Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN

Ići dole 
+16
neven
nikola45
Mirko S. Kojotovski
kpt
Oci-ANDJELA^Z
Gea
K-6_Predator_
komunikativn@
sonia
danubius
zvrchak
doctorr67
SNEZA_
Sumadijacafee
gorskooko
Crna_ovca_chata
20 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorPoruka
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

Broj poruka : 1549
Datum upisa : 13.03.2008

List lica
Gea:
KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Left_bar_bleue0/0KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePet 21 Nov 2008, 19:32

Pre dve večeri me je uhvatila strašna štucavica. Srknula hladnu kokakolu i krenula štuc, štuc i tako i nedogled. Nikako da se zaustavim. Krenula da skrkućem vodu, jednu čašu, drugu čašu dok mi stomak nije bio kao cisterna. Uvek se setim Taličnog toma u crtaću kad ga drugari naliju kafom da ga održe budnog i vode ga na zabavu a njegov stomak klatara od silne tečnosti. Pokušavala da zadršim dah ali pri prvom udahu. štuc. Unervozila me panika. Nekako se samo od sebe smirilo i legla da spavam. U toku noći sam ustajala, normalno zbog silne vode i pri jednom ustajanju sam opet počela da štucam.
Jedva sam otspavala dva sata te noći. Znala sam da je koka kola loša ali mi je taj jedan gutalj napravio pakao jedne noći.
Nazad na vrh Ići dole
julijana
Prijatelji
Prijatelji
julijana

Broj poruka : 291
Datum upisa : 29.02.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 22 Nov 2008, 07:42

bila je lepa noć sa dve radosti.prvo mi je stigao zoli.čekali smo da padne sneg...san nas je prevario a onda pred zoru kao po komandi smo skočili oboje iz kreveta i juris na terasu.pao je snegggggggg.jupiiiiiii. radujemo se kao deca.samo da vas ljubnem pa odosmo napolje da se setamo po ovoj lapavici i blatu koje ja zovem sneg.
ovako izgleda jutro sa nase terase:
KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Jg5aia
Nazad na vrh Ići dole
julijana
Prijatelji
Prijatelji
julijana

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 22 Nov 2008, 08:00

ako nista drugo znam da cu vas bar nasmejati.mislim moj crtez al ne umem da crtam sa misom.
Gea ovo je crtez za tebe .probaj sledeci put kad te spopadne stucavica da pijes vodu ovako.znaci sa druge strane case u odnosu na onu stranu sa koje standardno se pije i to se mora uraditi u pzi kao na crezu.i pazi molim te da budes sama kad zaustavljas stucavicu jer u ovom polozaju pored stucavice moze jos nesto da te strefi

KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 X0zdef samo se vi smejte al neznate da ovo deluje kod stucavice.moje namere su dobronamerne pa ce je prestati stucavica ako ne od vode onda od onog drugog Shocked SM: SM: bas sam lepo nacrtala.ovo kao da sam crtala ljilju sa dugom kosom.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Left_bar_bleue20/20KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 22 Nov 2008, 10:03

Julijano da znas da jesam, ali ekstra si, ovo nisam znala "cudo" jedno pozitivno lol!
Nazad na vrh Ići dole
neko_sasvim_bezvezan
Prijatelji
Prijatelji

Broj poruka : 1
Datum upisa : 18.11.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 22 Nov 2008, 20:27

sam pevao pesmu i belive i can fly i pozeleo u jednom trenutku da skocim kroz prozor..da proerim verujem li. Ma bezvezan dan. Da nije bilo snega...
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 22 Nov 2008, 20:52

julijana ::
ako nista drugo znam da cu vas bar nasmejati.mislim moj crtez al ne umem da crtam sa misom.
Gea ovo je crtez za tebe .probaj sledeci put kad te spopadne stucavica da pijes vodu ovako.znaci sa druge strane case u odnosu na onu stranu sa koje standardno se pije i to se mora uraditi u pzi kao na crezu.i pazi molim te da budes sama kad zaustavljas stucavicu jer u ovom polozaju pored stucavice moze jos nesto da te strefi

KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 X0zdef samo se vi smejte al neznate da ovo deluje kod stucavice.moje namere su dobronamerne pa ce je prestati stucavica ako ne od vode onda od onog drugog Shocked SM: SM: bas sam lepo nacrtala.ovo kao da sam crtala ljilju sa dugom kosom.

Mozda deluje sasavo,ali pomaze kod stucavice.Ne boj se Gea i ako nekoga ima iza tebe.Vazno je da ti nama ne stucas,a sto ce neko ....to vec nije zabrinjavajuce.Mozda je i pozeljno. geek
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Left_bar_bleue0/0KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Empty_bar_bleue  (0/0)
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 23 Nov 2008, 10:00

Hvala Julija i vama drugarima na savetima.
Da sam znala probala bi. Baš me je rasturila to veče štucavica.

Evo probala sam. Voda izlazi na nos. Da li je to ok?
Nazad na vrh Ići dole
Crna_ovca_chata
Urednik
Urednik
Crna_ovca_chata

Broj poruka : 2228
Datum upisa : 18.01.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 23 Nov 2008, 18:49

Nije ok.Treba lepo da popijes da ti voda ode niz grlo.Polako samo i bice ok.Sledecu stucavicu ces docekati spremna.Mada i ne moras da se toliko saginjes.Dovoljno je samo da sa kontra strane popijes gutljaj-dva.
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 23 Nov 2008, 19:41

Hvala Ovco. Da znam kako da to zaustavim. Retko mi se to desi ali valja znati za sledeći put.
Nazad na vrh Ići dole
julijana
Prijatelji
Prijatelji
julijana

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePon 24 Nov 2008, 05:20

čak i kada bi htela ne mogu deliti sve sa vama.neke noci su vise a neke manje lepe....idemo dalje...evo sviće....novi je dan pred nama
Nazad na vrh Ići dole
zvrchak
Urednik
Urednik
zvrchak

Broj poruka : 692
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeUto 25 Nov 2008, 20:40

Dan bio kisovit a noc lici na dubbbbooook sneg SM:
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeČet 27 Nov 2008, 18:44

Noć prespavala a dan mi prošao na poslu. Baš mi je ova zima, kao i druge teška. Ujutru vidim nebo u trku spremanja za posao i to je to od dana. Kako li opstaju ljudi gde noć traje 6 meseci.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:
KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Left_bar_bleue20/20KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 Empty_bar_bleue  (20/20)

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePet 28 Nov 2008, 17:33

Trebala sam tamo da se rodim, pa onda kao medo lol!
I od tih 6 meseci bih ukrala od sna hVa:

Meni u ciframa, ceo dan sam "treptala" i molila da nemam stranki, ali nista o toga. No proslo je, vazno je da je stigao vikend. IGR
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 30 Nov 2008, 07:40

Bila na splavu gde je trebalo da se svira kubanska muzika.
Duvala košava koja je isključivala struju svakih 15 minuta. Krenu da sviraju, gitarista belac i bubnjar, kubanac "Če Gevara" i nestane struja. Upalimo sveće i neko škiljavo svetlo se upali na agregat ali od muzike ništa.Posle pete pauze, zbog struje krenu oni domaće narodnjake sve sa kolcetom.
Nazad na vrh Ići dole
julijana
Prijatelji
Prijatelji
julijana

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 30 Nov 2008, 15:59

E BILO JE JAKO LEPO.MRZIM ZOLIKIN TEREN AL NE DA GA POZELIM KAD DODJE.IHAJ.I ODMAH POSLE TOGA SAM LJUTA STO MORA VEC SUTRA DA IDE.AL ETO TO SE ZOVE ZRTVA. A STO JA PISEM VELIKIM SLOVIMA .izvinte evo me smanjila sam

Poslednji izmenio julijana dana Pon 08 Dec 2008, 07:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 30 Nov 2008, 19:19

Citav dan sam bila na Zlatiboru, napolju, duvao je vetar, sneg je na oci nestajao, sva sam se zajapurila, spava mi se, jedva trepcem, ali tako je prijalo.

Danima ne mrdam od kompa, bas puno radim, cak i po podne i vikendom tako da mi je dobro doslo.

Priroda prosto regenerise, sto vise budite van, jednostavno probajte. Kako prija ovaj pravi umor od svezine, odavno nisam imala ovako finu, zdravu potrebu za snom u rane vecernje sate. Stvarno bih volela da to probate. Eto.
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 30 Nov 2008, 20:44

Bas si lepo provela dan Oko.U prirodi i šetnji.
Sad se kajem sto nisam napravila krug po Adi. Dan je bio miran, bez vetra, relativno topao, baš za šetnju. Umesto toga ja sam šetala to tržnom centru i primala goste u stanu. Pihhh
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 07 Dec 2008, 10:00

U virenju, malo u serpu, malo u forum, i tako Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePon 08 Dec 2008, 19:38

Noć sve duža a ja nikako da se naspavam.
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

Broj poruka : 1129
Datum upisa : 03.05.2008

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 21 Dec 2008, 18:45

Noc obicno prespavam sp

A dan??
Preko dana radim.. No ima dana kada neradim, tad obicno rimujem SM:
Nazad na vrh Ići dole
SUZANA_NIS
Urednik
Urednik
SUZANA_NIS

Broj poruka : 233
Datum upisa : 03.05.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePon 22 Dec 2008, 09:08

julijana pozdeav veliki,e jesi pozitivna alal ti vera!!
ja drustvo zaginu sa slave,a valjda cu dodati makar300gr
pa ce i biti neke fajde od men!!1 cheers
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSre 24 Dec 2008, 15:26

Do sada 300/h sa tendenciom ubrzanja do kraja godine affraid
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimePet 26 Dec 2008, 22:30

U mom kolektivu su pocela novogodisnja slavlja. Ono, do 14h 300/h pa onda u fino lokalce sa muzikom. Sutra vece je glavna. Jednino steta sto nismo spojili ni jedan vikend, no dobro je Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gea
[*_-]
[*_-]
Gea

List lica
Gea:
Milovan:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 27 Dec 2008, 06:31

Ja idem da odradim subotu. Neki se tak setili da dolazi Nova godina a ovi drugi baš hoće sve da obave u ovoj.
sp Spavala 2 sata.
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 27 Dec 2008, 10:18

Hm opcija bas - em subota em neispavanost
kafa kafa kafa (ovo specificno je sok od 1/2 limuna) LL
Nazad na vrh Ići dole
zvrchak
Urednik
Urednik
zvrchak

Broj poruka : 692
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 27 Dec 2008, 11:58

uffff sto me boli glava..... plj
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeSub 27 Dec 2008, 14:48

Meni je uvek noc najlepsa zato sto prespavam sm
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitimeNed 28 Dec 2008, 07:01

Da znas. Laughing
A znate sta je maler - kad stignes iz Zlatiborske noci u 2h, pa imas nedelju i mozes da spavas opusteno, a ti se probudis kao da moras na posa Razz Razz Razz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN   KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN - Page 7 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

KAKO STE PROVELI NOC ILI DAN
Nazad na vrh 
Strana 7 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Kako oprostiti?
» kako upoznati nekoga?
» Kako upropastiti zenu
» Da li, kako i zasto postimo
» Kako vaspitati svog muskarca?

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu