Sumadijacafee
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sumadijacafee

FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI....

PrijemPortalliLatest imagesRegistruj sePristupi

Boriti se uprkos svemu

Ići dole 
AutorPoruka
Gost
Gost

Boriti se uprkos svemu Empty
PočaljiNaslov: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitimeSre 26 Mar 2008, 00:09

Mnogo puta u životu, što bi rekao Nikolaj Velimirović, vodio sam ''rat za obraz'' i nekako sam ga uvek dobijao.

Kako reagujete kada dođe do neke situacije gde morate žestoko da se borite da biste postigli nešto.
Ovako, mnogo vam je stalo do nečega, okolnosti su takve da se od toga udaljavate sve više.
Da biste dobili ono što želite potrebno je da u to uperite svu svoju snagu, planirate, izmišljate, petljate.
Da li ste pomirljivi i kažete:pa dobro kad je tako, ili idete u neizvesnu borbu samo da biste stigli do svog cilja.

U ovo spadaju sve realno moguće situacije, zamislite koju hoćete ,samo mora biti ,mnogo vazna Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
Boriti se uprkos svemu Left_bar_bleue20/20Boriti se uprkos svemu Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

PočaljiNaslov: Re: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitimeČet 27 Mar 2008, 06:26

Bog mi je dao snagu. A zašto je ne bih iskoristila. Naravno, ne po svaku cenu. Važnost situacije je ključ. Ako je nešto što mi je baš jako bitno, idem do kraja. Nekad se isplati, nekada ne.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitimePet 28 Mar 2008, 02:05

Borim se nego?Ako neko zavisi od mene onda se mora!Ko me pita mogu li...samo idemo...
Nazad na vrh Ići dole
gorskooko
Urednik
Urednik
gorskooko

Broj poruka : 6087
Datum upisa : 17.11.2007

List lica
Gea:
Boriti se uprkos svemu Left_bar_bleue20/20Boriti se uprkos svemu Empty_bar_bleue  (20/20)
Milovan: 20

PočaljiNaslov: Re: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitimePet 28 Mar 2008, 08:36

A ima i ono. Tabam, tabam, pa utabam skroz. Pa se pitam, da li je vredelo tolike energije. Kad ostvarim, kao da nisam ni želela ni uspela. Mera, mere u svemu treba valjda. Ne valja kad je važnije ono što radimo, čemu težimo... ako pri tom to nešto postane važnije od nas. A dešava se, ne retko. Pretvaramo se u posao, kuću koju gradimo, materijalno sticanje, net... iluzija, i tako to...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitimeUto 29 Apr 2008, 23:58

Moramo...Borba je sastavni deo zivota svakog normalnog coveka-dalje i samo dalje!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Boriti se uprkos svemu   Boriti se uprkos svemu I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Boriti se uprkos svemu
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Sumadijacafee :: Mesto za opustanje.... :: PSIHOLOGIJA-
Skoči na: