| SHaReNa SvEsKa | |
|
+5neven gorskooko Crna_ovca_chata SNEZA_ Sumadijacafee 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: SHaReNa SvEsKa Sre 30 Jan 2008, 10:21 | |
| Secate se onih sarenih svescica,gde su se krila sva nasa saputanja...Hajde da vidimo da li je negde u nama ostao neki stih,prica,tajna... Mozda te se nikad vise ne bih setila da bas ovih dana kucu nisam spremala i u mnostvu starih pocepanih stvari nasla jedan predmet prasnjav,ali drag... SPOMENAR je skrio nase tajne male u njemu su mnoge slatke reci stale ali od svih pisanih imena samo tvoje znam... |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 30 Jan 2008, 15:10 | |
| Hahahaha u spomenaru jedne moje drugarice je pisalo,"potok tece tok tok...ja te ljubim..cmok..cmok, to jos uvek pamtim,i ono 5+3=8 cik pogodi ko te voli,i kosam!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Čet 31 Jan 2008, 10:03 | |
| Bolele su me jesenje kise i to do besvesti, petnaesto moje leto vise se nije moglo vratiti a ni on... *** Ako ikada pomislis da si me voleo ti mi se vrati *** Smesi se i kad bi plakati htela osmehom gusi sve sto ti srce skriva jer tako se mora pred ovim svetom koji u tudjim suzama uziva. |
|
| |
SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Čet 31 Jan 2008, 14:37 | |
| | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Čet 31 Jan 2008, 19:17 | |
| Topim se ko sneg kad mi blizu pridjes ti kao ptica, letim ja Zaboravljam na sve,knjige,skolu,drugove srce samo tebe zna Al bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog, u meni se ista zelja preplice,ti i ja Cuvar tvoga sna tvoja draga igracka sve bih bio tebi ja dao bih ti cvet,nezne pesme pevao i zadatke pisao Jer bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice,ti i ja Tako mi suza u ocima tako mi zvezda u nocima tako mi trava u poljima volim te, volim te ja tako ti nestasnog uvojka tako ti bacenih lutaka tako ti prolecnih sumraka voli me, voli me ti | |
|
| |
SNEZA_ Urednik
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Čet 31 Jan 2008, 20:05 | |
| - Crna_ovca_chata ::
- Topim se ko sneg
kad mi blizu pridjes ti kao ptica, letim ja Zaboravljam na sve,knjige,skolu,drugove srce samo tebe zna Al bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog, u meni se ista zelja preplice,ti i ja Cuvar tvoga sna tvoja draga igracka sve bih bio tebi ja dao bih ti cvet,nezne pesme pevao i zadatke pisao Jer bez sunca jutro nikad ne svice i golub ima druga svog u meni se ista zelja preplice,ti i ja Tako mi suza u ocima tako mi zvezda u nocima tako mi trava u poljima volim te, volim te ja tako ti nestasnog uvojka tako ti bacenih lutaka tako ti prolecnih sumraka voli me, voli me ti Imam pitanje, da li je ove lepe stihove, tebi neko u spomenar pisao, ili si ti nekome? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Čet 31 Jan 2008, 21:47 | |
| |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| |
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 01 Feb 2008, 15:59 | |
| Divana pesma za divnu osobu | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 01 Feb 2008, 19:32 | |
| *** Ne pusti godine da prerano sazre Tvoja je mladost svetinja sveta Jer jednom živiš, jednom si mlada Jednom si danas nazvala sutra! *** Čemu ludi snovi i maštanja Čemu sati beskrajnog čekanja Čemu dani prepuni nadanja Čemu moja ljubav od gledanja? *** Tebi, Koja nisi bila, Koja nisi htela biti, I koja nikada nećes biti moja (i romanticna slicica silueta dvoje zaljubljenih na moru, sa zalaskom sunca) Ne želim biti prvi koga ćes pamtiti Već poslednji koga ćeš zaboraviti... (i slicica nekog mocnog motora - mozete misliti) Uvek ću više raditi nego sto cu pricati.... ''Ne znam dal dan ce doci Kad cemo sami ostati Kad cemo dugo, dugo pricati jedno drugom sav zivot svoj'' Voliš Arsena? (obozavala sam Arsena) ''Da li znas da te volim, Dugo nisam znao to, Sada zelim da ti priznam I molim te da mi verujes too...'' Volis D. Topica? ''Jane, sram te bilo!!!!!'' - strele.... (vencali smo se posle skoro 8 godina :kis3: ) *** Upirem pogled u daljinu I nastojim stvoriti lik od praznine Pa tako dugo slažem nestvarnost ni na šta... *** ''U ovom životu nije teško mreti Izgraditi zivot kud i kamo je teže'' (Majakovski Jesenjinu) *** Que fais tu? Ou es tu? Je ne sais pas rien! (i broj telefona - ne znam ko je) *** Ona ga tiho pita: ''Kazi mi, dragi, ne taji, Kamo sad to jezdimo mi?'' ''O tome zar ja znam ista? Dobra su sva boravišta, Šuma i neznan bez druma Samo kad si uza me ti!'' Budi hrabra, čumu suze kad je kraj..... UVEK VERUJ Ti koji san moj U stvarnost pretvaraš - Znaš moju tajnu U očima je čuvaj U srcu nek ti peva Ti koji sve razumeš Veruj mi I čekaj me Kad god se na izvore tvoje vraćam (udala se pred sam kraj 4-te godine) Ima mnogo toga...divno Ovo su pisali oni sa kojim se i sada druzimo Uhhhh bas sam se raznezila | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 01 Feb 2008, 19:57 | |
| O,ptico rasiri krila, o,reko budi od pene, ON je najlepsi bio kad je otiso od mene! *** Odlazis, u meni ostaju tragovi tvojih pogleda, tvoje neznosti. Odlazis, neznam da li umirem ili... pocinjem da zivim. *** Nocas cu oprati dusu od tvojih tragova, popiti gorak ukus zrelosti odagnati tugu. Nocas cu oko moje, izbrisati tvoje ime sa usana. Nocas cu pustiti da dusa do kraja izgara. Nocas cu izbrisati tvoj lik iz ociju da mi ne truje dusu lomljivu. Nocas cu zaboraviti sve puteve do ta oka dva- ledena lazna bisera, mesto srca. Nocas otvoricu oci,ukusom svih ovih besanih noci. Ja razmazena pesnikinja koju si ti nadahnuo- a onda mi ukrao pesmu. |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Ned 03 Feb 2008, 15:45 | |
| TEBI Dok koracam nocas nemo pored tebe pogled mi luta negde daleko, htela bih ti reci,ali neznam kako da me nekad davno tu ljubio neko. I ulicom ovom sto setamo sada nebrojeno puta prodjosmo nas dvoje, tuzna sam i srecna,smejem se i placem ljubim ga u tebi,ah prelepo moje.
Oprosti za moje slabosti veceras sto se nezne reci u jecaju gube, oprosti meni i usnama mojim sto ne sapcu nista dok te nezno ljube.
Ne brisi mi suze,pusti neka teku jer svaka mi suza deo njega brise, daj mi samo ruku,utehe mi treba jos samo veceras i nikada vise! |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Dadaa Pon 04 Feb 2008, 06:17 | |
| Ti me pitaš koga volim Evo da ti odgovorim Bolje čitaj prva slova Eto tebi odgovora | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pon 04 Feb 2008, 14:30 | |
| [quote="neven"] Ti me pitaš koga volim Evo da ti odgovorim Bolje čitaj prva slova Eto tebi odgovora [/quote Ovo je bash lepo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Uto 05 Feb 2008, 10:53 | |
| U srcu sam te zakljucala, nemozes izaci a kljucic sam izgubila nemogu ga naci |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Uto 05 Feb 2008, 21:00 | |
| *** Ostaj nedostižna, nema i daleka jer je san o sreći više nego sreća.
*** Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim. :hug: | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 06 Feb 2008, 17:25 | |
| Odoh da se udavim u WC šolji možda je život u govnima bolji možda ću u kanalizaciji pronaći sreću al' ni jedno govno' kao tebe voleti neću...
Poslednji put izmenio dana Sre 06 Feb 2008, 19:28, izmenio ukupno 6 puta | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sre 06 Feb 2008, 19:17 | |
| Cveta ruza usred zita, ljubim onog ko procita |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| |
| |
neven Prijatelji
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 08 Feb 2008, 08:19 | |
| SJaj Kad vidiš u izlogu patike seti se keca iz matematike. Kad vidiš glistu da igra tango seti se mog pisanja bitango. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Pet 08 Feb 2008, 18:40 | |
| Hoces da mi das rezervni kljuc tvoga srca da se zavucem u njega da vidim za koga kuca, da mu pocupam sve arterije i vene ako ne kuca za mene.
Poslednji izmenio dana Sub 09 Feb 2008, 22:57, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 07:54 | |
| | |
|
| |
SNEZA_ Urednik
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 16:18 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 16:28 | |
| 5+3=8 volim sve zene na forumu cik pogodite kosam :DD: | |
|
| |
SNEZA_ Urednik
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 16:33 | |
| | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 16:36 | |
| Mnogo si me ocrnila pred svima Jelo samo zato jel sve vidim crno belo | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 16:41 | |
| Biserna je voda a srebrne skoljke zbog ljubavi djaci dobijaju dvojke. :AA: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Sub 09 Feb 2008, 23:07 | |
| Jednom, Na jednom mostu, Jedne reke. Nasem mostu, Reci bez brodova, Mostu bez snova. U neko rano jutro, Kao srna koja se odmara, I lici na boginju, Koja donosi radjanje dana, Odnela je sumom reke, Moje drhtanje, Moje uzdahe i One brodove koje sam samo sanjao... |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa Ned 10 Feb 2008, 07:25 | |
| kINESIKINJA PONEKAD CINI MI SE BOSA, KAD IDEM SA ANOM GLEDA ME IZ KOSA. :opa: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: SHaReNa SvEsKa | |
| |
|
| |
| SHaReNa SvEsKa | |
|