Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Yugonostalgija | |
| | Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Yugonostalgija Pon 31 Mar 2008, 13:59 | |
| Svrljajuci po raznim forumima naletela sam i na ovu temu... Osećate li jugonostalgiju? Nedostaje li vam nešto iz perioda postojanja SFRJ? Navedite ono što vam nedostaje ali i ono zbog čega se radujete što je više nema ... ZA i PROTIV |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Yugonostalgija Pon 31 Mar 2008, 14:28 | |
| Nedostaje mi Drug TITO........Druze TITO perje nashe opet gazda konja jashe,a siroma kozu ima i ona mu se oduzima... | |
| | | gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Yugonostalgija Pon 31 Mar 2008, 15:13 | |
| Jesam, ali ne baš uvek. To registrujem kad čujem neku staru pesmu što se vrtela, kad se obradujem nekom lepom uspehu neke od bivših republika, kupim nešto njihovo, posebno kad popričam sa ''običnim svetom'', po potrebi da švrljam po njihovim TV... po starim dobrim vremenima, putovanjima i brojnim svojim drugarima...I nemam utisak da je ikom suštinski bolje nego što je bilo, ili zajednički moglo da bude. Istina je da mnogo nisam znala niti sad znam, čak i ne želim. Zašto je dobro što nema SFRJ, pa ima toga, a kad je već bilo, trebalo je biti mnogo ranije i mnogo drugačije... (lako je biti general posle bitke valjda). A kad nisam nostalgična, e o tome ne bih. Još je rano, sveže i bolno. Eto | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Yugonostalgija Pon 31 Mar 2008, 18:24 | |
| Ovde sam vec napisala u nekom od postova i na Danubius,da sam Jugonostalgicar.Nije me briga da li to kome smeta,ja sam bila i Titov pionir i omladinac,zavrsila Republicku politicku skolu-Komunista,nosila stafetu sa ponosom...Mozda je to sve sada smesno ali u to vreme moralo se zasluziti.Kada je TITO umro plakala sam kao da je rod rodjeni.Nekad pomislim da smo znali sta ce biti trebalo je vise suza...#ludi_pansion je za mene uvek bio Jugoslavija,svi na okupu kao nekada.Znam da ce biti polemika ali ovo sam samo ja-mala,nebitna,ko mene sta pita |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Yugonostalgija Pon 31 Mar 2008, 19:25 | |
| - Storm_z ::
- Ovde sam vec napisala u nekom od postova i na Danubius,da sam Jugonostalgicar.Nije me briga da li to kome smeta,ja sam bila i Titov pionir i omladinac,zavrsila Republicku politicku skolu-Komunista,nosila stafetu sa ponosom...Mozda je to sve sada smesno ali u to vreme moralo se zasluziti.Kada je TITO umro plakala sam kao da je rod rodjeni.Nekad pomislim da smo znali sta ce biti trebalo je vise suza...#ludi_pansion je za mene uvek bio Jugoslavija,svi na okupu kao nekada.Znam da ce biti polemika ali ovo sam samo ja-mala,nebitna,ko mene sta pita
:BRA: u potpunosti se slazem sa tobom |
| | | neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Yugonostalgija Uto 01 Apr 2008, 06:46 | |
| - Storm_z ::
- Ovde sam vec napisala u nekom od postova i na Danubius,da sam Jugonostalgicar.Nije me briga da li to kome smeta,ja sam bila i Titov pionir i omladinac,zavrsila Republicku politicku skolu-Komunista,nosila stafetu sa ponosom...Mozda je to sve sada smesno ali u to vreme moralo se zasluziti.Kada je TITO umro plakala sam kao da je rod rodjeni.Nekad pomislim da smo znali sta ce biti trebalo je vise suza...#ludi_pansion je za mene uvek bio Jugoslavija,svi na okupu kao nekada.Znam da ce biti polemika ali ovo sam samo ja-mala,nebitna,ko mene sta pita
Neven te voli.... Habra si... Bravo gospodjice Storm-z. iako islim da je postava "Bezveze" Iznenadila bi se sa kojim sam ljudima bio drug. danas se srame sto su razbili YU. Volim je i danas, o njoj rado pricam i Yugonostalgicar sam...(I nikad, ne veruj hrvatima, ni u "ludom pansionu") Nemam nista protiv njih, jednostavno im vise ne verujem. | |
| Naslov: Re: Yugonostalgija Uto 01 Apr 2008, 13:35 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Yugonostalgija | |
| |
| | | | Yugonostalgija | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |