| SHaReNa SvEsKa | |
|
+5neven gorskooko Crna_ovca_chata SNEZA_ Sumadijacafee 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 25 Apr 2008, 11:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 25 Apr 2008, 11:23 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 25 Apr 2008, 11:25 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
|
| |
Gost Gost
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 25 Apr 2008, 11:44 | |
| |
|
| |
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Ned 27 Apr 2008, 11:37 | |
| Volim te Sjedni. Ne tu. Preko puta. Moram te vidjeti. Ne, ne prekidaj me. Suti. Pusti me da ti kazem ono sto sam vec trebala reci. Kad trebas doci, bojim se tvog dolaska. Zbog nedolaska. Jer, ako kasnis samo pet minuta srce mi je u dlanu i moja me ljubav ili mozda strah boli. I zato ne smijem kasniti. Vec sutra moze biti kasno. A nisam ti jos rekla kako i koliko te volim. Volim te tijelom, pokretima, pogledom, dodirima, rijecima. Volim te smijehom i suzama. Volim te tugom i brigama. Ne. Ne gledaj me zastraseno. Ljubav, ma kakva bila: neispunjena, sretna, lakomislena i povrsna prava i zauvijek... Boli. Kad dolazim, pitam se cekas li me. Bojim se da jednog dana vise ne otvoris vrata. Bojim se praznog stubista bez mirisa, bez zvuka, svjetla. A nisam ti rekla: najvise se bojim vremena koje ne ceka. A ja kasnim. Volim te. I volim sve sto si ti. Tvoje oci pitajuce. Tvoj smjesak oprastajuci. Tvoj korak ohrabrujuci. Volim tvoju nesigurnost. I moja je najcesca. Bore na tvom licu i moje su. I u tom trajanju ne znam da li sam ucinila sve za tebe ljubavi moja. Iskra Tanodi | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 30 Apr 2008, 08:43 | |
| Zaboravimo vetrove beznadja, zelene puteve srca, ostre reci na jastuku. Otkrijmo vidljivost onog nerva koji nas spaja. |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 30 Apr 2008, 20:55 | |
| CEZNJA Dogadja se to u jesenjoj noci, kad pada kestenje po asfaltu i kada se cuju psi u daljini, i kada se tako neopisivo javlja ceznja za nekim ko bi bio dobar, nas, blizak, imtiman, drug, i kome bi mogli da pisemo pismo. Ispripovjedali bi smo mu sve sto lezi na nama. Pismo bismo mu pisali, a njega nema. M. Krleza | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Uto 06 Maj 2008, 08:16 | |
| NIJE BILO SPOMENARA U KOJOJ NIJE BILA OVA PESMA- Mozda je prosao i zivot ceo od onoga dana kad sam je sreo. kad ugledah te oci plave i kosu poput pokosene trave.
Ah,pomislih divna je ona i ne cuh zvuke onog zvona sto je u smrt zove polako.
Ruku mi pruza kao da pita volis li reke, polja i zita. ja pruzih ruku ruci sto drhti, ja pruzi ruku vapaju smrti.
I tek onda kad shvatim pred kim stojim,pred onim sto zivi u snovima mojim a onda bleda provodi dane u dimu marihuane.
Htela je ljubavlju unistiti drogu, htela je ono sto drugi ne mogu, zvala je zvezde i mesec da joj sude, htela je da voli i voljena bude..
Uzalud behu sve nade moje umrle su te oci plave boje. Proklinjem dolazak onog dana i zlo sto donosi marihuana.
Ana je devojka lepe smedje kose, imena sto ga mnoge devojke nose. odoh na grob istoga dana gde ce pocivati Ana.
Na njenom grobu zaplakah prvi i reci ispisah kapima krvi. umrla je u svitanju jednog dana, bila je lepa i zvala se Ana.
A,znala je da narkomani dugo ne zive i da se kratko zivotu dive. Volela je da bode svoje vene. volela je zivot, a mozda i mene... |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 14 Maj 2008, 16:14 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 14 Maj 2008, 23:27 | |
| |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pon 19 Maj 2008, 17:17 | |
| Večeras sam na dnu
Sklapam oči, ne mirišem san i evo prodje mi još jedan hladan dan grlim prazno puno tvojih mirisa u nadi da ćeš svakog trena sići sa neba. Na jastuku još miris je tvoj U glavi samo jedan je broj i nikog ne zovem i briga me za sve, jer moje srce budi se jutrom bez tebe. Večeras sam na dnu večeras želim da si tu, da se isplačem k'o malo dijete, da ti kažem volim te. Večeras sam na dnu i sve sam bliži starom snu koji sanjao sam samo onda kad si bila tu | |
|
| |
Misho [*_-]
Broj poruka : 81 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 09.05.2008
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Uto 20 Maj 2008, 15:25 | |
| 5+3 su 8,cik pogodi ko sam ko ti koso pise i voli te najvise | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Uto 20 Maj 2008, 17:24 | |
| U srcu sam Te zaključala Ne možeš izaći A ključić sam izgubila, Ne mogu ga naći | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 21 Maj 2008, 20:05 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 28 Maj 2008, 14:49 | |
| Predano zagledana u uobičajeni prizor, zašumila je u šumu prvog jesenskog vjetra. U zelenilu krošnje ugledanom kroz poluotškrinute škure listala se knjiga ispisana nevidljivim perom tek jednog Anđela u mnoštvu: « Samo Anđeli mogu prepoznati Anđela», šumio je glas iz vjetrovite knjige. Nesvjesna značenja, upitala je glasom misli: »Tko si ti?» «Ja sam dio tebe koji oprašta kada ti se učini da je oprost predaja, a ne snaga. Ono sam u tebi što te tjera da smisao nađeš u boli i radosti. Nježna sam ruka koja u tvojoj molitvi ispravlja stranputice u puteve. Osmjeh sam u oku promatrača i tiha sjeta u rumenom listu prepuštenom vjetru koji oslobađa krošnju za proljeće ponovnog rađanja. Ja sam rečenica nježnosti koju čitaš u trenutcima nespokoja. Glas sam božanskog u žamoru svakodnevnice koji tvrdoglavo, ustrajući na zidovima patnje, propuštaš čuti. Zagrljaj sam, srdačan zagrljaj prijatelja na tvojim umornim ramenima. Nisam tišina, kretnja sam zvuka, pokret sam, pokret sam ljubavi u nesebičnom, nepromišljenom djelovanju. Dio sam, dio sam svakog prolaznika koji je neprimijećen pored tebe zamišljene prošao. Ti sam, Ti kad otvoriš srce Ljubavi! Vivias |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 22 Avg 2008, 04:05 | |
| Ko Te Voli Vise Od Mene Neka Jos Jedan Cvet Ubere Ali Cvetova Nema Vise Ja Te Volim Ponajvise. | |
|
| |
ljiljana Prijatelji
Broj poruka : 711 Godina : 55 Datum upisa : 08.07.2008
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 22 Avg 2008, 19:43 | |
| Kad sve uvene jednog dana i lisce opadne sa starog jorgovana i proslost ode daleko daleko znaj da te se seca uvek neko | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa | |
| |
|
| |
| SHaReNa SvEsKa | |
|