OVAN - Dragi , odmah nakon plesa razgovaraj sa tim covekom za posao . Ja cu sa njegovom zenom da se dogovorim , pozvacemo ih na veceru . Ti nemoj da brines , ja sam sve smislila . Kad to obavimo mozemo da se izdvojimo . Zasto da gubimo vreme ?
BIK - Dragi , drzi me cvrsce . Telo ti je zagrejano , i meni je prijalo vino . Priblizi se stolu i dodaj mi jednu mocart kuglu . Toliko sam ih pojela , nema smisla da ih opet sama uzimam . Vidis onu haljinu ...trebalo bi da imam jednu slicnu .vidi se da je skupa . A ova zabava , vidi se da su se istrosili da je naprave .
BLIZANCI - Brze dragi , na drugi ritam , igraj na ovaj prateci ritam ....uhvati dvokorak , saplescu se sama . Vidi , tamo preko puta jos se bolje zabavljaju . Gledam ih sve vreme , znas ...tamo je moja prijateljica , pa bi mogli kasnije da predjemo tamo , obecala sam joj a i ovde sam sve videla
RAK - Gledaju nas dragi , zagrli me da vide da smo u stabilnoj vezi . Sta li misle ovi ljudi ... jedva cekam da odemo kuci i opustimo se . Najbolje se provedem kad sam kod kuce u toplom zagrljaju . Onda smo nekako kompletni a ovde su nam svi ostali visak . Jeste , najvaznije je da si ti pored mene ali ja bih ipak kuci .
LAV - Do centra , dragi , plesi ka sredini podijuma ! Mi smo ovde glavni gosti . Ovo i jeste organizovano da bi se nama ukazala paznja . To bi trebalo da se zna !! Mi , domacinu popravljamo rejting svojim pojavljivanjem . Lepo sam ti rekla da je sve vazno , moj nakit najvise jer ga sve zene osmatraju ispod oka .
DEVICA - Dragi , da sam stigla da obavim sve poslove danas , bila bih opustenija . A nesto je sveze ovde , necu se valjda prehladiti ...A pogledaj ostale..ni brige , ni pameti .... Domacini su sve uradili po protokolu ali je sladoled isuvise sladak . Mogli bi smo uskoro da krenemo , necu da sutra zakasnim na posao .
VAGA - Dragi , pipni diskretno ..da li mi je haljina dobro zakopcana ? Svi nas gledaju , ne bih htela da mi izrez na ledjima ne stoji kako treba . Popravi mi to . Ti i ja bas pripadamo jedno drugom kao par . Mislim , lep smo par ! Ocigledno je da iza uspesnog muskarca stoji pametna i lepa zena . To sto si sada pokazao da imas sredjeni emotivni zivot samo ce ti koristiti u poslu ....
SKORPIJA - Uzbudljivo je ovde , dragi . Ograda terase se klima a pod je klizav . Kad bi pala kisa pola njih bi popadalo . A mi bi mokri i sami ostali ovde . Dodje mi da stvar uzmem u svoje ruke i zavrsim ovaj prijem . Vec smo sve videli i ako se nesto ne dogodi zapadamo u dosadu . A , sta ti je ovo u dzepu ?
STRELAC - Dragi , otici cemo mi odavde . Pogledaj ovo ovde . Vidi se tacno ko je ucen , ko je intelektualac i ko je video sveta . Vidi se po ponasanju . Otpade mi jos jedno dugme na suknji , skoro sam gola ali ti znas da ja imam vise u glavi nego u nogama ....
JARAC - Ostani otmen , dragi ! Kad je tvoj deda priredjivao ovakve zabave, njihovi dedovi su..... ma bolje da cutim . To je provokacija . Samo treba biti uzdrzan . Onaj par ce mo da izbegavamo . Njih bije los glas , povodom .. Nisam sigurna cega . Razgovor sa njima samo bi nas iskompromitovao ...... necemo da nasedamo .
VODOLIJA - Dragi ! Oh ....ispade mi casa ... sacekaj , zvoni mi mobilni .....Dragi , zavrti me .... upravo sam dala otkaz na poslu !! Sad cu ti ispricati sta planiram da radim , znas imam ideju da ..........Zasto nas svi gledaju ? Pa sta ako sam preglasna , nemam sta da krijem....svasta !!
RIBE - Noc je predivna , dragi . Kao san , ti i ja i zvezde ....Kad se samo setim koliko sam se namucila .... Lako je njima da postignu svoje ciljeve , nisu imali toliko prepreka .....a oni i ne mogu da dozive ovakve trenutke i da ih cuvaju sa strepnjom . Cini mi se da mi ne pripadamo ovde ........