Sumadijacafee FORUM NASEG ZAVICAJA I OKOLINE..NAJBOLJI FORUM U SUMADIJI.... |
|
| Mozda niste znali... | |
|
+9Oci-ANDJELA^Z Tatko_Pantelija Tatko-Pantelija doctorr67 SNEZA_ Jeremy gorskooko neven Sumadijacafee 13 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Čet 22 Maj 2008, 20:57 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 30 Maj 2008, 08:59 | |
| Dvije matematike
MATEMATIKA ROMANSE
- Pametan frajer+pametna zena = romansa
-Pametan frajer+glupaca = afera
-Glupan+pametna zena = brak
-Glupan+glupaca = trudnoca
MATEMATIKA SOPINGA
-Muskarac ce platiti jednu marku za stvar koja vrijedi dvije marke i potrebna mu je.
-Zena ce platiti dvije marke za stvar koja vrijedi jednu marku i uopste joj ne treba. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Sre 04 Jun 2008, 11:40 | |
| - Pacijent je odbio autopsiju.
- Pacijent do sad nije izvršavao samoubistva.
- Pacijent je ostavio svoja bela krvna zrnca u drugoj bolnici.
- Okliznula se na led i njene su noge očigledno otišle u različitim pravcima.
- Pacijent je, kao i obično, bio zdrav sve dok mu avion nije ostao bez goriva i srušio se.
- Pacijent je ukočen od nožnih prstiju na dole.
- Koža je bila suva i vlažna.
- Stanje prilikom otpuštanja iz bolnice: Živ, ali bez dozvole.
- Pacijentkinja je tužna i stalno plače. Takođe, izgleda da je depresivna.
- Drugog dana koleno je bilo u boljem stanju, a trećeg je potpuno nestalo. |
| | | Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
Broj poruka : 1129 Datum upisa : 03.05.2008
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| | | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Čet 26 Jun 2008, 14:36 | |
| E ovo nije laz,sada neko vece legao ja po ovoj zezi nema sansi da zaspim vrucina ufff,pokusavao ono da brojim ovce crne bele,ma nema sansi,tako dok se mucim ja da zaspim a prozor sam stavio na kipu,cujem ja nesto lupa po sobi kao da ide covek,tup..tup..naculjim ja ushi izbuljim oci nema niko...dok tako razmisljam sta moze da bude skoci mi nesto na glavu bas nesto veliko,uplasim se ja pocnem da mashem rukama ustanem upalim svetlo,kad ono skakavatz u zivotu nisam video vecega,ma kao krokodil. Sad muke kako da ga uhvatim uzmem neke moje majice uhvatim ga iznesem napolje istresem majice podjem nazad,kad hocesh davola on se zalepio za jednu od majica,jao kad sam se vretio van i poceo da udaram majicom o gelender mislim da sam ga napravio kao placinku..
| |
| | | Gea [*_-]
Broj poruka : 1549 Datum upisa : 13.03.2008
List lica Gea: (0/0) Milovan:
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 27 Jun 2008, 09:09 | |
| Bravo Sjaj bas si hrabar i odlucan. Savladao si bestiju. Ja bi crkla da se meni tako nesto desilo. Plasim se buba tako da me paralise strah. | |
| | | zvrchak Urednik
Broj poruka : 692 Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 27 Jun 2008, 11:57 | |
| - SJaj ::
- E ovo nije laz,sada neko vece legao ja po ovoj zezi nema sansi da zaspim vrucina ufff,pokusavao ono da brojim ovce crne bele,ma nema sansi,tako dok se mucim ja da zaspim a prozor sam stavio na kipu,cujem ja nesto lupa po sobi kao da ide covek,tup..tup..naculjim ja ushi izbuljim oci nema niko...dok tako razmisljam sta moze da bude skoci mi nesto na glavu bas nesto veliko,uplasim se ja pocnem da mashem rukama ustanem upalim svetlo,kad ono skakavatz u zivotu nisam video vecega,ma kao krokodil.
Sad muke kako da ga uhvatim uzmem neke moje majice uhvatim ga iznesem napolje istresem majice podjem nazad,kad hocesh davola on se zalepio za jednu od majica,jao kad sam se vretio van i poceo da udaram majicom o gelender mislim da sam ga napravio kao placinku..
wawwwwww!!!! Da si ga "rokno" pistoljem (kao sto bi to K-6 uradio) ne bi se toliko mucio | |
| | | Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 27 Jun 2008, 13:14 | |
| | |
| | | Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Sre 01 Okt 2008, 06:31 | |
| RECNIK NOVONASTALIH RECI
ANATEMA Ana o kojoj svi pricaju APOLITIČAN onaj ko nema primerak "Politike" ARAFAT lovac papagaja AVALA proždrljiv pas AVGUST pas sa gustom dlakom BAMBUS sudar autobusa BAZATI silaziti u bazu BEZBOL narkoza, anestetik BIORITAM izgubljeni takt BUNDEVA neposlušna kamila BUNDEVARA žena u bundi CEPIVO muški polni organ CACKALICA kozmeticarka DARKER nadaren pas DEKLINACIJA adolescencija, razvojna faza u kojoj se prestaje biti klinac DEMOLIRATI svirati u D-moll-u DIRKA nimfomanka DIZAJNER fizicki radnik, tj. covek koji diže teret DOBROSTOJECI oni koji žive na sredinama autobuskih linija pa moraju da stoje u gradskom prevozu DOMINIRATI igrati domine EJAKULIRAM ja se odmaram EKSPRESS otpušteni novinar (eks press) FAJTER onaj ko kvasi veš za peglanje; onaj ko se lako upiša u gace FENOMEN covek koji popravlja fenove FICFIRIC fica de luxe FIKSIRATI precrtati slovo "f" FORMULA 1 jedna mula uhvatila foru FUDBAL žurka sa mnogo hrane GURMAN covek koji je ostao bez benzina INTERNISTA covek koji surfuje internetom ITISON sin vanzemaljca IZNOS sline KAMPANJA veoma tvrd hleb KARANTIN silovan tinejdžer KARAVAN covek koji to radi napolju KITOLOVAC homoseksualac KOMBINACIJA narod u kombiju KOMORA obveznik KRAJPUTAŠ autostoper KREMIRATI preliti kremom KUCEVAN odsutan od kuce KURŠUM mala nužda LUKSUZAN luk koji tera suze na oci MAKSIMETAR santimenat za sopstvenog kicu MEGAFON telefonski racun prosecne tinejdžerke MINIRATI smanjiti, svesti na minimum MURAT borba bikova MUŠTIKLA krava na štiklama MUŽ držac za daljinac NAMESNIK onaj ko dugo sedi na debelom mesu, odn. ko se pretplatio na neku funkciju; onaj ko pravi nameštaljke NAVODAN plovan NAVRATITI vezati, odn. staviti oko vrata OBRATITI SE dobiti brata OBRAZLAGATI lagati u lice OCEVINA tata, daj vina! OPTIMALAN savršeno omalan, odn. ofarbanè prevaren na besprekoran nacin OSIGURAC muž od ose (pcele) OSTRVITI SE podiæi vikendicu na ostrvu OZVUCITI reci, naglasiti; pustiti glasinu PARABOLA isparenje bola PARALAŽA falsifikovani novac PARNICAR vozac automobila sa parnim brojem registracije PERISKOP periferijski bioskop PIŠKOTA kota za malu nuždu PLASTIFICIRATI zdenuti seno POLAGATI upola lagati POMOCAN upola impotentan POP-CORN DILERI tipovi koji prodaju kokice POTUCANJE coitus interruptus PRAGMATIZAM obijanje pragova PREBUKIRATI dici preveliku buku PREPARIRAN prebogat PUPAK ljubavna pepeljara PUŠKARANJE oralni seks PUŠKARNICA garsonjera u koju se dovode zgodne ženske RADIO TV sa pokvarenim ekranom REZERVAT "t" na rezervi ROMI ŠNAJDER ciganka-krojacica ROÐACI ljudi koji imaju nešto važno da ti kažu preko telefona u najuzbudljivijim trenucima filma SADISTA onaj ko je za sadašnjicu; baštovan SANJIVE seljanke SOTONA 1000kg soli SPAJALICA mali oglas licne prirode SPERMATOZOID izbeglica iz Jajca STAROSEDEOCI oni koji trèe na poslednju stanicu autobusa da bi seli STEZNIK naucnik s tezom STOLICA lukava devojka STONOGA noga od stola SUPERMEN radnik na benzinskoj pumpi SVETLO kontinent (sve tlo) ŠPRICER narkoman ŠUPAK covek koji živi u šupi TABAKERA žena koja tuèe psa TAKTIKA sat, èasovnik TELEFAKS propali student TIK semenka iz tikve; polovina tik-taka TOŠIBA košava TURNEJA prebacivati odgovornost za prdež sa sebe na zadnjicu UDBAŠ baš obdaren covek USTOLICITI SE imati redovnu stolicu UŽAS uža Srbija VEŠTACENJE vešto acenje VEŠALICA dželat VETROMETINA zadnjica VRANAC mužjak vrane VUCIBATINA milicioner ZAMANDALITI uzalud su ti dali ZASEBAN sebièan ZUMBUL brzi bulterijer | |
| | | ZenaZmija Prijatelji
Broj poruka : 10 Godina : 50 Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 12 Jun 2009, 09:58 | |
| Da li ste znali ... 1) Nemoguće polizati sopstveni lakat.
2) Coca-Cola originalno bila zelena.
3) American Airlines uštedeo $ 40,000 1987. godine vadeći po jednu maslinku iz svake salate koja je služena u prvoj klasi.
4) Kvakanje patke ne pravi eho i niko ne zna zbog čega.
5) Svaki kralj u kartama predstavlja jednog velikog kralja iz istorije. Pik je Kralj David, tref je Aleksandar Veliki, herc je Karlo Veliki a karo - Julije Cezar.
6) Pomnoži 111,111,111 sa 111,111,111. Dobija se 12,345,678,987,654,321
7) Ako statua neke osobe na konju koja se nalazi u parku ima obe prednje noge u vazduhu, osoba je poginula u borbi. Ako je konju samo jedna prednja noga podignuta, osoba je umrla od rana zadobijenih u borbi. Ako su konju sve četiri noge na zemlji, osoba je umrla prirodnom smrću.
Ime Jeep dolazi od američke vojne skraćenice "General Purpose" vehicle, G.P..
9) U Pentagonu ima duplo više toaleta nego što je potrebno. Kada su gradili zgradu, zakon je zahtevao odvojene toalete za crnce i belce.
10) Nemoguće je kinuti otvorenih očiju.
11) Dešnjaci u proseku žive 9 godina duže od levaka.
12) Bubašvaba može da živi devet dana bez glave, pre nego što će umre od gladi.
13) Slonovi su jedine suvozemne životinje koje ne mogu da poskoče.
14) Jedna prosečna osoba se smeje 15 puta dnevno.
15) Komarci imaju zube.
16) Trebalo je 22 veka da se izračuna udaljenost između Zemlje i Sunca (149,400,000 km). To bismo mnogo ranije znali da se neko setio da pomnoži sa 1,000,000,000 visinu Keopsove piramide u Gizi, koja je izgrađena 30 vekova pre Hrista.
17) U staroj Engleskoj ljudi nisu smeli da upražnjavaju seks bez odobrenja kralja (pogotovo ako se radilo o članu kraljevske porodice). Kada bi par hteo da ima decu, morali su da zatraže dozvolu monarha, koji bi im predao pločicu koju su kačili na vrata od sobe dok su imali odnose. Na pločici je pisalo: "Fornication Under Consent of the King" (F.U.C.K.). Ovo je i poreklo reči koju ste upravo pročitali. 18) Za vreme američkog građanskog rata, kada su se trupe vraćale u svoje kartele bez gubitaka, pisali su na jednoj velikoj tabli "0 Killed" (nula poginulih). Odatle možda i izraz "O.K." | |
| | | ZenaZmija Prijatelji
Broj poruka : 10 Godina : 50 Datum upisa : 12.06.2009
| Naslov: Re: Mozda niste znali... Pet 12 Jun 2009, 09:59 | |
| .. narandzasta i zuta svetlost imaju u magli veci domet od bele svetlosti. ... morska voda sadrzi 32 razlicita hemijska elementa. ... zbog smanjenog uticaja Zemljine teze, na visni od 1000 metara jedan kg tezi 997 grama. ... puzu koji bi isao i dan i noc trebalo bi 14 dana da prevali jedan kilometar. ... zvecarka, severnoamericka zmija otrovnica, dve godine moze da zivi bez hrane. ... misici pticjeg krila, u poredjenju sa misicima ljudske ruke, jaci su 20 puta. ... mis moze duze da izdrzi bez vode nego kamila. ... najgusce majcino mleko piju kitovi. U jednom litru ovog mleka ima 200 do 400 grama masnoce. ... kraljica termita dnevno polozi do 30.000 jaja. ... covek se proteze posle spavanja da bi u pojedinim delovima tela ubrzao protok krvi. ... neki naucnici tvrde da su zene tokom sna tri puta osetljivije na buku od muskaraca. ... svakodnevno svaki muškarac proizvede oko 300 miliona polnih ćelija. ... ni u jednom kazinu u Las Vegasu nema časovnik. ... kada je mesec tačno iznad Vas, vaša težina je nešto malo manja nego obično. ... totalno pomračenje sunca dešava se svakih 18 godina. ... kada čovek duva nos brzina vazduha koji izlazi pod pritiskom dostiže i 160 km/h! ... 10% muškaraca je levoruko a kod žena ih je samo 7%. ... svaka kraljica po imenu Dzejn je bila ubijena, zatvarana, poludela ili osuđena na smrt. ... kornjače mogu da dišu kroz svoju stražnjicu. ... tajpan je najotrovnija zmija na svetu. ... mušica leti brzinom od 6 km/h! ... komarac ima 47 zuba! ... ostrige mogu menjati pol od muškog ka ženskom! ... kada se zacrvenimo u licu od sramote ili uzbuđenja, pocrveni nam i stomak. ... kada se paukova mreža stavi na ranu, odmah zaustavlja krvarenje. ... prosečna težina mozga kod muškaraca iznosi 1450 grama, dok se prosečna težina ženskog mozga kreće oko 1300 grama. ... polovina ljudske populacije zaraduje oko 5% svetskog bogatstva? ... je 1926. godine na svetu bilo samo 100 TV uredaja? ...se 3 cetvrtine ulovljene ribe koriste za ishranu, a ostatak je namenjen za proizvodnju sapuna, lepka, margarina ili dubrišta? ... je na Aljasci dozvoljeno ubijanje medveda, ali da je budenje medveda zbog fotografisanja zabranjeno? ... je kod coveka dužina od rucnog zgloba do lakta jednaka dužini stopala? ... Meksiko Siti tone oko 25 centimetara godišnje? ... ce crv pantljicara krenuti da jede sebe ako ne nade drugu hranu? ... je sistem demokratije predstavljen još pre 2.500 godina u Grckoj u Atin? ... je nemoguce kinuti otvorenih ociju? ... za jedan kilogram meda pcele moraju da posete 4 miliona cvetova i predju put 4 puta duži od zemljinog obima? ... zvuk putuje 3 puta brže kroz vodu nego kroz vazduh? ... je Madrid jedini glavni grad u Evropi koji nije stacioniran na reci? ... ako bi poredjali milion dolara u novcanicama od 1 dolar, dosegli bi visinu od 110 metara i masu od jedne tone? ... macji urin svetli pod ''crnim svetlom''? ... je CD razvijen od strane Filipsa i Sonija 1980. godine? ... je kravata pronalazak koji potice iz Hrvatske? ... je poslednja rec u Bibliji rec ''amen''? ... je puno ime Los Andelesa ''El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula'', što u prevodu znaci Grad Andela? ... je fudbal najgledaniji sport na svetu? ... je lubenica povrce a paradajz voce? ... je u Francuskoj 5-godišnjacima dozvoljeno da kupe alkoholno pice u kaficu? ... je Brus Li bio toliko brz da su filmovi morali biti usporeni kako bi se njegovi pokreti mogli videti? ... kitovi ubice ubijaju ajkule zalecuci se u njihov stomak odozdole izazivajuci ajkulinu eksploziju? ... se tokom scene sa kocijama u filmu Ben Hur u daljini može primetiti mali crveni automobil? ... su u Finskoj bili zabranjeni crtani filmovi Paje Patka jer on ne nosi pantalone? ... su zbog oskudice metala u Drugom Svetskom Ratu dodeljivani drveni Oskari? ... prva 4 poteza u šahu možete odigrati na 318.979.564.000 nacina? ... je prva bomba koja je pala na Berlin za vreme Drugog Svetskog Rata ubila jedinog slona u berlinskom zoološkom vrtu. ... laganim izdizanjem nogu i lezanjem na leda ne možete potonuti u živi pesak? ... je Venera jedina planeta koja se rotira u smeru kazaljke na satu? ... je morskim rakovima škampima srce u glavi? ... je Carli Caplin jednom prilikom osvojio trecu nagradu na takmicenju za svog dvojnika. ... je po starom zakonu u državi Vašington ženama bilo zabranjeno da naprave više od 3 koraka unazad dok plešu? ... Ginisova Knjiga Rekorda drži rekord kao najcešce kradena kniga iz knjižara? ... je astronautima zabranjeno da jedu pasulj pre poletanja jer ispuštanje gasova oštecuje njihovo odelo? ... za 10 minuta svoga delovanja uragan ispolji više energije nego što bi ispoljilo celo nuklearno naouružanje na svetu? ... u proseku 100 ljudi godišnje umre od gušenja hemijskim olovkama? ... 35% od ljudi koji koriste licne oglase vec su u bracnom odnosu? ... jedna biblioteka u Indiani tone oko 2 centimetra godišnje jer staticari nisu uracunali težinu svih kniga? ... je elektricnu stolicu izumeo jedan zubar? ... na planeti Zemlji ima toliko zlata da je prekrije celu u sloju od jednog metra? ... krokodili ne mogu da izbace svoj jezik napolje? ... su sveštenici u starom Egiptu cupali sve dlake sa svojih tela, ukljucujuci obrve i trepavice? ... je Amerkan Erlajns jedne godine uštedela 40.000 dolara izvadivši samo jednu maslinu iz svake salate služene u prvoj klasi? ... je Boing 747 duži od prvog leta cuvene brace Rajt? ... se bebe radaju bez cašica u kolenima, javljaju im se tek u periodu od drugog do šestog meseca života? ... bi Barbika kada bi bila u prirodnoj velicini bila bi visoka 2,18 i imala bi mere 99-46-84? ... svaki put kada poližete poštansku markicu unosite u organizam deseti deo kalorije? ... Eskimi imaju preko 15 reci za našu rec "sneg"? ... Amerikanci u proseku pojedu 720 ari pice svakoga dana? ... neprestanim udaranjem glavom o zid trošite 150 kalorija na sat? ... ako bi vikali neprestano 8 godina, 7 meseci i 6 dana proizveli bi dovoljno energije u zvucnim talasima da zagrejete šoljicu kafe? ... se na kanadskoj novcanici od 2 dolara nalazi americka zastava? ... je badem clan porodice bresaka? ... inteligentni ljudi imaju više cinka i bakra u svojoj dlaci? ... je Koka Kola na pocetku bila zelene boje? ... se pacovi razmnožavaju tako brzo da 2 pacova za 18 meseci mogu dobiti preko milion potomaka? ... 23% svih kvarova na foto-kopir mašinama izazivaju ljudi koji sedaju na njih i fotokopiraju svoje guzice? ... je americka vlada 1969. godine donela zakon koji cini ilegalnim svaki kontakt gradana sa vanzemaljcima ili njihovim vozilima? ... zubari preporucuju da se cetkice za zube drže bar 2 metra udaljene od WC šolje kako bi se izbegao kontakt cetkice za zube i cestica iz WC šolje koje se raspršuju usled puštanja vode? ... ako bi nosili slušalice samo 1 sat povecali bi broj bakterija u svom uhu 700 puta? ... više od 50% ljudi na svetu nikada nije obavilo telefonski razgovor? ... je nemoguce kinuti otvorenih ociju? ... svaki kralj u kartama predstavlja jednog velikog kralja iz istorije: Pik - Kralj David Tref - Aleksandar Veliki Herc - Karlo Veliki Karo - Julije Cezar? ... dešnjaci u proseku žive 9 godina duže nego levaci? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mozda niste znali... | |
| |
| | | | Mozda niste znali... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|