Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Istina o muskarcima | |
|
+8SUZANA_NIS Gea zvrchak neven gorskooko danubius Crna_ovca_chata Sumadijacafee 12 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 18:08 | |
| 1. Zenama nije lako...
2. Ljubazni muskarci ... su ruzni.
3. Zgodni muskarci ... nisu ljubazni.
4. Zgodni i ljubazni muskarci . su homoseksualci.
5. Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni.
6. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni ... nemaju novaca.
7. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni i imaju novaca . misle, da trcimo za njihovim novcem.
8. Zgodni muskarci bez novaca ... trce za nasim novcem.
9. Zgodni muskarci, koji nisu tako ljubazni i koji su barem djelomicno hetero... ne smatraju nas zgodnom.
10. Oni muskarci, koji misle da smo lepe i koji su hetero i imaju novaca su....... papucari.
11. Oni muskarci, koji donekle dobro izgledaju, koji su ljubazni,imaju novaca i koji su srecom hetero ... su sramezljivi i nikad ti nebi sami prisli.
12.Oni muskarci, koji nikada ne prave prvi korak ... izgubit ce automatski interes o tebi, ako ti napravis prvi korak.
13. I ko - za vraga - jos sada razumije muskarce?!
14. Muskarci su k'o dobro vino: Svi pocnu kao grozd i nasa je zadaca da ih gazimo i ostavimo u tami/mraku dok malo sazru,da ih imamo rado uz dobru klopu.
15. Ovaj tekst je za inteligentne zene koje trebaju malo zabave i za muskarce,koje su po tvom misljanju dovoljno jaki da ovo podnesu. |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 18:45 | |
| Ljiljana :11: :BG: :JG: :CG: :CG: | |
| | | Crna_ovca_chata Urednik
Broj poruka : 2228 Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 18:53 | |
| 5. Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 18:57 | |
| |
| | | danubius Prijatelji
Broj poruka : 133 Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 19:19 | |
| - Crna_ovca_chata ::
- 5. Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni.
Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci su po pravilu, BILI ozenjeni....Posle tog iskustva , manje su ljubazni, a i manje zgodni (sto i nije cudo, jedva zivu glavu izvukli)Heteroseksualni jos jesu ....ako imaju kome to da dokazuju.... :twisted: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Uto 25 Mar 2008, 22:52 | |
| |
| | | gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 28 Mar 2008, 12:39 | |
| 15. Ovaj tekst je za inteligentne zene koje trebaju malo zabave i za muskarce,koje su po tvom misljanju dovoljno jaki da ovo podnesu. | |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 04 Apr 2008, 08:22 | |
| Šalu na stranu. Ono što mislim o muškarcima mi se prepliće kad je u pitanju muž u odnosu na ono što smatram da čini osobine sina, oca, brata....
Mislim da im nije lako. Sam fakat da su se rodili kao muškarci, ovde kod nas, tera ih da moraju svoje emocije više potiskivati, prikrivati da bi održali ''sliku''. Različiti su od žena. Jedino se možemo izjednačiti kod iskrenog prijateljstva. I u onim najkritičnijim momentima, kao i onom što nazivamo karakternim osobinama ličnosti. A emotivni sklop. Majko moja. Tvrdim da su tu žene daleko, daleko, neuporedivo snažnije. I da su sa tog aspekta, muškarci prilične maze. Kako će to kamuflirati, sasvim je nebitno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 04 Apr 2008, 10:44 | |
