sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Pon 19 Maj 2008, 17:13 | |
| MOJE SI SVE
Oci si skrila pod velom od neba Pogled njezan posljednji put Zbog svega ovog sto govorim sada Na tebe nisam ni najmanje ljut Nismo mi malena htjeli da ljubav nam bude svetinja Nismo mi jedina htjeli da ljubav nam bude nesalomiva
Moje si sve slomila ko kamen o kamen srce mi zdrobila I nije me sram sto moram da dam suze I smijeh da ugase plam
Bolje je tako rekla si tiho svako na svoju starnu da ode Nije nam islo mi moramo stati ni ruze ne mogu cvjetat bez vode | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Sre 21 Maj 2008, 20:45 | |
| Davno je bilo kad je nestao ti svaki trag Želje i htjenja tvoja čudna tad su bila Sunca sjaj u noći htjela si uvijek ti
Znala si nama novu igru nać i sretna biti Meni si uvijek mogla prići kao nekom ko te zna i voli Znao sam šta želiš tad
Čuj me ti, nadji snage mijenjaj svijet Budi ista kao more što valovima mijenja svih obala hir Ti ćeš nać pravi put jer ja to znam Kao sto si nekad mogla sa osmijehom mi reći da ostanem sam
Davno je bilo kad je nestao ti svaki trag Želje i htjenja tvoja čudna tad su bila Sunca sjaj u noći htjela si uvijek ti
Znala si nama novu igru nać i sretna biti Meni si uvijek mogla prići kao nekom ko te zna i voli Znao sam šta želiš tad
Čuj me ti, nadji snage mijenjaj svijet Budi ista kao more sto valovima mijenja svih obala hir Ti ćeš nać pravi put jer ja to znam Kao što si nekad mogla sa osmijehom mi reći da ostanem sam
Davno je bilo kad je nestao ti svaki trag Želje i htjenja tvoja čudna tad su bila Sunca sjaj u noći htjela si uvijek ti
Znala si nama novu igru nać i sretna biti Meni si uvijek mogla prići kao nekom ko te zna i voli Znao sam sta želiš tad
Čuj me ti, nadji snage mijenjaj svijet Budi ista kao more što valovima mijenja svih obala hir Ti ćeš nać pravi put jer ja to znam Kao što si nekad mogla sa osmijehom mi reći da ostanem sam Kao što si nekad mogla sa osmijehom mi reći da ostanem sam |
|
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Uto 03 Jun 2008, 19:58 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=5xml1yVeQkk | |
|
kpt Prijatelji
Broj poruka : 547 Godina : 58 Location : fantomska pojava "Flying Dutchman" Datum upisa : 28.05.2008
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Pet 06 Jun 2008, 22:10 | |
| | |
|
zutaruzasadunava Urednik
Broj poruka : 702 Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Ned 15 Jun 2008, 13:25 | |
| Iz preporoda u preporod.... Slobodna i prirodna kroz plac i smeh..... potiskujem i grlim Vas,uz obecanje.... Vraticu se...uskoro:) Nadja | |
|
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Ned 15 Jun 2008, 13:42 | |
| | |
|
sonia Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Sre 18 Jun 2008, 14:41 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=6X6UOtTsREo&feature=related | |
|
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. Ned 29 Jun 2008, 13:14 | |
| Sudbina
Irena Vrkljan
Skamenjena na velikom trgu snova, naslonjena uz bridove neba, prestrasena u grlu rose, nijema poput leptira okrecem svoje lice zemlji jer svuda nalazim tebe. Hrabra na zici iznad ponora, ponosna medju obalama ohole rijeke, ja dozivam noc prisutnih godina, sav ocaj napustenih drvoreda, sve naricaljke predaka jer svuda nalazim tebe.
U ustima ovog zdenca ne dodirujem rubove vode, ni dno u srcima riba, prolazim poput kise kroz tkanine jesenjih gradova, vezujem se gladju, ranjavam vid na ostrici sunca stojim na paljevini vlastita sluha, poklanjam se izvoru mora i pronalazim svoj strah.
Odrezala sam kosu spalila sam lice oderala sam kozu pretvorila sam se u izgorio pejzaz, ali ti me prepoznajes. Zbog tebe odijevala sam se u lice trava i zaustavljala sam sjene mjeseca na svim oblicima tvog vrata, zbog tebe u ovoj polovini mog dlana, rasprostirala sam vrtove rijeci koje pamtim od djetinjstva, kad su igre bile svecane, a kosa jos mlada.
Nisam zaboravila korijenje ociju na obali onog drugog svijeta sto me doziva mrezom svog glasa i tjeskobom snijega, nisam stajala kraj rijeke, nisam gledala brodove koji odnose dijelove naseg tijela, nisam okusila ruze na snopovima plemenitih ljeta.
Zbog tebe pamtila sam oblike zagrljaja, dvije male bitke na obronku straha, robovala sam stablima i pijesku pred zatisje vjetra, nosila sam tudje haljine, pretvarala sam se u zeca i srnu, moja su stopala bila ograda od zice. Zbog tebe ne znam vitka i rana jutra i ja se bez sjecanja radujem oblini mladog sljunka, jer tko ce od sinova mojih nalik mijenama duge, zaustaviti mahovinu i dane sto prodiru u pore mog sna?
Tko ce kad tebe nema zatvoriti vrata zatvoriti usta zaustaviti krv, pred dolaskom divljih stada godina? | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Saputanje..nesrecnih.. | |
| |
|