| Saputanje..srecnih.. | |
|
+3gorskooko SNEZA_ Sumadijacafee 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Saputanje..srecnih.. Sre 16 Jan 2008, 16:51 | |
| | |
|
| |
SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Sre 16 Jan 2008, 23:54 | |
| | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 18 Jan 2008, 11:03 | |
| svi zvuci spontane radosti, dodira, pripadanja... :kis3: | |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Sub 19 Jan 2008, 17:26 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Sub 19 Jan 2008, 19:25 | |
| Moja deca...moj zivot, oni me cine srecnom....nista na svetu me ne moze obradovati kao neki njihov uspeh,dobra ocena,uspesno polozena matura, upis u srednju skolu, na fakultet, osvojena zlatna medalja, njihovi uspesi, sreca na njihovom licu, one su moja najveca ljubav, moj ponos.... |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Uto 22 Jan 2008, 09:04 | |
| Kad smo rodili naše prvenče, prvi put sam osetila šta je potpunost. I prvi put se potpunim zračećim mirom ispunila cela. Preplavljena i potpuno prepuštena tom jedinstvenom, čudesnom osecanju. Bez euforije, potrebe, bez ikakvih misli, želje za pokretom, samo uronjena, toplinom zagrljena. Sasvim sjedinjena sa tom andjeoskom lepotom što smo je zajedno stvorili. Ne da se iskazati ta čista sreća, kad je sve sliveno u punom sadržaju. Zahvalna sam Bogu za snagu radjanja, našim andjelima, životu i osećanjima što život boje, što smo skupa... on mora da je apsolutna ljubav. :do: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Čet 24 Jan 2008, 16:45 | |
| Sta reci,sama pomisao na njih mi ozari lice :do: |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Sub 02 Feb 2008, 01:03 | |
| Jastuk za dvoje Ovo je pesma za tvoja usta od višanja i pogled crn. Zavoli me kad jesen duva u pijane mehove. Ja umem u svakoj kapiji da napravim jun. I nemam obične sreće. I nemam obične grehove. Podeleću s tobom sve bolesti i zdravlja. Zavoli moju senku što se tetura niz mokri dan. Sutra nas mogu sresti ponori. Ili uzglavlja. Svejedno: lepo je nemati plan. Zavoli trag mog osmeha na rubu čaše, na cigareti, i blatnjav hod duž ulica koje sigurno nekuda vode. Čak i kad ti se čini da ih mi nekud vodimo, one se smeškaju blago i nekuda nas vode. Bićemo tamo negde možda suviše voljeni, potpuno neprimetni, ili javno prokleti. Mika Antić | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Ned 06 Apr 2008, 22:33 | |
| Podigni glavu da ti oci vidim ljubavi! Otvori usne da ti glas cujem. Progovori i kazi mi nesto. |
|
| |
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 09 Maj 2008, 15:57 | |
| Prvi snijeg Sonja,izadji da skitamo, imam ludu zelju vecheras da lutam. Sonja,izadji i iznesi samo malo njezhnosti ispod kaputa. Malo njezhnosti ,malo samo, zalogaj jedan za ogromnu glad. Sonja , izadji da skitamo , nocas je nestvarno lijep grad. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 09 Maj 2008, 16:03 | |
| |
|
| |
Sumadijacafee [*_-]
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 09 Maj 2008, 17:13 | |
| | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 09 Maj 2008, 22:08 | |
| Ja ništa ne verujem dok ne vidim (pročitam) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 09 Maj 2008, 22:10 | |
| |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Ned 11 Maj 2008, 14:18 | |
| U SVIJETLOSTI
Vec ocajan i lišen moci, Ja nisam ocekivo spas. Tada, u cemernoj samoci, Tvoj nježni zacuo sam glas. I on je bio kao zov Na novi put, na život nov. I ti mi svoju ruku pruži, I ljubav nas u jedno združi.
Kako je duga bila noc U kojoj, draga, tebe snivah! Vec mislio sam: Neces doc. I rekoh: Ona ti je živa U tvojoj želji, tvome snu, Al' odista je nema tu. Zemaljskim stazama ne kroci Ta, cije divne cekas oci.
Al' gledaj, nebo sija plavlje Otkad ugledah tvoj lik. Ljepota, snaga, svjetlo, zdravlje Ugušiše u srcu krik. Ocima tvojim obasjani proticu sada moji dani. Raskošan rujan, vedar, žut, Otvara za nas jesen put.
Podimo zagrljeni, draga, U ovaj zacarani svijet; U ljubavi je cudna snaga, Što korak pretvara u let. Od poljubaca, zagrljaja Sve oko nas je puno sjaja. Duboka sreca svuda zri, Jer sobom nosimo je mi.
Dobrisa Cesaric | |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Ned 11 Maj 2008, 19:31 | |
| - sonia ::
- Prvi snijeg
Sonja,izadji da skitamo, imam ludu zelju vecheras da lutam.
Sonja,izadji i iznesi samo malo njezhnosti ispod kaputa.
Malo njezhnosti ,malo samo, zalogaj jedan za ogromnu glad.
Sonja , izadji da skitamo , nocas je nestvarno lijep grad.
ovu pesmu napisao Vitomir Vito Nikolić (1934 – 1994) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Ned 11 Maj 2008, 23:56 | |
| Galija - Dodirni me
Gledam te nekim drugim ocima upravo onako kako ne treba. U tebi je Vojvodina zaspala Sto izvora nigde obala.
I ne shvatam sta mi se desava Nedostaje mi rec koja resava. U tebi je neka tajna ostala Ko muzika starih majstora.
Dodirni me sasvim slucajno, poljubi me filmski nestvarno, I najlepse kad je prestani, Okreni se i nestani.
Osecam nesto cudno u vazduhu Ceo svet na jednom jastuku, Na postelji od punog meseca Nikom se ovde nespava.
Dodirni me... |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Ned 18 Maj 2008, 13:17 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Čet 22 Maj 2008, 20:34 | |
| Hej ne budi luda, budi mi frend veceras samo tebi pjevam u gradu je veselo, ne trebam bend veceras samo tebe trebam
Hej tako si sexy kad opustis se i na tvom tijelu sve dobro stoji kad pogledom svojim dotaknes me nista na svijetu ne postoji
Ref. Veceras tebi pjevam, samo tebi pjevam samo tebi veceras tebi pjevam, samo tebi veceras tebi pjevam, samo tebi
Hej ne budi luda, budi mi par moja je zelja bas konkretna i zato ne glumi i predji na stvar veceras tu sam da budes sretna
Ref.
Stikla u kamen zvoni, svi su tu o kako luda noc tvojim me dahom slomi usne moje zovu upomoc |
|
| |
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Čet 05 Jun 2008, 16:33 | |
| Koliko je srece u casima ovim, Kad se mjesec radja na plavoj visini, Kada slavuj pjeva negdje u daljini I razgara srce plamenima novim!
Ovdje drvlje staro duge sjenke baca, U nasoj rijeci brdo se ogleda; Dodji, jer mi srce vise mira ne da – Ja sam zedan, draga, tvojih poljubaca.
Ne moli se, tamo, pred ikonom starom! Ovdje, u slobodi, pred nebom – oltarom, Sa koga nam Gospod o milosti zbori,
Dodji da zajedno molimo nas dvoje: Ja cu sve da ljubim, oci, usne tvoje, A ti strepi, drsci i sa mnom izgori.
Aleksa Santic | |
|
| |
Slovenska Urednik
Broj poruka : 299 Godina : 63 Location : Tu...negde u beskraju Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 12 Sep 2008, 05:26 | |
| ALEKSANDAR
Nisam cula plac zivota u trenutku radjanja mog kosmosa. Nisam na grudima osetila toplotu obraza svih mojih galaksija, u trenutku beskrajne radosti postojanja. Nisam svoje sokove poklanjala Tebi, bozanska svetlosti moja. Trajem dok bezrecno volim. Disem dok spokojno gledam iz nevida. Osmehujem dok strpljivo trepte sve nesanice. Zivim dok dusa oseca. Vodis me ljubavlju, Tvojom, iskrenom, putevima nasih sklupcanih zivota. Ti si kompas svih nasih lelujavih dana sanjanih, nadanih docekanih i buducih...SINE moj.
Moj vrisak srece ...najsrecnija toga dana kada sam rodila Aleksandra...
Slovenska | |
|
| |
gorskooko Urednik
| |
| |
Slovenska Urednik
Broj poruka : 299 Godina : 63 Location : Tu...negde u beskraju Datum upisa : 08.12.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Pet 12 Sep 2008, 23:33 | |
| Gorskooko, mila moja HVALA TI Slovenska | |
|
| |
zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. Sub 13 Sep 2008, 22:33 | |
| Ti si kompas svih nasih lelujavih dana sanjanih, nadanih docekanih i buducih...SINE moj. :star: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saputanje..srecnih.. | |
| |
|
| |
| Saputanje..srecnih.. | |
|