| Muskarci Evo da krenem od nekih koji su mi bili najblizi i to od najstarijeg.Moj otac Njih troje je ostavila majka kad su bili bas mali.Stric i tetka su otisli kod nekih ljudi a tata je ostao sa gluvonemim ocem.Borio se za koru hleba,nadnicio od malih nogu.U kuci pored je zivela jedna zena koju je moj otac zvao mama jer kako je sam govorio da bez nje ne bi opstao.Sa 16.god je otisao iz sela.Upoznao moju majku kasnije-slucajnost,zaljubio se i krenuo sa njom u nepoznato.Radio i samo radio-pre podne u firmi,po podne privatno.Napravio kucu i imao ime koje je vecina izgovarala sa postovanjem.Ako je trebao majstor znali su gde da ga nadju.Majka je pocela da radi kada sam ja imala 2,5 meseca.Tata me hranio,prao...Da li mozete za nekog ko vam je bio oslonac reci da je bio plasljivac-Ja nemogu.Jedino sto je hteo je da zivi i strasno se plasio bolesti,smrti. Navescu jedan primer hrabrosti moje bivse lepse polovine:Dobio on grip,kukuu,leleee,oce se umire.Ja sa stomakom do zuba trci daj caj,otkri me,pokri me,dodaj...Jedva ga ubedim da ode kod lekara.Vraca se dobio injekcije."I,jesi primio?""Nisam mogao sad,nije mi dobro,muka mi,tamo guzva..."Posmatram ko da sam pala sa Jupitera Moradoh ja coveka od 25god. da odvedem kod tete u belom,da mu drzim rukicu da ga ne boli.Posle tog "strasnog"cina isao je ispred mene ko da su mu odsekli nogu a ja iza njega onako ogromnaaa hocu da umrem od smeha(da on ne vidi naravno ;) ). A najmladji?Joj,sta je on prosao!Zadnjih 7 god.bile su i moj i njegov pakao ali ovo je prica o njemu ko sisa mene Tri puta mu je radjena punkcija kolena,jedna operacija,sa dve god.operisao ukljestenje mosnica,sa 10 bruh.Za njega nije problem ako mu se lepo objasni da mora.A hrabrost i kako je prosao sve to Proslog vikenda je pravio zurku i za to treba petlja.Dvadeset drugara je doveo.Toliko je igrao i bio presrecan da nisam mogla da prepoznam svoje dete. Izvinjavam se sto ja ovako pisem na ovu temu ali kad se pomene musko,ovako gledam.I...mislim da svaki muskarac pri pomenu zene treba da pomisli na sestru ili majku Tako ucim svog sina i mislim da on ima postovanje na prvom mestu,prema zenskom rodu. |
| | | neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Sub 05 Apr 2008, 05:41 | |
| - ljiljana ::
- 1. Zenama nije lako...
2. Ljubazni muskarci ... su ruzni.
3. Zgodni muskarci ... nisu ljubazni.
4. Zgodni i ljubazni muskarci . su homoseksualci.
5. Zgodni, ljubazni i heteroseksualni muskarci . su ozenjeni.
6. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni ... nemaju novaca.
7. Muskarci, koji nisu tako zgodni, ali su ljubazni i imaju novaca . misle, da trcimo za njihovim novcem.
8. Zgodni muskarci bez novaca ... trce za nasim novcem.
9. Zgodni muskarci, koji nisu tako ljubazni i koji su barem djelomicno hetero... ne smatraju nas zgodnom.
10. Oni muskarci, koji misle da smo lepe i koji su hetero i imaju novaca su....... papucari.
11. Oni muskarci, koji donekle dobro izgledaju, koji su ljubazni,imaju novaca i koji su srecom hetero ... su sramezljivi i nikad ti nebi sami prisli.
12.Oni muskarci, koji nikada ne prave prvi korak ... izgubit ce automatski interes o tebi, ako ti napravis prvi korak.
13. I ko - za vraga - jos sada razumije muskarce?!
14. Muskarci su k'o dobro vino: Svi pocnu kao grozd i nasa je zadaca da ih gazimo i ostavimo u tami/mraku dok malo sazru,da ih imamo rado uz dobru klopu.
15. Ovaj tekst je za inteligentne zene koje trebaju malo zabave i za muskarce,koje su po tvom misljanju dovoljno jaki da ovo podnesu. Srce moje.. Ovaj tekst nije za muskarce. Ovo je tekst za zene, da ONE biraju...Ima vas dosta na forumu koje svojom slobodom mozete birati, evo vam izbor interesantan za razmisljanje i razbibrigu. Sve sto zelite je tu... izbor je vas. Mene nema tu, ne dostojan sam ni jedne definicije muskarca... :star: :star: :star: Strom_z: Vas tekst je divan. Znas da mi je zao da ga sakrivam od pogleda. Mislim da si ti veoma velika,osoba, vezana cvrstim nitima za svoju porodicu, koju cenis i postivas uvek spremna da se najdes tu, ako zatreba. Zao mi je sto bas na pocetku, naseg druzenja nisam to svatio vec sam bio vodjen pogresnim zakljucima. Nadam se da ces mi oprostiti. da ces uvaziti moju ispriku, i dopustiti da,ti ponekad budem podrska, na forumu. Ej. OLUJO, ne lomi mi bagreme...I da znas istina je da sam sve vise ljubomoran na ovcu i na doktora.. Muskarci Evo da krenem od nekih koji su mi bili najblizi i to od najstarijeg.Moj otac Njih troje je ostavila majka kad su bili bas mali.Stric i tetka su otisli kod nekih ljudi a tata je ostao sa gluvonemim ocem.Borio se za koru hleba,nadnicio od malih nogu.U kuci pored je zivela jedna zena koju je moj otac zvao mama jer kako je sam govorio da bez nje ne bi opstao.Sa 16.god je otisao iz sela.Upoznao moju majku kasnije-slucajnost,zaljubio se i krenuo sa njom u nepoznato.Radio i samo radio-pre podne u firmi,po podne privatno.Napravio kucu i imao ime koje je vecina izgovarala sa postovanjem.Ako je trebao majstor znali su gde da ga nadju.Majka je pocela da radi kada sam ja imala 2,5 meseca.Tata me hranio,prao...Da li mozete za nekog ko vam je bio oslonac reci da je bio plasljivac-Ja nemogu.Jedino sto je hteo je da zivi i strasno se plasio bolesti,smrti. Navescu jedan primer hrabrosti moje bivse lepse polovine:Dobio on grip,kukuu,leleee,oce se umire.Ja sa stomakom do zuba trci daj caj,otkri me,pokri me,dodaj...Jedva ga ubedim da ode kod lekara.Vraca se dobio injekcije."I,jesi primio?""Nisam mogao sad,nije mi dobro,muka mi,tamo guzva..."Posmatram ko da sam pala sa Jupitera Moradoh ja coveka od 25god. da odvedem kod tete u belom,da mu drzim rukicu da ga ne boli.Posle tog "strasnog"cina isao je ispred mene ko da su mu odsekli nogu a ja iza njega onako ogromnaaa hocu da umrem od smeha(da on ne vidi naravno ). A najmladji?Joj,sta je on prosao!Zadnjih 7 god.bile su i moj i njegov pakao ali ovo je prica o njemu ko sisa mene Tri puta mu je radjena punkcija kolena,jedna operacija,sa dve god.operisao ukljestenje mosnica,sa 10 bruh.Za njega nije problem ako mu se lepo objasni da mora.A hrabrost i kako je prosao sve to Proslog vikenda je pravio zurku i za to treba petlja.Dvadeset drugara je doveo.Toliko je igrao i bio presrecan da nisam mogla da prepoznam svoje dete. Izvinjavam se sto ja ovako pisem na ovu temu ali kad se pomene musko,ovako gledam.I...mislim da svaki muskarac pri pomenu zene treba da pomisli na sestru ili majku Tako ucim svog sina i mislim da on ima postovanje na prvom mestu,prema zenskom rodu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Sub 19 Apr 2008, 15:57 | |
| Kako žene i muškarci slušaju! Žene u proseku koriste šest izraza lica dok slušaju sagovornicu. Za deset sekundi one mogu da promene tih šest izraza lica, reflektujući svoje sagovornice. Žena poput ogledala odslikava emocije ili izraze koje koristi njena sagovornica. Kada ih neko posmatra sa distance, može pomisliti da se isti događaj dešava obema ženama. Žena čita značenje onoga što je rečeno prateći intonaciju, reči kao i pokret tela, gestikulaciju, mimiku. Ovo je upravo ono što nedostaje muškarcima da bi zadobili pažnju žena. VEćina muškaraca se obeshrabri zbog izraza lica koje treba da pravi, ali ispati se veoma kad se u tome obuči. Muškarci slušaju kao statue Mužjak - ratnik - lovac hiljadama godina je slušao pasivno, ne odajući svoje emocije. Bezizražajno lice bez pokazivanja osećanja omogućava muškarcu da se oseća kad da vlada situacijom. Nije istina, međutim, da muškarci ne znaju za emocije, izražavanja pokazuju da i oni osećaju baš onoliko koliko i žene, samo to ne pokazuju. Tehnika slušanja kod žena uključuje raspon od visokih do niskih tonova - ukupno pet tonova, uključujući ''oh'', ''ah'', ponavljanje sagovornikovih reči... Muškarci imaju mnogo manji arsenal - samo tri tona i pričaju monotonije. Da bi pokazali kako slušaju šta im se priča, muškarci pribegavaju seriji ''hmp'' zvukova i mumlanja, sa povremenim klimanjem glave. Žene kritikuju muškarce da ne slušaju. Oni međutim često slušaju iako se to na njima ne vidi. |
| | | gorskooko Urednik
| | | | Crna_ovca_chata Urednik
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 09:45 | |
| Nemate vi pojma koliko je dobro necuti uvek sta zene loopetaju | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 09:48 | |
| Eto istine o muskarcima |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 10:04 | |
| | |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 10:49 | |
| Valja ih ponekad izloopetati da se aktivira aparat :igra: :igra: :igra: Nego, šta mislite, da li su žene sposobene da fizički maltretiraju muške, a?. Ja mislim da jesu, ali nemaju duše da im oduzmu poslednje utočište, a ni po prirodi svojoj, ne bi to mogle nežne zenske dušice, aaa jock:))) | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 11:42 | |
| Skoro sam cula pricu kako je zena posle odlaska iz kuce nalupetala muza,jos za divno cudo ona je bila ta koja je nasla ljubavnika i zbrisala.Jadnik se mesecima oporavljao.Nasilje nije resenje ni za musko ni za zensko.Ali ima trnutaka kad ono zivotinjsko u nama prevlada... |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 11:50 | |
| Ima trenutaka, ali kako to životinjsko ne prevlada na poslu, drugom okruženju, ili kod svih? Da imam moć uslikala bih nasilnike u svim činjenjima, pozama i izrazima, pa ih zaključala i udesila da sve to polako, na tenane posmatraju, onako sami i plus da se stave u suprotnu ulogu. Al' nemam. | |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 12:20 | |
| - gorskooko ::
- Valja ih ponekad izloopetati da se aktivira aparat :igra: :igra: :igra:
Nego, šta mislite, da li su žene sposobene da fizički maltretiraju muške, a?. Ja mislim da jesu, ali nemaju duše da im oduzmu poslednje utočište, a ni po prirodi svojoj, ne bi to mogle nežne zenske dušice, aaa jock:))) Dovoljno vi psihichki maltretirate,tako da bi to fizichki bilo potpuno nepotrebno. p.s.Da se razumemo ja sam pristalica onoga da zenu ni cvetom ne treba udariti,a kamoli nekako drugachije. | |
| | | gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 12:38 | |
| Crni, slažem se da je psihičko maltretiranje užas i da je fizičko svojstveno primitivcima. Ozbiljna sam. Ali se ne slažem da je to kao istina svojstveno ženama, pogotovo ne generalno. Logično je da su lucidnije, morale su se prilagoditi kad su slabije. Samo možda je to poziv za skretanje pažnje, mislim da tu, pogotovo one nesigurne umeju preterati, ali i tu su više dosadne nego što žele psihičko maltretiranje. Ko vam je kriv kad ne poznajete tu istinu o vama. Da žene podrazumevate, ne svi, ali vrlo često. Žena koja se izbori za prilagodjen status, nema potrebe da dosadjuje, još manje da maltretira. Eto. | |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 12:46 | |
| Kada su mushkarci i zene u stanju da poshtuju i prihvate medjusobne razlike,tada njihova ljubav ima priliku da procveta.
dr.Dzon Grej | |
| | | zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 19:20 | |
| Ne kaze se uzalud da su idealan par - GLUV MUSKARAC I SLEPA ZENA | |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pon 28 Apr 2008, 19:24 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Sre 30 Apr 2008, 00:16 | |
| Muškarac koji je zaboravio 8. mart
On će vam pružiti nezaboravni osećaj da će vam srce prepući od emocija, krvni pritisak će vam skočiti „do plafona” i bez dijagnostikovane hipertenzije, a ostatak unutrašnjih organa biće u stanje potpune turbulencije.
Piše: Katarina Đorđević, Politika Online
Uzalud ste ceo jučerašnji dan zurili u ekran mobilnog telefona kao da se na njemu prikazuje piratizovana verzija najnovijeg dobitnika Oskara i još uzaludnije očekivali da broj njegovog telefona ugledate na displeju. Njegova poruka stigla je u prvim minutima – današnjeg dana, i svojim sadržajem sasvim nehajno izignorisala osmomartovsku histeriju oko pakovanja emocija u crvenu mašnu, odbijajući da bude „centralna fora” u vašem večitom derbiju sa najboljim (ne)prijateljicama na temu – koja je dobila najlepši poklon. Naime, od mister Nemogućeg dobićete sve – osim osmomartovskog poklona. On će vam pružiti nezaboravni doživljaj letenja i sletanja – bez padobrana, osećaj da će vam srce prepući od emocija, ali i doživljaj operacije na otvorenom srcu – bez anestezije, on će vam, i u bukvalnom i u metaforičnom smislu, podizati krvni pritisak i bez dijagnostikovane hipertenzije, a ostatak unutrašnjih organa dovesti u stanje turbulencije.
Profil zavodnika
Da, to je muškarac za 9. mart – potvrdiće većina dama koja u svom emotivnom dnevniku čuva uspomene na epizode okupane suzama i na one simpatične situacije u kojima se meditacijom mora smirivati dah, jer on kasni više od pet minuta! A kada se konačno pojavi pitate se čime ste zaslužili toliku sreću. U isto vreme vaše prijateljice se pitaju šta ste pronašli u prosedom računovođi, odnosno dosadnom japiju sa smešnom kravatom i forama koje su slovile za hit leta ’85. Ako je za utehu, i naučnici se još pitaju zašto su muškarci koji pobeđuju na konkursu za idealnog zeta stajali poslednji u redu kada je Bog delio privlačnost i fatalni uticaj na lepšu polovinu čovečanstva.
Jer, muškarac koji vam je juče poslao cveće na posao i koji vas je nakon toga odveo u vaš omiljeni restoran, u kome vam je uručio poklon od koga vam je zastao dah, po pravilu nije onaj muškarac koji vam oduzima dah. Iz nekih neobjašnjivih razloga, neprevodivih na jezik razuma i logike, onaj muškarac koji vam uliva sigurnost i dovodi vas u stanje homeostaze manje je zanimljiv od onoga koji na vašu nesanicu ima fatalniji uticaj od punog meseca. A potonji muškarac je onaj koji će uvek vas na kraju ostaviti. Sumnjamo da ćete ga uloviti kako zavija na pun mesec, a nije nužno ni da ima đavolski osmeh Džeka Nikolsona. Naprotiv, on ima osmeh anđela i izgled običnog dečka iz susedstva. Jedino što je neobično jeste njegov uticaj na vas.
Kameleonska transformacija
On, naime, budi u vama moć metamorfoze kakvu nemaju kameleon i Linda Evanđelista zajedno. Kada je prema vama dobar, osećate se voljeno kao nikada do tada i prosto blistate – lepršavi ste, koketni i seksi i osećate se kao tinejdžerka, a kada sunce zađe, srce vam tuče kao ludo i mislite da ispadate iz aviona bez padobrana. Vašim prijateljima sve ovo izgleda smešno – srećnice su očigledno bile blagoslovene deficitom ovakve pojave na svom emotivnom horizontu, a ni vi sami sebi ne umete objasniti šta se dešava. Iako vas njegov osmeh baca u trans i vi znate da on nije – onaj pravi, ipak ne možete bez njega.
I dok se kupate u jezercima njegovih očiju, vaše prijateljice konstatuju da tonete u živo blato opsesije i da vam on ni u čemu nije ni do kolena – koja klecaju snažnije nego posle dva sata džezersajza. Ali, one su objektivne, a vi obnevidele od fascinacije. Dok vam nabrajaju njegove mane, vi se u njih zaljubljujete, smatrajući ih dražesnima i klanjajući se na oltaru njegove posebnosti.
