Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Ku*va svojih emocija | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ku*va svojih emocija Ned 20 Jan 2008, 10:18 | |
| www.subotica.com Ku*va svojih emocija.... .... Izvini, ali ne volim te. Niti sam zaljubljena u tebe. Ja sam sa tobom iako znam da ćeš me povrediti, da me nikada nećeš voleti onako kako ja želim da me jedan muškarac voli. Jednostavno nisam napravljena da imam muškarca u životu koji me voli. Ne želim više da volim, voleti je KLETVA, voleti je NESTVARNO. Ljubav ne postoji - to je samo GLUP rad mozga koji traži neku svrhu i kada je ne pronalazi, opravdava se UMIŠLJENOM ljubavlju prema partneru. Voleti roditelje, braću sestre i svoju decu je drugačije od ljubavi prema partneru. Ono je instinkt, stvoren u evoluciji čoveka da bi se opstalo, ali ljubav prema partneru je samo svoj EGOIZAM, EGOCENTRIZAM I ČISTA SEBIČNOST. Mnogo je lepši i lakši život kada se čovek pomiri sa tim da je ljubav iluzija i da ne treba da teži ka njoj. Ako ti se prepustim, ako počnem da ti verujem, znam da ćeš me prvom prilikom opet slomiti. Mada sada više ni nemaš šta da slomiš, ali ti ipak neću dozvoliti ni da me ponovo zalepiš! Igraj se sad sa mnom dok još možeš, jer se i ja igram sa tobom. Iskorištavam svaki sekund, svaki trenutak proveden sa tobom da bih zadovoljila svoju fizičku potrebu, svoj rad hormona, svoje fluide u mozgu i telu. Ti utičeš na to da oni prorade i zato te iskorištavam. Nekada si mi bio savršen par, neko sa kim bih imala neverovatno mirnu, sretnu, inspirativnu budućnost... Sad si samo telesna potreba. Znam da nisi u stanju da me voliš, jer nemam ono što je potrebno (šta god to bilo) i zato iskoristi što bolje ove noći koje ti nudim. Ne traŽim NIŠTA zauzvrat, niti ću ti pružiti, sem fizičkog zadovoljstva. BIĆU KU*VA SVOG MOZGA, KU*VA SVOJIH PRINCIPA, LICEMERNA KU*VA EMOCIJA.... Sta mislite o ovome? Nemojte biti mnogo romanticni i pisati kako ludo verujete u ljubav, priznajte...ima u ovom malo istine |
| | | gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pon 21 Jan 2008, 00:22 | |
| Šta mislim - more nema šanse. Može samo da se sa svojim ...glupim radom mozga... na zameni svrhe iluzijom ljubavi prema partneru, kad je ovaj teren u pitanju. I da se onda divi svom remek delu ''fotka-moj promašaj a ti kriv''. Veze ova ni sa ljubavi ni sa ku*vom (stvarnom ni intelektualnom) nema ima veze sa zamenom teza, razočaranjem ili ko zna čim. Doduše, možda je, upravo chat - plodno tlo za ovakvu ''potapaljku'' - tu bi mogla opstati supstitucija ljubavi za medjusobnu ''ljubav'' neviđenih ''partnera''. Ono, u partnera ''strpas'' sve sto ti manjka i eto sreće neviđene (čast izuzetcima ako su putem chata ostvarili prave veze, neka mi oproste), ili ''partnera'' ''okrpiš'' za sve svoje i tuđe hendikepe/promašaje i još on/a mazohista, pa opet ''doživljaj''. Idi more. Stvar izbora, nema tu tezge, pogađanja, hoću - neću. Volite se, voliš/voli te, ili ne voliš/ne voli te. Jednostavno osećaš. :kis3: A seks radi seksa - u redu, samo ko to zove ljubav ili ima iluziju da je to ljubav Strah od neuzvraćene ljubavi je glupost. Ako ga ne pobediš progutaće ti sreću. Nego, ako je ljubav kletva nek smo svi ukleti. I neka nas lomi. Ja sam za E - a samo si tako ''isceprkala'' ovo, ono baš Odo' na www.subotica.com :DD: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Čet 24 Jan 2008, 15:06 | |
| Ja bih to nazvala strahom od ljubavi,vezivanja... Ljudi koji su dugo svoji brane svoju slobodu samo, lepo je nekad osetiti da pripadas nekom i da taj neko pripada tebi... |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 29 Jan 2008, 07:45 | |
| - Storm_z ::
- Ja bih to nazvala strahom od ljubavi,vezivanja...
Ljudi koji su dugo svoji brane svoju slobodu samo, lepo je nekad osetiti da pripadas nekom i da taj neko pripada tebi... Da. Jeste lepo, pa makar ''izgubili''. :RU: | |
| | | SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 29 Jan 2008, 12:50 | |
| - ljiljana ::
- www.subotica.com
Ku*va svojih emocija.... ....
Izvini, ali ne volim te. Niti sam zaljubljena u tebe. Ja sam sa tobom iako znam da ćeš me povrediti, da me nikada nećeš voleti onako kako ja želim da me jedan muškarac voli. Jednostavno nisam napravljena da imam muškarca u životu koji me voli.
Ne želim više da volim, voleti je KLETVA, voleti je NESTVARNO. Ljubav ne postoji - to je samo GLUP rad mozga koji traži neku svrhu i kada je ne pronalazi, opravdava se UMIŠLJENOM ljubavlju prema partneru. Voleti roditelje, braću sestre i svoju decu je drugačije od ljubavi prema partneru. Ono je instinkt, stvoren u evoluciji čoveka da bi se opstalo, ali ljubav prema partneru je samo svoj EGOIZAM, EGOCENTRIZAM I ČISTA SEBIČNOST. Mnogo je lepši i lakši život kada se čovek pomiri sa tim da je ljubav iluzija i da ne treba da teži ka njoj.
Ako ti se prepustim, ako počnem da ti verujem, znam da ćeš me prvom prilikom opet slomiti. Mada sada više ni nemaš šta da slomiš, ali ti ipak neću dozvoliti ni da me ponovo zalepiš! Igraj se sad sa mnom dok još možeš, jer se i ja igram sa tobom. Iskorištavam svaki sekund, svaki trenutak proveden sa tobom da bih zadovoljila svoju fizičku potrebu, svoj rad hormona, svoje fluide u mozgu i telu. Ti utičeš na to da oni prorade i zato te iskorištavam. Nekada si mi bio savršen par, neko sa kim bih imala neverovatno mirnu, sretnu, inspirativnu budućnost... Sad si samo telesna potreba. Znam da nisi u stanju da me voliš, jer nemam ono što je potrebno (šta god to bilo) i zato iskoristi što bolje ove noći koje ti nudim. Ne traŽim NIŠTA zauzvrat, niti ću ti pružiti, sem fizičkog zadovoljstva.
BIĆU KU*VA SVOG MOZGA, KU*VA SVOJIH PRINCIPA, LICEMERNA KU*VA EMOCIJA....
Sta mislite o ovome? Nemojte biti mnogo romanticni i pisati kako ludo verujete u ljubav, priznajte...ima u ovom malo istine Mislim da greshish Ljiljo, nema malo, nego malo vishe istine. | |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pet 01 Feb 2008, 18:50 | |
| Svu smo bili zaljubljeni ''do ludila''. I bilo je ekstra dok je trajalo. Ako smo, razočarani ''do dna'', otišli ili bili ostavljeni, dugo se nismo usudili da se vezujemo. Zakopčali smo svaku emociju u se, k'o kaludjerica odeću. I ''tupavo'' propustili što nismo morali. Ipak, sve je to u našim glavama. Emocije ne stanuju na istoj strani. Izuzev straha. Mozda grešim. Važno je da se, zbog straha ili drugih perifernih razloga, ne zakopčamo, jer je neko drugi kriv. Nikad nije. Uvek smo mi. i kad sve prestane, ostajemo bogati jer smo doživeli. nije idealisanje, valja malo zaviriti u se... Imam utisak da je ''priču'' ispričala mlada, razočarana, isprepadana ilii sobom okupirana osoba... Svaki taj odnos čini dvoje | |
| | | Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pon 24 Mar 2008, 22:22 | |
| [quote="ljiljana"]www.subotica.com
Ku*va svojih emocija.... ....
Izvini, ali ne volim te. Niti sam zaljubljena u tebe. Ja sam sa tobom iako znam da ćeš me povrediti, da me nikada nećeš voleti onako kako ja želim da me jedan muškarac voli. Jednostavno nisam napravljena da imam muškarca u životu koji me voli.
Pa izvini na mojoj analizi ove tvoje "recenice tj. misli". Volis ga ali te je necim povredio. Izgubio tvoje povrenje i razbio iluziju da je to velika ljubav izmedju vas. U svakom susretu sa njim uzivas ali to uzivanje svodis na fizicki kontakt. Tako ti je lakse da prihvatis i dalje vidjenje snjim. Lakse nego doneti odluku o rastanku. Treba ti jos vremena. Izvagaj koliko ti takva veza donosi zadooljstva a koliko tuge. Nemoj odustajati od ljubavi. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pon 24 Mar 2008, 23:24 | |
| Ja nikad ne odustajem od ljubavi, nikad se nisam osecala tako, kao osoba koja je pisala taj tekst, ja volim i voljena sam...kad malo bolje razmislim, ceo zivot,,,, i mislim da bez ljubavi ne bi mogla funkcionisati. Ovo je samo copy sa subotickog sajta koji mi je onako, bas zapeo za oko i koji mi je bio vrlo interesantan pa sam ubacila tu ali....znam osobe koje se bas tako i osecaju i ponasaju |
| | | Gea [*_-]
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 03:49 | |
| Zar ovde ne treba da pisemo nase misli, skrivene zelje i zeljice upucene voljenim bicima. Mislim da je glupo kopirati tudje. Ovo je Ljiljana tvoj komentar koji si dala na neku temu na forumu. Potpuno se lazem sa tobom. Ako zelim citati neke komentare, zelje nade ... uzecu knjigu, npr. Sam izbor teksta koji si pronasla i zapazila ga ukazuje bas i da nisi "ceo zivot" bila obasipana ljubavlju. Izvini ali mi nije logicno taj tekst i tvoj komentar na njega. Ma koliko si mlada, imala si sigurno par ljubavi i toliko rastanaka. Lepo je generalno biti pozitivan ali ne i zavaravati se. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 11:13 | |
| Gea, interesantno je tvoje zapazanje ali nisi zapazila pre teksta - www.subotica.com- znaci copy,jasno, glasno kopiran tekst. I taj tvoj komentar,hmm...a da li ti zaista to radis? Da li zaista citas samo ono sto tebe interesuje? Sad bi ja tebe trebala pitati, kako si bas ti zapela za taj tekst? Moracu da te razocaram...od malena sam zivela kao princeza, svi su me voleli, mazili i pazili kao retko koje dete, udala sam se za coveka kojeg volim i koji je mene voleo,rodila dvoje divne dece kojima se sad ponosim....i da, izgubila sam tu ljubav, tog coveka ali ne tako kao sto ti mislis. Naravno da sam i dalje nastavila da zivim, ne osvrcuci se previse jer to nije dobro, zivot ide dalje i ne treba zaliti za necim sto se nikad vise vratiti nece. I sad imam coveka kojeg volim i koji mene voli, meni ljubavi nikad nije manjkalo, neravno tu je i ljubav moje dece, mojih roditelja, osecam se voljena, jaka i zasticena i ponosna sam na to , zaista . Volis citati knjige, lepo, volim i ja, zaista ali jos nisam "nabasala" na knjigu koja po sadrzaju odgovara bilo kojem forumu na internetu jer nema potrebe, tehnologija je mnogo uznapredovala, slazes se? Zaista bi bilo glupo kopirati koje kakve glupe, pametne, interesantne, manje interesantne komentare ljudi razlicitog ili istog misljenja. Za to postoji internet. Uzivaj |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 13:27 | |
| Često kopiram nešto što smatram da će drugima biti interesantno (ne moram se uvek slagati sa tim, bar ne u svemu). Ali ako to može drugima pružiti ugodjaj, ako je pogodno za razvoj priče, ako se uklapa u temu ili provocirara slično, odnosno sasvim različito mišljenje, zašto da ne? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 13:30 | |
| Lepo je generalno biti pozitivan ali ne i zavaravati se. Bas tako,Gea Ta cura ima neko svvoje iskustvo,svoju duboku patnju koju krije iza fizickog dozivljaja.Samo sta posle?Koji je ponor ceka kad ostane i bez toga.Zbog nje same ne tamo nekog.Koliko ce to boleti?Svaka krajnost je nezdrava. Naravno da text nema veze sa LJiljanom,ja je vidim potpuno drugacije.Ona nije zena koja bi trpela bilo sta ali,to nije tema ovde |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 13:31 | |
| - gorskooko ::
- Često kopiram nešto što smatram da će drugima biti interesantno (ne moram se uvek slagati sa tim, bar ne u svemu). Ali ako to može drugima pružiti ugodjaj, ako je pogodno za razvoj priče, ako se uklapa u temu ili provocirara slično, odnosno sasvim različito mišljenje, zašto da ne?
sudar poruka oko sto da ne |
| | | Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 16:33 | |
| Kako bi to bilo divno kad bi nas ovi nashi iz realnosti manje voleli,pa nam zabranili net. Kome bismo se onda hvalili koliko nas oni vole,obozavaju,maze i paze.Njima?Pa to nije zanimljivo,a i podrazumeva se da oni znaju da nas vole.A mi mozemo mirno da pisemo na sve teme koje se daju na repertoaru foruma,jer imamo iza sebe sigurnost.Mirne dushe mozemo da osudjujemo druge zbog stvari koje "mi" nashim voljenima nikad ne bi priredili,jer za to nemamo vremena od chata i ostalih gluposti sa neta. Emocije? Koga briga za emocije svi smo mi pomalo Ku*ve | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 17:21 | |
| A to bi trebalo znaciti... sta? Da su na chatu, forumu, uopsteno na netu samo nesrecni, razocarani, ostavljeni, usamljeni ljudi, foliranti koji zaista nemaju svoj zivot??? :CG: :CG: :CG: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Uto 25 Mar 2008, 22:33 | |
| Ja uvek imam vremena za svoje voljene Evo do malocas su me davili |
| | | Gea [*_-]
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Sre 26 Mar 2008, 23:45 | |
| Nisu svi nesrećni i očajni ali nesto ima od toga.
Insistiranje na veselosti koja je uveliko zastupljena na javnom i prici da su svi lepi i pozeljni dovodi u sumnju. Činjenica da mnoge osobe provode za mene neverovatno vreme na netu, pitam se kako organizuju život. Ako osoba radi ima porodicu, decu, prijatelje, pri tome valja pogledati neki film, prošetati se, pročitati nešto ili jednostavno spavati kako to uspevaju. Ja sam stalno u trku da bi postigla nesto od navedenog. Volim net i dosta se oslanjam na njega po pitanju raznih informacija. Volim da na ovaj nacin izrazavam svoje misljenje i da čujem druga. Mogu to normalno i sa prijateljicama. Ovako je mnogo dinamicnije i više učesnika je uključeno. Ipak se krećem u nekom odredjenom krugu ljudi čije mišljenje manje više znam. | |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Čet 27 Mar 2008, 15:14 | |
| Baš tako u trku, i to žešćem. A ta veselost, lepota, poželjnost, pa zašto da ne. Ko šta voli. Svako bira šta hoće, u šta veruje, sa kim da piše, šta da čita. Svako ima svoj razlog. Konkretan. Net je ekstra. Samo vreme manjka. Svet na dlanu. Carstvo za radoznale. Stradaju oči. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pet 28 Mar 2008, 02:04 | |
| Istina okoo,samo tema nije ta Ja nikada nemogu biti sa nekim zbog fizicke privlacnosti.Prvo sto trazim u vezi je uzajamno postovanje.Nikada nisam pozelela da zadovoljim samo insinkte ako mi to nekada padne na pamet kupicu vibrator.PS.vecca mi vec duguje edan,obecala |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Pet 28 Mar 2008, 08:44 | |
| | |
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 12:21 | |
| Ne traŽim NIŠTA zauzvrat, niti ću ti pružiti, sem fizičkog zadovoljstva.
Lepo ovo zvuchi,ali josh nisam naishao na zenu koja tako misli.Jer i one koje tako misle nikada nece to naglas reci.Zene su sa Venere, a mushkarci sa Marsa zar ne? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 14:25 | |
| - Crna_ovca_chata ::
- Ne traŽim NIŠTA zauzvrat, niti ću ti pružiti, sem fizičkog zadovoljstva.
Lepo ovo zvuchi,ali josh nisam naishao na zenu koja tako misli.Jer i one koje tako misle nikada nece to naglas reci.Zene su sa Venere, a mushkarci sa Marsa zar ne? A trazio si? |
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 14:59 | |
| Zamisli kako je to divno.Nishta ne morash da dajesh,a dobijash chisto fizichko zadovoljstvo. Milina jedna | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 15:01 | |
| KUPIO SAM SEBI NA DAR PLASTICNU LUTKU,el slusate vi Atomce.Bili pametni momci |
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 15:06 | |
| Od tih plastikarija ,najpopularniji su vibratori.A za koga su? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 15:11 | |
| procitaj u postu gore |
| Naslov: Re: Ku*va svojih emocija Ned 30 Mar 2008, 15:19 | |
| Samo se kupe baterije i napred bez emocija i davanja zauzvrat Ko moze | |
| | | gorskooko Urednik