
-*ebe ti se, a mrsko ti .
Koja je razlika izmedju glupih i pametnih muskaraca?
- Glupi pricaju viceve o plavusama, a pametni spavaju sa njima.
Zasto muskarci imaju problema da ostvare kontakt ocima?
- Zato sto sise nemaju oci.
Zasto samo 10% zena ide u raj?
- Ako bi islo vise, to bi bio pravi pakao. |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sub 31 Maj 2008, 15:06 | |
| Koliko je pametna Vasa desna noga? Ovo je toliko zabavno da ce da Vas potpuno iznenaditi. Mozete nastaviti pokusavati bar jos 50 puta nadmudriti nogu, ali necete uspeti. 1. Dok sedite za stolom odignite desno stopalo od poda i pocnite kruziti njime u smeru kazaljke na satu. 2. A sada dok to radite nacrtajte broj "6" u vazduhu Vasom desnom rukom. Vasa noga ce promeniti pravac.
Ne mozete nista uraditi protiv toga! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sre 04 Jun 2008, 11:38 | |
| Gimnazijski biseri Grčki novac se zove drakula. Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali zlata da naprave kravu. Stanovnik Atene se zove Ateist. Francuska nacionalna himna je Majoneza. Reka Rajna teče vodoravno od Basela, a onda uspravno... Livingstone je nazvao Viktorijine slapove po Elizabeti. Hindusi su rodom iz Indije. Oni nose turbine na glavi. Harlem je mesto gde Turci drže sve svoje žene. Geografska dužina i širina veoma su korisne. Pretpostavimo da se čovček davi. Dovoljno je da vikne na kojoj je širini i dužini, i mi ga možemo naći. Mnogo atoma zajedno zovu se monokli. Kosa ploča je ploča koja se naginje i ako je experiment uspeo, rezultat je neminovan. Kada promatrate pomračenje Sunca, nikad ne gledajte u Sunce. Mogu se koristiti i zatamnjene naočare da bi se posmatrala pomračina, ali je potreban oprez i nikad ne smete stajati preblizu!!! Razlika izmedu vazduha i vode jest u tome što vazduh može postati vlažniji, a voda ne. Plin koji izlazi je veoma opasan za ljudska bića, pa sledeći experiment sme izvesti samo profesor. Četiri su simptoma prehlade. Dva sam zaboravio, a dva su toliko poznata da ih je suvišno spominjati. Da bi se bilo dobra medicinska sestra, mora biti potpuno sterilna. Neke su krave veoma opasne, osobito bik. Zmije imaju dva spola, otrovni i neotrovni. Sva su stvorenja nesavršene životinje. Samo je čovek savršena životinja. Antidot je smešna priča koju ste već čuli. Lekari kažu da su smrtonosne bolesti najgore. Kad se moj mlađi brat rodio morali su ga staviti u akumulator. |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 05 Jun 2008, 03:05 | |
| | |
|
| |
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 19 Jun 2008, 19:11 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 26 Jun 2008, 15:39 | |
| Mucavac zove Gradsku cistocu i objasni im s mukom da se u blizini njegovog stana nalazi crknuti konj i da treba da dodju da ga odnesu. Kad je cinovnik preko telefona zapitao gde se konj nalazi, mucavac kaze: - U ppp papapa...
- U Palmoticevoj? - kaze cinovnik.
- Ne, kaze mucavac i spusti slusalicu.
Sutradan mucavac ponovo telefonira i poziva da dodju da uklone crknutog konja.
- Gde? - pita cinovnik.
- U ppp... papa...
- Je l' u Palmoticevoj? - pita cinovnik.
- Nije - kaze mucavac i opet spusti slusalicu.
I po treci put mucavac objasnjava da treba da se uklobi krepani konj i kada ga cinovnik pita u kojoj ulici on rece:
- U pa, pa, pa...
- Je l' u Palmoticevoj? - pita cinovnik.
- Jjjesttte, premestio sam ga ttammo | |
|
| |
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pon 30 Jun 2008, 18:12 | |
| " Napredni srpski rečnik" ;) SANJIVE - seljanke (sa-njive) GURMAN - čovek koji je ostao bez benzina FUDBAL - žurka sa mnogo hrane SUPERMEN - radnik na benzinskoj pumpi ITISON - sin vanzemaljca ČAČKALICA - kozmetičarka TAKTIKA - sat, časovnik DROLJA - doktorka Olja MURAT - borba bikova BAMBUS - sudar autobusa ČOVEK - majmun koji se javio za reč VUCIBATINA-milicioner DEMOLIRATI - svirati u D-mollu USTOLIČITI SE - imati redovnu stolicu STAROSEDEOCI - oni koji trče na poslednju stanicu autobusa da bi seli (moja keva!) DOBROSTOJEĆI - oni koji žive na sredinama autobuskih linija pa moraju da stoje u gradskom prevozu SPAJALICA - mali oglas lične prirode DEKLINACIJA - klin se klinom izbija RADIO - TV sa pokvarenim ekranom SOTONA - 1000 kg soli MEGAFON - telefonski račun prosečne tinejdžerke POP-CORN DILERI - tipovi koji prodaju kokice EKSPRES - otpušteni novinar (eks press) IZNOS - sline SVETLO - kontinent (sve tlo) AVGUST - pas sa gustom dlakom RODJACI - ljudi koji imaju nešto važno da ti kažu preko telefona u najuzbudljivijim trenucima filma VESALICA - dželat TABAKERA - žena koja tuče kera MUŠTIKLA - krava na štiklama FENOMEN - čovek koji opravlja fenove AVALA - proždrljivi pas ROMI ŠNAJDER - ciganka-krojačica BUNDEVA - neposlušna kamila ŠPRICER - narkoman ARAFAT - lovac papagaja ANATEMA - Ana o kojoj svi pričaju REZERVAT - 't' na rezervi PUPAK - ljubavna pepeljara TOSIBA - košava KRAJPUTAŠ - autostoper STOLICA - lukava devojka VRANAC - mužjak vrane | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sre 16 Jul 2008, 16:31 | |
| Danas cuh jedan, `nako neki, al` aj... Tuguje taze udovica i zali se prijateljici kako joj muz toliko nedostaje da od zalosti ne moze ni jesti ni spavati... a ne samo da je mori tuga vec i krivica, pa kaze: - Ne mogu oprostiti sebi sto sam odbila da vodimo ljubav poslednju noc... da sam znala... Tek ce utesno prijateljica: - Pa dobro de, skoro ce cetresnica, nadji nekog i ``nameni`` | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sre 16 Jul 2008, 19:58 | |
| | |
|
| |
zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 05 Avg 2008, 08:32 | |
| Muskarac i zena putuju liftom, i na izlasku muskarac zenu nehotice upre laktom u sisu. Okrene se i isprica: - "Gospodjo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit cete mi." A ova ce: - "Mladicu, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307." | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 28 Avg 2008, 06:43 | |
| KAKO PLAVUSA RJESAVA UKRSTENE RIJECI:
Grad u Italiji, 3 slova? TRS
Zivotinja sa kucicom, 3 slova? KER
Vidi sliku, 4 slova? Vido
Sestrin muz, 3 slova? ACO
Biblijska licnost, 3 slova? POP
Izumitelj necega, 11 slova? KAKAV COVJEK
Vrsta metala, 4 slova? PLEH
Morski greben, 2 slova? MG
Gradjanin Tirane, 7 slova? TIRANIN
Dio kupatila, 4 slova? VODA
Sportista na strunjaci, 9 slova? STRUNJACAR
Dozivljaj pri spavanju, 3 slova? SEX
Sat, 8 slova? TIKA TAKA
Nije gladan, 3 slova? JEO
Teska bolest, 4 slova? SMRT | |
|
| |
ljiljana Prijatelji
Broj poruka : 711 Godina : 55 Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 28 Avg 2008, 09:39 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 09 Sep 2008, 17:06 | |
| MOBILNI TELEFON”
Mobilni telefon - kad zora zarudi... Mobilni telefon - on me pesmom budi... Mobilni telefon - širi moje grudi... Mobilni telefon - ja ga imam ljudi!
Ja ga volim više nego 'leba da jedem... Ja bez njega više ne mogu da se smejem... Ja ga više volim od Ramba i rata, hoću da ga uzmem za rođenog brata...
Ja sa njime pričam, ja sa njim se šetam, u bioskopu zvonim, u pozorištu smetam... Ja ga više volim od najlepših serija Kasandra, Marisol i Esmeralda su igra dečija...
Mobilni telefon - u mraku mi sija... Mobilni telefon - on mi mnogo prija... Mobilni telefon - mazi lice moje, po njemu me znaju, zbog njega me se boje...
Mobilni telefon - s njim sam k'o u braku... Mobilni telefon - mi daje curu svaku... Mobilni telefon - sa njime se dičim, pustiću antenu, da na njega ličim... | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Sub 22 Nov 2008, 11:49 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=iTh14E-Rfe8 | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| |
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 11 Avg 2009, 19:15 | |
| C I A je > tražila nekoga da ga zaposli kao ubicu. > Nakon svih provera dosjea, intervjua i testiranja ostala su > 3 > > finalista - dva muskarca i zena. > > Za konačni test, agent CIA-e je doveo prvog > finalistu do velikih metalnih vrata i dao mu pistolj. > > "Moramo biti sigurni da ćes slušati naša > uputstva bez obzira na okolnosti. U ovoj sobi naći ćes > > > svoju ženu kako sedi na stolici. Moras je ubiti!!!" > Čovek je odgovorio: "Ma sigurno se šalite. > Ne mogu ubiti svoju ženu." > Agent mu na to kaže: "Onda nisi pravi čovek za ovaj > posao." > > > Drugi muškarac dobio je isto uputstvo. Uzeo je > pistolj i ušao u sobu. Ništa se nije čulo nekih pet > minuta. > Tada izađe čovek sa suzama u očima: > "Pokušao sam, ali ne mogu ubiti svoju zenu". > "Onda nemaš ono što se traži", kaže mu agent. > "Uzmi ženu i idi kući." > > > Najzad dodje red na ženu. Dobila je iste uputstva da > ubije svog muža. Uzela je pištolj i ušla u sobu. > Začuli su se pucnjevi, jedan za drugim, zatim > vrištanje, razbijanje, lupanje po zidovima. > Najzad posle par minuta sve se utisalo. Polako se otvore > > vrata i izadje žena. > > Brišuci znoj sa čela ona reče: > "Pistolj je bio napunjen ćorcima pa sam ga morala > ubiti stolicom." > | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Čet 13 Avg 2009, 16:32 | |
| | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Ned 29 Nov 2009, 19:12 | |
| Draža Mihajlović sedi za kompjuterom i dopisuje se, kad mu ulazi majka u sobu i govori: "Pobogu Dražo okani se više tog četovanja!" | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Pet 04 Dec 2009, 13:13 | |
| Razmisljanje zene pri seksu: - Sa momkom - "Samo da ne zatrudinim" - Sa ljubavnikom - "Samo da ne sazna muz" - Sa muzem - "Valjalo bi okreciti plafon" | |
|
| |
zvrchak Urednik
| Naslov: Re: Hahaha!!! Uto 08 Dec 2009, 18:26 | |
| Sledeci tekst je transkript stvarne radio konverzacije koja se desila u oktobru 1945. izmedu broda SAD mornarice (koji se nalazio pored engleske obale) i britanskih vlasti. Transkript je objavilo britansko Ministarstvo odbrane 10.10.'95. Komentar nije potreban.
GB: Molim vas skrenite svoj kurs 15 stepeni juzno da bi izbegli sudar.
USA: Savetujemo vam da vi skrenete svoj kurs za 15 stepeni severno da bi izbegli sudar.
GB: Negativno. Vi cete morati skrenuti svoj kurs za 15 stepeni juzno da izbegnete sudar.
USA: Ovde kapetan US Navy broda. Ponovo vam kazem, skrenite SVOJ kurs.
GB: Negativno. Ponovo kazem, moracete skrenuti svoj kurs.
USA: OVO JE NOSAC AVIONA USS LINCOLN, DRUGI NAJVECI BROD U ATLANTSKOJ FLOTI SJEDINJENIH AMERICKIH DRZAVA. SA NAMA SU TRI RAZARACA, TRI KRSTARICE I BROJNI OSTALI POMOCNI BRODOVI. ZAHTEVAM DA VI SKRENETE SVOJ KURS 15 STEPENI SEVERNO. TO ZNACI 15 STEPENI SEVERNO, ILI CEMO PREDUZETI KONTRAMERE DA BI OSTVARILI SIGURNOST OVOG BRODA.
GB: Mi smo svetionik. Jebite se. | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Hahaha!!! Ned 27 Dec 2009, 15:25 | |
| | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Wic Pet 26 Feb 2010, 18:11 | |
| DESAVA SE U JEDNOM BARU. -IZVINITE GOSPODJICE, MOGU LI VAM PONUDITI JEDNO PICE? -NE, HVALA GOSPODINE, ALKOHOL NIJE DOBAR ZA MOJE NOGE. -OH!? ZAO MI JE, SIGURNO VAM OTEKNU? -NE! RAZMAKNU SE...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hahaha!!! | |
| |
|
| |
| Hahaha!!! | |
|