S druge strane, psiholozi objašnjavaju da svoj magični utisak ovaj muškarac ostvaruje zahvaljujući predrasudi da je ljubav sinonim za emocionalni zemljotres i vodopad hormona, i poručuju – zaboravite mitske junake, legendarne ljubavnike, Laru Antipovu i Anu Karenjinu, Skarlet O’Haru i Merilinku, žrtve i velike reči i – sklopite ljubavni sporazum. Ne, niko od vas ne traži da kalkulišete i stavljate na filigransku vagu emocije koje dajete i koje dobijate. Budite zaneseni i uživajte u ljubavnoj vrtoglavici – neka vam se vrti u glavi, ali nemojte je gubiti. Nemojte pridavati vašem dečku moć, snagu i kvalitete koje nema. Upamtite – jedini gubitnik ćete biti vi.
Iako će vam biti potrebna energija Popaja da shvatite da svom obožavanom biću pripisujete kvalitete koje on u realnosti nema, zahvaljujući kojima on nije samo dečko već inkarnacija Supermena, zapamtite da ste mu vi dodelili tu snagu i obukli crveno-plavo odelo junaka iz stripa – i da mu samo vi to možete oduzeti. Odnosno svesti na razumnu meru. Naravno, ne morate srce zaključati u zamrzivaču, ali ga nemojte nositi ni na dlanu da vam ga svako može slomiti i ukrasti. Niko pametan više se ne identifikuje sa tragičnom junakinjom slomljenog srca. Morate biti svesni, objašnjavaju psiholozi, da je vaš fatalni muškarac pod lupom psihologa najčešće veoma nesigurna osoba kojoj je vaše divljenje i obožavanje nužno da bi cenio samog sebe.
Osvestite se, kaže psiholog Linda Leonard, autorka knjige „Na putu do venčanja”, u kojoj opisuje način na koji nas zaljubljenost i dramatična veza menjaju kao osobe. Vrlo je važno razlikovati ta dva stanja – koliko god je ljubav divna, opsednutost nije. U njoj dobijate, odnosno gubite ono najvažnije – svoju autentičnost, kreativnost i moć. Ako ste opsednuti dilemama – da li vas voli, da li vas želi, da li će vas prevariti ili vas ostaviti bez objašnjenja gubite nešto vrlo dragoceno – vaše vreme. Odnosno, zaustavljate ili usporavate proces vlastitog razvoja i napretka. Sreća je merna jedinica jednog odnosa, a ljubav i veza su onoliko srećni koliko nam pomažu da se razvijemo i napredujem |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Čet 05 Jun 2008, 09:37 | |
| U LAŽI SU KRATKE NOGE! • Muški gestovi, koji otkrivaju pravo stanje stvari Kad ne zna šta da odgovori, podiže obrve Uobicajeni izgovori: "Ostacu danas duže na poslu!" ili "Auto moram da odvezem kod majstora" ili "Imamo seminar" - mogu, ali ne moraju uvek da budu istiniti. Kad ih izgovori preko telefona, ne možete da otkrijete da li laže, kad to ucini licno, obratite pažnju na gestove lica ili ruku, podsvesno ga odaju! • Ceškanje uha: Alarm najvece opasnosti! Otriva vam, a da toga nije svestan, kako je upravo izgovorio debelu laž! • Dodirivanje brade: Pozdravlja vas Baron Minhauzen! Uz to obratite pažnju da li namerno kašljuca? Na taj nacin pokušava da umiri nerve u stomaku zbog laži. • Kad podiže ramena i pravi se naivan: zašto mislite da laže, kao da vas pita, pošto se plaši vaše reakcije. Da li cete ga ponovo procitati?! • Kad se premešta s noge na nogu: Vaša provokativna pitanja ga izluduju. Pokušava da uhvati ravnotežu i da se - izvuce. |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 31 Okt 2008, 19:10 | |
| Šta muškarci žele ? 10 TAJNI DOBROG SEKSA U vasoj vezi je nestalo strasti? To je ono o cemu govori sledecih 10 saveta: seks, strast, duga veza. Kako te tri stvari staviti u istu recenicu? O tome je sprovedena anketa na Internetu i vise od 5000 muskaraca i isto toliko zena sa stabilnim vezama, izmedju 25 i 50 godina starosti, odgovaralo je na pitanja o svom seksualnom zivotu. I odgovori su veoma ohrabrujuci. Vise od polovine muskaraca i zena kazu da je njihova zelja za seksom ista danas kao i kad su se sreli.A cak vise od petine tvrdi da je danas cak i jaca.
Morate da naucite kako da trenirate strast, kao sto trenirate bilo koji misic. Hteli biste da znate kako da zadovoljite partnera? Kako da ga naterate da vas vecno zeli? Kako da vi njega zelite zauvek? Evo 10 tajni za dug i dobar "seksualni zivot".
Tajna 1 - ZANOS Stavite svom partneru do znanja da ga zelite. Inicijativa nije otkopcavanje jednog dugmeta vise na vasoj bluzi. Inicijativa je neuobicajeno ljubavno mesto i vreme.
Tajna 2 - RAZNOLIKOST Covek robuje navikama. A sve sto postene navika izgubi draz. Idealna predigra mnogo pre ulaska u spavacu sobu. Trik je u tome da seks uvak treba da bude u vazduhu - dok posmatrate svog muskarca na putu ka kupatilu ili ga ljubite kad to najmanje ocekuje. I ne zaboravite - nikad ne vodite ljubav na isti nacin.
Tajna 3 - AVANTURA Ponekad treba uciniti nesto vrlo lose i hrabro. Prava avantura za mnoge parove jeste vodjenje ljubavi na javnom mestu: opasnost da vas otkriju uzbudjuje.
Tajna 4 - VELIKODUSNOST Govorimo o posebnoj vrsti velikodusnosti: oralnom seksu. Drustveno je prihvatljivo da ljudi smatraju kako je u redu traziti oralni seks - za razliku od, recimo, analnog seksa.
Tajna 5 - PAZNJA Ma koliko ste umorni morate pronaci vremena da svom partneru posvetite paznju koja je njemu, kao i vama, ocajnicki potrebna i pristanete na vodjenje ljubavi i kada vam se nece. Hoce li to izgledati kao prisila? Hoce. Hoce li sve izgledati isplanirano? Hoce. Sve je to istina, ali barem ste pokusali, a nekada je i to dovoljno.
Tajna 6 - VERODOSTOJNOST Kazite svom muskarcu sta vas uzbudjuje. Nekada govor tela nije dovoljan, a on, jednostavno, ne moze da vam cita misli. Ma koliko vam u pocetku bilo neprijatno, kada jedno drugom otkrijete svoje zelje, vise cete uzivati.
Tajna 7 - HRABROST Ako jedan od bracnih partnera stalno trazi vise seksa nego sto drugi hoce, onda je to problem. To znaci da morate poceti da razgovarate, i to iskreno, a za to je potrbna hrabrost. Vezi ce mnogo vise stetiti kada u njoj nema seksa, nego kada ga ima previse. uostalom potrebna je hrabrost i da biste vlastite potrebe podredili potrebama vase veze.
Tajna 8 - ODLUCNOST Sta mislite, koliko ste dobri u krevetu? Prilicno dobri? Odlicno! Samopouzdanje je najbolje oruzije koje mozete da ponesete u krevet. Normalno je da se muskarac brine zbog svoje erekcije, a zena da li ce dostici vrhunac. Opustite se i jednostavno dozvolite da stvari idu svojim tokom.
Tajna 9 - PRIVLACNOST Muskarci su vizuelni tipovi. Seksualno uzbudjenje izvlace uglavnom iz onog sto vide. Zato ga s vremena na vreme docekajte u seksi rublju i sa sto manje odece na sebi.
Tajna 10 - POTPUNI UZITAK Bar jednom mesecno zaboravite na probleme, zamracite stan, iskljucite televizor i pustite romanticnu muziku. Ne odgovarajte na telefonske pozive i - uzivajte. | |
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 31 Okt 2008, 19:11 | |
| | |
| | | Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Pet 31 Okt 2008, 20:08 | |
| Sve je to lepo, nego gde na javnom mestu, da bude skiveno i rizično od vidjenja. Auto, javna garaža, parking na Adi | |
| | | | SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Istina o muskarcima Sub 01 Nov 2008, 13:09 | |
| ccccccccccccccccc......... ja glopa plafusha ne kontam! haaaaa kisssssssssssssss | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Istina o muskarcima | |
| |
| | | | Istina o muskarcima | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|