| NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Ned 18 Maj 2008, 23:34 | |
| Da li ste nekad bili na nudistickoj plazi ili bar pozeleli da odete?Treba li kriti svoje telo ili se ponositi njime... |
|
| |
Tatko-Pantelija Prijatelji
Broj poruka : 97 Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Pon 19 Maj 2008, 19:47 | |
| Bio jednom, QQ Nece niko da se odusevi sto sam dosao ne sekiraj se. Dobro me ne izbacise, al me spasli oni viseci matorci. Oni gori od mene pa se uplasili za posledice po njih posle
(salim se naravno)
Bio i otisao bi sa nekim meni dragim, a s kim necu vam reci, hahahahahah | |
|
| |
Tatko-Pantelija Prijatelji
Broj poruka : 97 Datum upisa : 02.03.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Pon 19 Maj 2008, 19:55 | |
| U principu nisam protiv, samo sto na njima i ma svega i svacega pa nekada su stvari degute. Zamislite debelo , matoro, pa kad prospe celu golu goozo na barsku stolicu uz sank. Ne ide brate nikako. Kada bi bila samo plaza u pitanju ok, ali ovako QQ | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Uto 20 Maj 2008, 06:55 | |
| Nemam ja petlju za nudistu |
|
| |
doctorr67 Urednik
Broj poruka : 2336 Godina : 57 Location : Singidunum Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Uto 20 Maj 2008, 07:30 | |
| - Storm_z ::
- Nemam ja petlju za nudistu
hahhhaa a proslog leta samnom si imala:))) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Uto 20 Maj 2008, 07:35 | |
| Ma tebe ne racunam na tebe sam navikla:KOS: |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Uto 20 Maj 2008, 14:22 | |
| Nisam protiv. Nisam ni za. Nisam bila, a ne bih išla, ne na plažu, ali solo sa svojim dragim, svojevremeno jesam. I to prija. Inače, nema to veze sa petljom, Storm, što znaš. Jednostavno ne želiš. Eto. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Uto 20 Maj 2008, 14:42 | |
| Sta bre ne zelim Negde cu ti ispricati kako zaista Matora,lajava a |
|
| |
komunikativn@ Urednik
Broj poruka : 623 Godina : 51 Location : tamo-vamo-:)) Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Sre 21 Maj 2008, 21:16 | |
| ne mogu biti protiv kad i sama rado boravim na njoj. bilo bi upadljivo da sam jedina nudistkinja medju svim koji su u kupacim, ovako niko na nikoga ne obraca paznju,jer iskljucivo je plaza za nudiste. dakle svi smo ohne i nema primjedbi. | |
|
| |
Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Čet 22 Maj 2008, 05:54 | |
| "Naturizam je način života u skladu s prirodom u kojem je značajno druženje bez odeće uz razvijanje samopoštovanja, uvažavanja drugih i pažnja prema životnoj sredini."
Ja sam nudista i godinama sam isla na takve plaze "Ada Bojana", "Njivice" ili na udaljena mesta, ostrva gde se covek moze opustiti na takav nacin. Lepota takvog kupanja ili suncanja nije u tome sto skines 10 cm odece koje inace imas na plazi vec u osecaju slobode. Bila sam i sa jednom porodicom na takvoj plazi roditelji sa decom, lepo je videti tu opustenost i prirodnost. Kibicera uvek ima pa i na zvanicnim nudistickim plazama. U vecinskoj grupi istomisljenika oni se lako primecuju i njima je vise neprijatno nego onim golim. Nudizam nije samo za one sa cvrstim guzama i lepim sisama kako bi oni zeleli vec za sve. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Čet 22 Maj 2008, 12:45 | |
| |
|
| |
Gea [*_-]
| |
| |
doctorr67 Urednik
Broj poruka : 2336 Godina : 57 Location : Singidunum Datum upisa : 04.03.2008
| |
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Čet 22 Maj 2008, 15:49 | |
| Pa necu svaku golotinju oblaciti. Na nudistickoj plazi je strogo zabranjeno slikanje . Prisustvovala sam par puta kad su pokusavali camcima i u potaji praviti neke slike i bili su uvek efikasno spreceni. Oduzeti su im aparati a nekad i sprovedeni u miliciju. Pa Doco ja cu mozda ici ovog leta. Samo da proverim kako je sada na Adi. Da nisu zavladali voajeri i snobovi. | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Pet 23 Maj 2008, 00:05 | |
| - komunikativn@ ::
- ne mogu biti protiv kad i sama rado boravim na njoj.
bilo bi upadljivo da sam jedina nudistkinja medju svim koji su u kupacim, ovako niko na nikoga ne obraca paznju,jer iskljucivo je plaza za nudiste. dakle svi smo ohne i nema primjedbi. Ja bih obratjao paznju na tebe | |
|
| |
Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Pet 23 Maj 2008, 00:08 | |
| - Gea ::
- "Naturizam je način života u skladu s prirodom u kojem je značajno druženje bez odeće uz razvijanje samopoštovanja, uvažavanja drugih i pažnja prema životnoj sredini."
Ja sam nudista i godinama sam isla na takve plaze "Ada Bojana", "Njivice" ili na udaljena mesta, ostrva gde se covek moze opustiti na takav nacin. Lepota takvog kupanja ili suncanja nije u tome sto skines 10 cm odece koje inace imas na plazi vec u osecaju slobode. Bila sam i sa jednom porodicom na takvoj plazi roditelji sa decom, lepo je videti tu opustenost i prirodnost. Kibicera uvek ima pa i na zvanicnim nudistickim plazama. U vecinskoj grupi istomisljenika oni se lako primecuju i njima je vise neprijatno nego onim golim. Nudizam nije samo za one sa cvrstim guzama i lepim sisama kako bi oni zeleli vec za sve. Osecaj je divan kad ti sise landaraju,a kita skakutje.Pa ko otje da kibicuje neka kibicuje... | |
|
| |
Gea [*_-]
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? Pet 23 Maj 2008, 23:27 | |
| Pa prvo dan pogledas jedno 100 k..a i 100 x2 (obicno su u paru) s..a i posle uzmes knjigu i citas ili vec radis nesto sto inace radis na plazi. Na Adi je plaza 10 km dugacka i nikad nije guzva. Svako postuje tudji mir i privatnost i svoj suncobran, lezaljku parkira na pristojnoj udaljenosti. Ovo govorim ne da reklamiram nudisticku plazu ili nudizam vec branim jedno razmisljanje, stav da golo telo nije sramno i da taj vid povratka prirodi je lep, prijatan. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? | |
| |
|
| |
| NUDISTICKA PLAZA-ZA ILI PROTIV? | |
|