Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

:))POHVALE

Ići dole 
+18
ljiljana
Gea
SUZANA_NIS
kpt
komunikativn@
doctorr67
Misho
TREN
L_A_R_A
Admin
neven
Makljan
Lora
Crna_ovca_chata
Slovenska
gorskooko
Sumadijacafee
SNEZA_
22 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći
AutorPoruka
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:
:))POHVALE - Page 3 Left_bar_bleue20/20:))POHVALE - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

:))POHVALE - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimePet 04 Apr 2008, 04:26

Nije sada ovo sto je nas forum,isao sam na buno foruma naravno ima i boljih,ali ovde za ovaj nas mogu reci da je bas ono pravi forum gde mozes pisati o cemu god zelis bez ikakve ljutnje od strane nekoga clana foruma,zato Vas sve redom postujem i uvek trceci ulazim na forum kao sto sam jutros pre odlaska na posao usao i ovde pisao... CM: CM: CM:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:
:))POHVALE - Page 3 Left_bar_bleue20/20:))POHVALE - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimePet 04 Apr 2008, 15:47

Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 07:39

BR: super:
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 07:56

SJaj ::
Nije sada ovo sto je nas forum,isao sam na buno foruma naravno ima i boljih,ali ovde za ovaj nas mogu reci da je bas ono pravi forum gde mozes pisati o cemu god zelis bez ikakve ljutnje od strane nekoga clana foruma,zato Vas sve redom postujem i uvek trceci ulazim na forum kao sto sam jutros pre odlaska na posao usao i ovde pisao... CM: CM: CM:
Idi Begaj Sjaj, vi ce te se gospodine uobraziti, pa ce mo imati mi problema, HaHaHaHa SM: SM: SM: SM: HaHaHaHa. Uobrazenko, nemoj samo da nam se razbolis, ili nedao bog da nam zardjas. Hvala tebi SJaj, sto si meni ukazao poverenje, da medju prvima da na ovom forumu "Laprdam". uvek sam tvrdio da je G. Milanovac lep grad i da u njemu zive najbolje prznice (ljudi od znanja i karaktera).
BR: BR: SM: SM:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 16:23

Nevene jezik pregrizao znash,shto da se razbolim daleko bilo...e ljubim ti ja Zeljku SM: SM: daa:
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 17:23

ahahahahhahahahahahahhhahahahaha ekstra lol!
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 19:08

ahahahahahahaha Nije nista extra.

Zeleo bih da forum vrati jednu karakteristiku koju je izgleda negde usput izgubio.
Postovanje i uvazavanje svih forumasa.Ovde smo da razmenimo misljenja o mnogim zivotnim stvarima,ali to bi valjda trebalo da ostane u granicama uvazavanja misljenja drugih,cak i ako se ne slazemo sa stavom nekog od forumasa.Mislim da treba izneti svoje misljenje o necemu,a ne analizirati nekog od forumasa i na osnovu toga davati neko svoje (uglavnom) iskrivljeno misljenje o konkretnoj osobi ,a ne o temi na kojoj pisemo.
Ovo se naravno neodnosi na teme koje sluze razbibrigi i za opustanje ,a smestene su u forumske igrarije.
Konkretno sam mislio na neka pisanja koja sam danas procitao od strane nevena prema Storm i pisanja Gea i ljiljane.Neven i Gea daju sebi za pravo da analiziraju zivot nekih forumasa van foruma i neta samo na osnovu pisanja nekog od njih.Mislim da to nije uredu.To je moje misljenje.Ostali naravno ne moraju da misle isto.
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

Broj poruka : 3972
Godina : 57
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 20:02

Crna_ovca_chata ::

Zeleo bih da forum vrati jednu karakteristiku koju je izgleda negde usput izgubio.
Postovanje i uvazavanje svih forumasa.Ovde smo da razmenimo misljenja o mnogim zivotnim stvarima,ali to bi valjda trebalo da ostane u granicama uvazavanja misljenja drugih,cak i ako se ne slazemo sa stavom nekog od forumasa.Mislim da treba izneti svoje misljenje o necemu,a ne analizirati nekog od forumasa i na osnovu toga davati neko svoje (uglavnom) iskrivljeno misljenje o konkretnoj osobi ,a ne o temi na kojoj pisemo.
Ovo se naravno neodnosi na teme koje sluze razbibrigi i za opustanje ,a smestene su u forumske igrarije.
Konkretno sam mislio na neka pisanja koja sam danas procitao od strane nevena prema Storm i pisanja Gea i ljiljane.Neven i Gea daju sebi za pravo da analiziraju zivot nekih forumasa van foruma i neta samo na osnovu pisanja nekog od njih.Mislim da to nije uredu.To je moje misljenje.Ostali naravno ne moraju da misle isto.

daa: Slazem se sa tvojim stavom. Ako je neko iskren, deo sebe i svog zivota prezentuje ovde na forumu, radi odgovora na neku temu, smatram da ne trebamo uzimati sebi za pravo, da dublje zadiremo u nechiju intimu i privatnost. Nash komentar na nechiji post ne treba u tom smeru da "ide".
Psihoanalize, terapije, saveti, sve je to veoma nezahvalno, a na kraju krajeva i nije mesto.
mozda jedino da predlozimo SJaju pa on da otvori temu "Draga Saveta" hVa: lol! SM: bezi
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 20:24

Stvarno vas uvazavam, Crna_ovca_chata. Isto tako, i Storm_z. i Dnaobusa i Doktora I sve koji pišete. Ne Analiziram ja vas, vi sami pisete. Ja citam. Koristim vase tekstove. Gea je jedna postena devojka. Ljiljana je nju izazivala, mozda je Gea, Ljiljanu nervira, to morate ljiljanu pitati. Geja ima pravo da pise i iznosi svoje zakljucke i da vas analizira a vi, da to demantujete. Ja postivam vase pisanje i gluposti kao, ko je koga, sisao, koliko janjetine pojeo, sta popijo. Ali ovo nije chat. Zezanje je na forumskim igricama, ili zezaonici. Nasa je volja kako cemo pristupiti pojedinom pitanjima postavke. Ja za gospodjicu Storm nisam "decko".
Ako napisem nesto, molim vas demantujte me... Iskreno. Bas me briga, hocete vi to znati, ali bar pokusaj te.
Crna_ovca_chata, tvojim dolaskom, ovaj je forum dobio na ljepoti. i ne ponasajte se kao razmazena deca. Storm _z je lepota foruma, koja je mnogo vise no sto ce mo vi i ja biti. Uvredjena, znam, zapalio sam onaj fitilj koji je na mojim pocetcima iskrijo nepoverenjem. Verica Milanovic(ako je to Storm), je majka koju postivam, i kojoj se divim. Na forumu za mene je ona, Storm_z,. Dragim osobama dajem nadimke "OLUJA, Princeza, Carica, i slicno.I znaj znao sam da ce do ovoga doci, a gospodjica Storm je damasnjim danom postala zvezda....
PS. pisem od pocetka ovog foruma, sa najmanje sam postava, ali sam jedan od najcitanijih, nemam gimnaziju, ali sam maturirao zivot, njegov bes, njegovu moc i moju slabost. Moje je ime neven, moja slika je kao Avatar,(do neki dan putovala forumom) zna se gde zivim i koliko vredim, i moze mi se verovati, i nikad bez dozvole ne iznosim nesto sto mi neko kaze u poverenju.
Moliti cu vas, Gea, uvazava moje postovanje, iako ne cita, mene,jer da je citala znala bi da je gospodjica Ljilja udovica... A i gospodjica Ljljana, mogla je to reci na lepsi nacin... Ingorisanje smatram uvredom...
Hvala...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 05 Apr 2008, 21:34

Nevene Aj ne drobi vise majke ti...
Zeni koja me naziva usedelicom, raspustenicom, a da me uopste nezna, niti zelim da me zna,nemam nameru da objasnjavam nista....postavila sam temu i nevela svoj licni primer da vidim sta misle ostali forumasi bez uplitanja u neciju dublju intimu....a tu se naslo nesrecno detinjstvo, mozda, pa los brak, pa razmazenost, pa opovrgavanje da zivim u zajednici ako nisam sa muskarcem, zar nije zajednica, porodica ako njega nema? Gluposti, a Gea mozda nema dece (naravno uopste me to ne zanima) ali pretpostavljam, pa nezna da isto tako moze postojati cvrsta zajednica izmedju majke i dece, cak cvrsca nego izmedju muskarca i zene jer krv nije voda.
Naravno ovo je samo komentar na nevenovo lupetanje.
Gea izvini, nemam nista protiv tebe flower
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 00:50

neven
I znaj znao sam da ce do ovoga doci, a gospodjica Storm je damasnjim danom postala zvezda....

Ona je zvezda bila i pre danasnjeg dana,a ti si jako nisko pao.Mnogo nize nego sto mislis.A uspeo si da sa svojim "znanjem da ce do ovoga doci" srozas ugled foruma koji su njegovi clanovi gradili zdravim temama i pisanjem.A ovo tvoje uvazavanje mene u tvom postu stoji tu samo zato sto si prvo ovde pisao,a tek posle video sta sam ti napisao na drugoj temi.Tamo me bas i ne uvazavas.Ali ja ne bih bio Crna_ovca_chata kada bi me doticalo tvoje misljenje o meni.Kako pozitivno ,tako i negativno.A sud o tebi nece doneti niko.
Opet ti kazem da ako imalo ima iskrenosti u tvojim pisanjima,sam ces ti sebi suditi.

Mi smo ovde zbog pisanja, a ne da budemo nevenove sudije.A koliko ce se pisati, zavisi od toga ko i kako pise.
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 06:47

neven
I znaj znao sam da ce do ovoga doci, a gospodjica Storm je damasnjim danom postala zvezda....

Ona je zvezda bila i pre danasnjeg dana,a ti si jako nisko pao.Mnogo nize nego sto mislis.A uspeo si da sa svojim "znanjem da ce do ovoga doci" srozas ugled foruma koji su njegovi clanovi gradili zdravim temama i pisanjem.A ovo tvoje uvazavanje mene u tvom postu stoji tu samo zato sto si prvo ovde pisao,a tek posle video sta sam ti napisao na drugoj temi.Tamo me bas i ne uvazavas.Ali ja ne bih bio Crna_ovca_chata kada bi me doticalo tvoje misljenje o meni.Kako pozitivno ,tako i negativno.A sud o tebi nece doneti niko.
Opet ti kazem da ako imalo ima iskrenosti u tvojim pisanjima,sam ces ti sebi suditi.

Mi smo ovde zbog pisanja, a ne da budemo nevenove sudije.A koliko ce se pisati, zavisi od toga ko i kako pise.
Lupetas... Ali neka... Hehehe
Ako mislis da manje znam, varas se... Iznosim samo ono sto sam procitao na forumima.
Uvredio sam tebe ili ... Storm_z. - Nemoj da me razocaras.
Ko, je rekao da te ne uvazavam. Ja sam, radostan sto si tu, sto pises, i veoma rado te procitam. Smatram da bi po nekim osobinama i stavovima bili dobri prijatelji. Nisam ni o gospodjici Storm_ pisao lose. Ozenjen sam. Vredjao si me u onom postu, ne zameram, i ja bih na sti nacin branio svog druga...
Ja sam dobar kad zelim biti, zloco kad se to najmanje ocekuje, uvek ispitujem, prijatelje dogadjaje i stvari, nepovrljiva sam osoba, i iskreno volim.
Ovu rec sam prvi upotrebio javno, i tolio bio banovan, a sad je ona normalno pise, i mnogo, mnogo je lepse.
I, jedno da znas... Ne birate vi mene, ma kako veliki bili, za druga, vec, ja vas.... kriterij je jednostavan - dubina i lepota duse. Skolu i diplomu ne uvazavam...
"Ali ja ne bih bio Crna_ovca_chata kada bi me doticalo tvoje misljenje o meni" - Hehehe, ne verujem, to dokzauje tvoj tekst...
Moje je ime neven...
Nazad na vrh Ići dole
Lora
Urednik
Urednik
Lora

Broj poruka : 349
Godina : 59

PočaljiNaslov: KO JE NA FORUMU?   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 09:21

Odlična mapa, hvala!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 10:16

Lora ::
Odlična mapa, hvala!!!
A radi se o tome kada kliknete na slova na dnu foruma"ko je na forumu" dobijete mapu da vidite odakle ko kuca i koji je nick..
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

Broj poruka : 3972
Godina : 57
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 12:42

Sve mi se chini,da dok je samo jedan jedini admin bio na forumu, a to je SJaj, da je manje problema bilo.
Sujeta...... nije dobra, chak shta vishe pogubna je. Volim ovaj forum, nastavitju da pisem kao i do sada shto sam. Nekada manje, nekada vishe, nekada cu samo uci i chitati. Ponashatju se, bash onako kako se i osetjam trenutno tada. Nekada mi se samo cuti, pa zato verovatno i na forumu ne uchestvujem pisanjem. A nekada "usta ne zaklapam", pa se i to primeti na forumu. Pozdravljam sve, dragi ste mi. Neki manje, neki vishe (oseti se to), ali SJaj-a veoma poshtujem i zelim da ovaj forum odrzi onaj nivo koji je i do sada imao.
Nishta ne treba da bude poshtopoto. Znachi, nisam za pisanje po svaku cenu, da bi se zbirni rezultat postova foruma, vrtoglavo uvetjavao. Smatram da poslovica "Sve shto je brzo, jeste i kuso", ima smisla u zivotu, pa i na ovom forumu.
Lichno, uvek mi je bio bitniji kvalitet u odnosu na kvantitet. Pozdrav. lol! hVa: study :))POHVALE - Page 3 329340
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 12:48

SNEZA_ ::
Sve mi se chini,da dok je samo jedan jedini admin bio na forumu, a to je SJaj, da je manje problema bilo.
Sujeta...... nije dobra, chak shta vishe pogubna je. Volim ovaj forum, nastavitju da pisem kao i do sada shto sam. Nekada manje, nekada vishe, nekada cu samo uci i chitati. Ponashatju se, bash onako kako se i osetjam trenutno tada. Nekada mi se samo cuti, pa zato verovatno i na forumu ne uchestvujem pisanjem. A nekada "usta ne zaklapam", pa se i to primeti na forumu. Pozdravljam sve, dragi ste mi. Neki manje, neki vishe (oseti se to), ali SJaj-a veoma poshtujem i zelim da ovaj forum odrzi onaj nivo koji je i do sada imao.
Nishta ne treba da bude poshtopoto. Znachi, nisam za pisanje po svaku cenu, da bi se zbirni rezultat postova foruma, vrtoglavo uvetjavao. Smatram da poslovica "Sve shto je brzo, jeste i kuso", ima smisla u zivotu, pa i na ovom forumu.
Lichno, uvek mi je bio bitniji kvalitet u odnosu na kvantitet. Pozdrav. lol! hVa: study :))POHVALE - Page 3 329340
Hvala ti SNEZA_ nadam se da ce tako i biti. :SNE:
Nazad na vrh Ići dole
Admin
[*_-]
[*_-]
Admin

Broj poruka : 399
Datum upisa : 14.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 06 Apr 2008, 17:08

Pozdravljam sve clanove nasega foruma,i nama su se desile neke sitnice koje su nam malo unele nemira,medjutim to se desava svima uspesnim kao i nama sto se desilo,nista strasno.
Ja Vam se svima licno izvinjavam nisam na vreme sa svojim adminima reagovao na neke mozda nebitne stvari ali nama veoma vazne,nadam se da ce ovo nase sto smo svi skupa stvarali ostati onako kako je bilo do sada,lepo je kada se svaki covek negde oseca bas ono prijatno,evo ja pre polaska na posao ulazim uvek to je oko 6h i uvek zateknem nekoga tako rano na forumu,Jos jednom Vam se izvinjavam ako smo dozvolili da se neko oseca ovde lose zbog necijih nesmotrenih reci,uzivajte jako Vas postujem i volim.. ko
Nazad na vrh Ići dole
https://sumadijacaffe.forumsr.net
L_A_R_A
Urednik
Urednik
L_A_R_A

Broj poruka : 154
Godina : 30
Datum upisa : 13.02.2008

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 12 Apr 2008, 09:49

:SJ: hwalaaaaaaa za status! CM: PP: ura Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSub 12 Apr 2008, 14:03

L_A_R_A ::
:SJ: hwalaaaaaaa za status! CM: PP: ura Very Happy
Na mladjiam svet ostaje daa:
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeNed 13 Apr 2008, 07:14

Bravo za gostinsku sobu super:
Nazad na vrh Ići dole
TREN
Prijatelji
Prijatelji
TREN

Broj poruka : 207
Datum upisa : 07.04.2008

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeUto 22 Apr 2008, 10:00

Slike su super,samo smanjite velichinu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeUto 22 Apr 2008, 14:24

Ma nemo' pricati. Taman sam naucila da ubacujem slicice, kad ono ali medjutim Smile)))
Baš ja znam da li će da ''ispadne'' velika ili mala. A iiiiiiiiiiiii
Ma utepacu ja i Tebe i Loru što je tamo zaključala i to na Djetinji geek geek geek
Nazad na vrh Ići dole
Lora
Urednik
Urednik
Lora

Broj poruka : 349
Godina : 59

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeUto 22 Apr 2008, 19:22

Nije zaključana, samo je premeštena a što se slika tiče, one koje bi bile zanimljive moraju malo da pričekaju zbog ovih drugih.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSre 23 Apr 2008, 08:38

http://smiles.33b.ru/smile.bereich0_107_300.html ovo je adresa za male sitne emotikone i slicice koji ne zauzimaju puno prostora.Sigurna sam da ce svako naci nesto za sebe i jos nesto-nemorate na servis moze direktno na forum.Desni klik na slicicu koju odaberete opciju copy image location i na forum klsicno :))POHVALE - Page 3 Paste :CM:evo jedan od mene

:))POHVALE - Page 3 77713f183dd32d0284730295c62d1faf

Poslednji izmenio Storm_z dana Sre 21 Maj 2008, 21:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSre 23 Apr 2008, 17:19

Stormić, ama ''udesicu'' Te, da se zavuces u pčelinje saće, qqq affraid
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSre 30 Apr 2008, 20:06

Oyeeeeeeeeeeee bravo oborili smo rekord od 12 posetioca foruma u istom trenutku svaka Vam cat CM: CM: BR: BR:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSre 30 Apr 2008, 20:37

Mislis rekord-14 cheers KS: Obozavam ove forumase CM:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimePet 02 Maj 2008, 09:37

Svim clanovima foruma Sumadijacafee zelim da izrazim zahvalnost sto doprinose svi na svoj nacin da se nas forum dobro kotira,mada nama nije vazan kvantitet vec kvalitet,vazno nam je da nam je lepo svima skupa.evo rezultata posto smo prvi medju top 25 u ovom rangu jos jednom Vam se svima zahvaljujem i zelim Vam svu srecu i dobro zdravlje kako Vama tako i vasima najmilijima...
Top 25
Category : Society and Culture

Girls, boys
arrow

1. Sumadijacafee

Dobro dosli na forum prijatelja..posetite /join #Sumadinci

8131 points
2. Srbindokoske-forum

caos svima molim vas registrujte se.. ovako trebate da se regisujete:gore imate nesto kao( LOG IN)kliknite na to i onda podesite posle cete dobiti na emai-u jednu adresu kliknite na tu adresu i to je

3715 points
3. Teen-forum-sanja

Samo za prave tinejdzere...

3441 points
4. Crazy Girls Club

Crazy Girls Come In = Here is your place for fun

3084 points
5. Ludilo!

About all!

1907 points
Nazad na vrh Ići dole
Admin
[*_-]
[*_-]
Admin

Broj poruka : 399
Datum upisa : 14.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeUto 06 Maj 2008, 09:15

[b]Zelim da Vas obavestim da je nas forum izasao iz takmicarkog dela za opstanak free foruma,posto smo postigli izuzetne rezultate u pisanju i osmisljenosti foruma kao i u dizajnu usli samo u visu kategoriju foruma,a sada se novo nastali forumi bore za status kao i mi sto smo.
Tako da se svim forumasima zahvaljujem na aktivnom pisanju i podrsci forumi.. BR: BR: BR: BR:
http://www.editboard.com/sr/Society-and-Culture/Teens-158.htm
Nazad na vrh Ići dole
https://sumadijacaffe.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitimeSre 07 Maj 2008, 01:14

1. Sumadijacafee

Dobro dosli na forum prijatelja..posetite /join #Sumadinci

8521 points BR:
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: :))POHVALE   :))POHVALE - Page 3 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

:))POHVALE
Nazad na vrh 
Strana 3 od 6Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu