Sinoć sam gledala ponovo, stari film "Keri", horor i to stvarno dobar. Sećam se da sam ga gledala u "Odeonu" pre mnogo, mnogo godina u vreme kad se išlo u bioskom redovno. Bila sam sa društvom i na kraju filma smo krenuli da se pakujemo za izlazak. Neko je iz publike dobacivao sedite, nije kraj ali ni to nije bilo neobično. Stojećki smo odgladali scene "dana posle" katastrofe", sve mirno poetično. Drugarica sa buketom cveća odlazi na grob drugarice i onda bum, ruka koja iz zemlje izlazi , grabi i vuče. Strašno, svima nam su se presekle noge tako da smo pali na sedišta nazad i ostali skamenjeni,. Mislim da smo sačekali i odjavnu špicu sa imenima.
Kasnije sam prepoznavala taj efekat u drugim filmovima. Kad bi iseku neke kadrovie da bi se dobio taj šok. Sisi Spajsek je odigrala savršenu ulogu u tom filmu i cela karijera je bila zacrtana tom filmom. Uvek sam u njoj videla Keri, gledajući je i u drugim filmovima. To se desilo i onom glumcu koji je igrao ludjaka u Psihu. Čitala sam da je kasnije postao alkoholičar i nikad se nije mogao sabrati da odigra još nešto vredno.