Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

PODSVEST

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
Gost

PODSVEST Empty
PočaljiNaslov: PODSVEST   PODSVEST I_icon_minitimePon 19 Maj 2008, 00:49

http://www.go-mrav.com/bedastoce/testpodsvijest.htm

JESTE LI VEC PROBALI Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PODSVEST Empty
PočaljiNaslov: Re: PODSVEST   PODSVEST I_icon_minitimePon 19 Maj 2008, 00:49

Mislim na seks svakih 5 sekundi... Samo mislim o seksu... Ja sam zivotinja opsjednuta seksom... Zelim seks, seks i samo seks... Zelim seks sa svime i svacim... Hocu seks i samo seks... Zelim perverzne seksualne igre... ???????? SEKS, SEKS, SEKS, mozda bi bilo bolje da pocnes raditi, manijace?g Rolling Eyes affraid Embarassed Embarassed Embarassed SM:
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
PODSVEST Left_bar_bleue20/20PODSVEST Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

PODSVEST Empty
PočaljiNaslov: Re: PODSVEST   PODSVEST I_icon_minitimePon 19 Maj 2008, 12:51

SM: SM: SM: SM: SM:
Ocigledno je da se ovo odnosi isključivo na podsvest muškaraca. lol! lol! lol!
Samo, ima jedna karakteristična sintnica - da nasi muski priznaju da su (k'o ova plaFusa) ''resavali'' test - ama bas nema sansi (znam koji jesu - garant) SM: SM: SM: CM:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PODSVEST Empty
PočaljiNaslov: Re: PODSVEST   PODSVEST I_icon_minitimePet 30 Maj 2008, 09:00

Poucna prica

Zivjeo jedan siromasan drvosjeca sa svojom zenom u staroj kuci na ivici sume. Da bi prezivjeo, svakog dana je isao u sumu da sijece drva. Jednoga dana, dok je sjekao neku granu pored obale, sjekira mu ispadne iz ruku i upadne u rijeku. Na to drvosjeca tuzno sjede na obalu i poce da place... Kad, u jednom momentu, negdje iz nebesa se zacu glas:

- Zasto places dobri covjece?

To se Bog sazalio te dosao da pomogne nesretnom drvosjeci.

- Pa ja sam siromasan drvosjeca, izgubio sam sjekiru i ne znam kako cu bez nje zivjeti....A nemam para da kupim novu...

Na to Bog mahnu rukom i na obali se pojavi zlatna sjekira.

- Je li ovo tvoja sjekira?

- Nije-odgovori drvosjeca.

Bog ponovo mahnu i sad se pojavi srebrena sjekira.

- A ova?

- Nije ni ta.

Najzad Bog mahnu i trci put i na obali se stvori obicna gvozdena sjekira....

- A je li ova?

- Ta je, hvala ti Boze!- radosno uskliknu drvosjeca.

Bog je bio vrlo zadovoljan siromahovim postenjem te mu, kao nagradu, pokloni sve tri sjekire i drvosjeca srecan ode kuci.

.............nakon nekog vremena, isti drvosjeca krenuo je u sumu zajedno sa svojom zenom. Dok su isli po obali, zena se oklizne i upade u rijeku. Kako se vise nije pojavljivala, drvosjeca sjede na obalu i zaplaka. Ubrzo se ponovo javi Bog i upita:

- Zasto places dobri covjece?

- Oh, Boze, zena mi je upala u rijeku!

Na to Bog mahne rukom i iz rijeke izadje Dzenifer Lopez.

- Je li ovo tvoja zena?

- Da -uzvikne drvosjeca.

Bog se na to naljuti:

- Sram te bilo zasto si slagao?

A drvosjeca odgovori:

- Oh, oprosti mi Boze. U pitanju je nesporazum. Vidis, da sam rekao da Dzenifer Lopez nije moja zena, ti bi se vjerovatno pojavio sa Pamelom Anderson. Posto bih ja rekao da ni ona nije moja zena, ti bi se sigurno pojavio sa mojom zenom. I kad bih ja rekao da to jeste moja zena, ti bi mi za nagradu dao sve tri. Ali, Boze i sam znas da sam ja siromasan i da ne bih mogao da se brinem o sve tri supruge i zbog toga cu uzeti samo Dzenifer Lopez.

Pouka: Cak i kada lazu, muskarci to cine iz dobrog i casnog razloga, na dobrobit svih.
Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PODSVEST Empty
PočaljiNaslov: Re: PODSVEST   PODSVEST I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

PODSVEST
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sumadijacafee :: Mesto za opustanje.... :: ODVALI NESTO...DA PUKNEMO OD SMEHA...-
Skoči na: