Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

Dali prijatelji ipak tracare....

Ići dole 
+16
zvrchak
SUZANA_NIS
neven
K-6_Predator_
Oci-ANDJELA^Z
anja007
RADASIN
SNEZA_
doctorr67
Crna_ovca_chata
julijana
bora1
Lora
zutaruzasadunava
gorskooko
Sumadijacafee
20 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
AutorPoruka
zutaruzasadunava
Urednik
Urednik
zutaruzasadunava

Broj poruka : 702
Datum upisa : 16.11.2007

List lica
Gea:
Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 Left_bar_bleue20/20Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 11 Apr 2008, 22:37

ja mislim na one ruzne traceve....tipa :bla,blaaaaa,bllllllalalalalalalalllllllllllllllllllllllll:)
na ove lepe,nemam komentar . Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

Broj poruka : 4794

List lica
Gea:
Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 Left_bar_bleue20/20Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 Empty_bar_bleue  (20/20)

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeSub 12 Apr 2008, 17:52

Da li znas da kad nekome zavidis to je zato sto ti se ta osoba u stvari svidja?

Da li znas da oni koji su naizgled vrlo jaki u stvari imaju vrlo osjecajno srce i vrlo su ranjivi?

Da li znas da oni koji uvek brane druge u stvari trebaju nekoga ko ce braniti njih?

Da li znas da su tri reci koje je najteze izgovoriti:
Volim te, Oprosti i Pomozi mi.

Ljudi koji ih izgovaraju stvarno ih trebaju i osecaju njihovu tezinu, to su ljudi koje moras postovati i ceniti.

Da li znas da ljudi koji drugima prave drustvo i pomazu drugima u stvari sami trebaju drustvo i pomoc?

Da li znas da su ljudi koji nose crveno sigurniji u sebe?

Da li znas da ljudi koji nose zuto znaju uzivati u svojoj lepoti?

Da li znas da ljudi koji nose crno zele ostati neprimeceni i trebaju tvoju pomoc i razumevanje?

Da li znas da se tvoja pomoc drugima uvek vraca dvostruko?

Da li znas da oni koji te najvise trebaju, tebi ne znace nista?

Da li znas da je lakse reci nekome sta osecas preko pisma nego to isto reci u lice? Ali da li znas da ako to kazes u lice ima puno vecu vrednost?

Da li znas da su stvari koje je najteze uciniti ili reci vrednije od najskupljih stvari koje mozes kupiti novcem?

Da li znas da ako nesto lepo zamolis, sigurno ces i dobiti?

Da li znas da mozes ostvariti svoje snove, mozes se zaljubiti, postati bogat, ostati zdrav, ako verujes u svoje snove iznenadi ces se, sta si sve sposoban uciniti?

Ne veruj nista sto sam ti rekao dok to i sam ne iskusas, ako znas nekoga kome je potrebno nesto od ovoga sto sam spomenuo i pruzis mu svoju pomoc, vide ces da ce ti se dvostruko vratiti.

DA LI ZNAS DA MOZES UVEK RACUNATI NA MENE??? U TRENUTKU, VREMENU I MESTU KAD ME ZATREBAS, POZOVI ME I BICU SA TOBOM!!!
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeSub 12 Apr 2008, 18:11

Da li znas da su tri reci koje je najteze izgovoriti:
Volim te, Oprosti i Pomozi mi.
Ljudi koji ih izgovaraju stvarno ih trebaju i osecaju njihovu tezinu, to su ljudi koje moras postovati i ceniti.
Da li znas da su stvari koje je najteze uciniti ili reci vrednije od najskupljih stvari koje mozes kupiti novcem?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeUto 29 Apr 2008, 22:53

Da li znas da sam ja ovo gore negde postavila?Ali ubite me,nemam pojma.SJaj,sad cu te DG: lala
Nazad na vrh Ići dole
anja007
Prijatelji
Prijatelji
anja007

Broj poruka : 87
Datum upisa : 05.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeSub 10 Maj 2008, 10:50

SJaj ::
TRACARENJE JE ZDRAVO

secate se umorno, bezvoljno i besno? Imate mnogo briga u poslednje vreme i ne znate kako da se izborite sa svim tim? Ne morate da pijete lekove, dovoljno je da pozovete na kafu onu komsinicu koja je nezvanicni nosilac Nagrade za najvecu lokalnu tracaru. Bar je to ono sto predlaze Britansko udruzenje psihologa. Oni smatraju da razgovori tog tipa imaju pozitivan uticaj na nase zdravlje.

Desi li vam se nekad da se posle dobre trac-partije osecate opustenije? Britanski psiholozi su sada pronasli naucno objasnjenje za to. Zahvaljujuci rezultatima njihovog istrazivanja, tracarenje moze da postane deo uobicajene covekove zdravstvene rutine, poput pranja zuba, na primer?!

Studija koju su uradili psiholozi otkriva da sirenje traceva iliti tracarenje, ima terapeutsko dejstvo i ljudi se posle toga osecaju znacajno bolje. Glasine su nacin izrazavanja emocija - upravo tako se covek "prazni" od ljutnje i frustracija.
NEZNAM DALI JE OVDE NAUKA U PRAVU...ALI AKO BIH KOJIM SLUCAJEM BILI ZAJEDNO KAO NAPRIMER U KUCI VELIKOG BRATA A TO NEBIH VALJALO..
MA CHATAJTE SA UZIVANJEM,JA TAKO TO VIDIM,ALI I SVAK POJEDINACNO TREBA DA PREISPITA SEBE KOLIKO SAM DOPRINOSI DA BUDE LOSA KLIMA U NJIHOVOM OKRUZENJU,
Ja recimo velikog brata ne gledam (pratila sam nekada ovde u nemackoj)ali znam da ljudi puno stresa ostavljaju u sebi ako cute.Naravno sve te brige treba da izadju iz vas ali kako?
Evo ja imam dve prve komsinice, jedna je svabica koja nikada ne tracari, a jedna je ruskinja ali opajdara da joj nema ravne.Ja nikada ne treba da gledam na vreme.Kad mi sta zatreba da saznam u koliko sati sam izasla , usla u kucu, sta je muz radio toga dana , gde je izasao ko je usao u kucu, potrebno je samo da je sretnem.Sama prica ko na dlanu, o ne treba ni da pitam.Ali da li sa najvecim tracarama treba tracariti to je ipak znak pitanja , jer sve kada tada moze doci na videlo.
Zato za trac imam dve tri prijateljice pa kad se uzelim tako necega onda "udri".Olaksam i sebe a one njih.
Naravno sestru ne racunam ali sa njome mogu ponajvise o svemu.Sve ostalo je "mac sa dve ostrice" jer nikada se ne zna gde mogu da zavrsi te vase reci nehotice recene (u trenutku slabosti) i u kakvom obilku.Zato tracarite do mile volje al birajte sa kime , da ne bude ona stara narodna na kraju "rekla kazala".
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

Broj poruka : 1129
Datum upisa : 03.05.2008

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 18:25

Samo je jedna stvar na svetu gora od ogovaranja-ne biti ogovaran. affraid
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 18:34

E vala neznam dali ima neko da je vishe ogovaran od mene, Ke: Ke: Ke: Ke: lala mr
Nazad na vrh Ići dole
K-6_Predator_
Prijatelji
Prijatelji
K-6_Predator_

Broj poruka : 155

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 18:55

e - ne da zene tracare - nego bi na dupe progovorile samo kad bi mogle
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 19:01

K-6_Predator_ ::
xaxaaxaxaaxaaxaxax Najveca tracara na forumu je K-6_Predator_ GG:
Nazad na vrh Ići dole
Sumadijacafee
[*_-]
[*_-]
Sumadijacafee

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 19:05

K-Predator_ bem ti jel moguce da si najveca tracara lol! geek SM: SM: SM: SM: SM:
Nazad na vrh Ići dole
K-6_Predator_
Prijatelji
Prijatelji
K-6_Predator_

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 19:08

K-6_Predator_

Poslednji izmenio K-6_Predator_ dana Uto 10 Jun 2008, 18:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 19:15

Oci-ANDJELA^Z ::
xaxaaxaxaaxaaxaxax Najveca tracara na forumu je K-6_Predator_ GG:

Re: Dali prijatelji ipak tracare....
by SJaj Today at 21:05

K-Predator_ bem ti jel moguce da si najveca tracara

neko ce najebati koliko ja vidim tracare i hotare ste oboje
xoxxoxoxxoxoxxoxxoxoxoxxoxxoxoxoxoox bezi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeNed 11 Maj 2008, 23:31

kaze ona stara-za dobrim konjem se prasina dize...
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 16:32

Storm_z ::
Ko je konj u ovoj prici?? Shocked lol!
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 16:49

Pinokio ne laže lol!
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 16:52

gorskooko ::
Pinokio ne laže lol!
lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

Broj poruka : 3972
Godina : 57
Datum upisa : 19.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 21:35

gorskooko ::
Pinokio ne laže lol!
lol! lol! lol!

A gde je Pinokio? Zelim da ga upoznam Rolling Eyes Rolling Eyes hVa:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 21:39

Ja nisam Pinokio ali volim :SNE: i jako sam tuzna kad je nema drug
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePon 12 Maj 2008, 22:08

:STO: ni ja nisam Pinokio, ali pouzdano znam da je i :SNE: tuzna kada nije sa vama. LJUB
Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
Urednik
Urednik
doctorr67

Broj poruka : 2336
Datum upisa : 04.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeUto 13 Maj 2008, 15:41

kafa za :SNE: sto nije "pinokio"....Smile))
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeSre 14 Maj 2008, 10:35

doctorr67 ::
kafa za :SNE: sto nije "pinokio"....Smile))

Very Happy hvala ti. Za tebe pozdrav od Djepeta i Image hosted by servimg.com
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeČet 15 Maj 2008, 13:00

"Znam da ce me vecina popljuvati ali ajde...prica ide otprilike ovako. Mlada sam, imam reklo bi se super zivot, i jednu najbolju prijateljicu koju stvarno jako volim, makar imamo jako razlicite stilove zivota a i nije tako dugo smo prijateljice..ali jednostavno,postale smo kao sestre.
Ona se inace nedavno udala i rodila dijete.
Stvarno smo najbolje prijateljice,osim sto postoji jedna stvar koju ona ne zna, a da zna to bi joj vjerojatno slomilo srce jer ona u mene ima puno povjerenje, a ono sto sam ucinila kosi se i s njezinim nacelima i njenim misljenjem o meni. Skoro godinu dana ja sam provela u tajnoj ljubavnoj vezi s jednim covjekom kojeg obje poznajemo, i koji je, u cemu je caka, ozenjen, i to zenom koja je njoj profesionalni uzor. Ja ne tvrdim da sam napravila nesto dobro,bila sam u losoj fazi zivota kad je to pocelo,zavoljela sam idiota i zato je potrajalo.... Ali nju volim vise..a njezin je stav da su sve zene koje bi usle u takvu vezu "kurve" sto jest mozda malo drasticno, ali ona je takva, grozno konzervativna u nekim stvarima i u paranoicnom strahu da ju njezin muz ne prevari.
Covjeka s kojim sam ja bila ona mrzi, jer je vec jednom prije bio u izvanbracnoj vezi koja je imala javni epilog. On se cesto spominje u nasim razgovorima,jer se svi cesto srecemo,ja uvijek kimnem glavom na njeno zgrazanje i mrzim samu sebe poslije toga.
Moja veza je sad gotova, nitko cuo,nitko vidio,nase prijateljstvo svakim danom sve dublje a mene ubija cinjenica da se gradi na takvoj jednoj lazi. I to,i cinjenica da sam jednoj drugoj, manje bliskoj ali otvorenijoj prijateljici u napadu nekakvog jada ispricala pricu i sad se, zbog poznavanja ljudske prirode, grozno bojim da to jednom negdje ne iscuri.
Mrzim samu sebe sto sam to napravila ,i sto sad lazem..i pitam se..da li se isplati priznati to?Mislim da ne, jer tako svi gubimo. Ovako cu se samo ja muciti i gristi i ubijati nad tim. Mogu li si ja ikako uopce olaksati tu situaciju?"

Ovu pricicu sam preuzela sa jednog foruma,sta vi mislite?
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeČet 15 Maj 2008, 17:00

Pa to je njena privatna stvar i potreba. Ne vidim zašto to mora/ne mora da priča bilo kome. Lično, ako bih ušla u takav odnos, smatrala bih to svojom stvari. I ponašala se kako mi odgovara, ili prilike nalažu. U odnosu na konzervativnost prijateljice - meni to ne bi smetalo da joj kažem za vezu, ako već imam potrebu da kažem. I ne samo to, branila bih svoj stav.
Inače, nekako mi ne ide to da neko ima toliku snagu da udje u vezu sa nekim ženskarošem, a nema snage da ćuti ili da kaže istinu prijateljici. A ako već nije u toku veze, zašto bi sada pričala o tome? Verovatno nije samo konzervativnost prijateljice, niti to što joj je supruga ljubavnika uzor, već neki dublji osećaj da ne treba. I ne vidim zašto se toliko stidi, to je njen život i nije ona zadužena da čuva tudji brak. Eto.
Nazad na vrh Ići dole
SNEZA_
Urednik
Urednik
SNEZA_

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeČet 15 Maj 2008, 22:12

oni koji o meni trachare nisu mi prijatelji, niti o svojim prijateljima tracharim. Verovatno su i zato malobrojni. d060 Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 329340
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 16 Maj 2008, 06:11

Jedan trac, veci ili manji, jedna laz, pa i kako mala bila, ne gradi odnose ljubavi i poverenja, niti je osnov i temelj drugarstva.
Jedna malena laz moze da srusi, to, sto vam je zivot darivao. Da razgradi poverenje i drugarstvo. Jedan trac, pa i malen, prepricavan s vise usta, postaje ogroman teret i tesko se pere i nije nista drugo no laz, ponekad recena i zlonamerno.
Snaga je iskrenost, a njena velicina istina, kojoj se lakse oprosti, jer nije recena zlonamerno. Ja volim istinu, uzivam u njoj. I love you
-- Jedno jutro uz kavicu, prica mi zena, da je novo da, je mali Darko pokusao silovati devojcicu Mirjanu. Darka poznajem, kao sportistu, kao malo po naravi zesceg momka, ali da bi silovao, to ni zamisliti. Planuo sam svojim poznatim besom, na tu zensku glupost,i opsovao ih redom po ulici. Slucaj jeste postojao, ali nije bio taj Darko, vec jedan umobolan momcic, pokusao da ispita drazi svoje komsinice. Taj trac prican s usta na usta, vredan i temeljit momak kao Darko ni danas nije sa svog imena skinuo ... Marijana se udala sa 16. godina, za momka desetak godina starijeg od sebe.
:nev:
Nazad na vrh Ići dole
K-6_Predator_
Prijatelji
Prijatelji
K-6_Predator_

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 16 Maj 2008, 09:51

K-6_Predator_

Poslednji izmenio K-6_Predator_ dana Uto 10 Jun 2008, 12:52, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 16 Maj 2008, 10:18

hohohhohohhohohhohohhoho i jos dva ho ho
Nazad na vrh Ići dole
neven
Prijatelji
Prijatelji
neven

Broj poruka : 1211
Godina : 63

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 16 Maj 2008, 10:58

Upucaj te se vas dvoje, ili recite nesto o tracu hoooooooooohooooooohooooooo, ili pojedite burek i onako ceo zivot je srnje
Nazad na vrh Ići dole
doctorr67
Urednik
Urednik
doctorr67

Broj poruka : 2336
Datum upisa : 04.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimePet 16 Maj 2008, 15:40

hahhhhaaaa sta se ti brinesh sta ce oni da rade:)))

ps(go to hot)Smile))
Nazad na vrh Ići dole
Oci-ANDJELA^Z
Prijatelji
Prijatelji
Oci-ANDJELA^Z

List lica
Gea:

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitimeSub 17 Maj 2008, 15:09

neven ::
Upucaj te se vas dvoje, ili recite nesto o tracu hoooooooooohooooooohooooooo, ili pojedite burek i onako ceo zivot je srnje
Ne sastavljaj mene s predatorom, da te ne pocupam iz korena GG: DG: anene
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dali prijatelji ipak tracare....   Dali prijatelji ipak tracare.... - Page 3 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Dali prijatelji ipak tracare....
Nazad na vrh 
Strana 3 od 5Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeći
 Similar topics
-
» Sloboda ......ili ipak nesto drugo
» Prijateljstvo....
» Dali vam je tesko reci "IZVINI"?
» Sarenilo Pogleda
» DALI VERUJETE U LJUBAV NA PRVI POGLED

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu