| Saputanje...ostavljenih... | |
|
+7neven Oci-ANDJELA^Z Tricky SNEZA_ Lora gorskooko Sumadijacafee 11 posters |
Autor | Poruka |
---|
Sumadijacafee [*_-]
Broj poruka : 4794 Location : Sumadijacafee Datum upisa : 16.11.2007
List lica Gea: (20/20) Milovan: 20
| Naslov: Saputanje...ostavljenih... Sre 16 Jan 2008, 16:48 | |
| | |
|
| |
gorskooko Urednik
Broj poruka : 6087 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pet 18 Jan 2008, 11:13 | |
| obrisi suzu, danas neko tebe, sutra ti nekog.... Nek' ide zivot.... :stop: | |
|
| |
Lora Urednik
Broj poruka : 349 Godina : 59 Location : Uzice Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sub 19 Jan 2008, 11:41 | |
| - gorskooko ::
- obrisi suzu, danas neko tebe, sutra ti nekog....
Nek' ide zivot.... :stop: To se lepo kaze,u mom rodnom kraju:"Jedan se oteg`o - drugi se proteg`o..." Ljubav se ljubavlju leci... | |
|
| |
SNEZA_ Urednik
Broj poruka : 3972 Godina : 57 Location : Beograd Datum upisa : 19.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 21 Jan 2008, 10:56 | |
| Hmmmm, ovako, pitam ja vas (shaputjem dok pitam), shta se teze podnosi? Kada vas ostave ili kada molite Boga da budete ostavljeni? Jednom sam ja ostavila, drugi put sam zelela da budem ostavljena. Pssssssssssst :suspect: :silent: | |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 21 Jan 2008, 17:59 | |
| - SNEZA_ ::
- Hmmmm, ovako, pitam ja vas (shaputjem dok pitam), shta se teze podnosi? Kada vas ostave ili kada molite Boga da budete ostavljeni? Jednom sam ja ostavila, drugi put sam zelela da budem ostavljena. Pssssssssssst :suspect: :silent:
Ovo me podseti - jednom sam bila ostavljena tako sto sam ostavila... Mudar jedan bas, a ja plavusa skroz Dobro je da je bilo tako. Tad sam mislila drugacije Lakse je kad te ostave. Bar ne nemoras da se dvoumis | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Čet 24 Jan 2008, 16:42 | |
| Paaa...pametni uvek imaju rezervu,ja plavusa |
|
| |
gorskooko Urednik
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pet 25 Jan 2008, 09:52 | |
| Plače moja curica, moje prvenče, kad je raskinula sa dečkom. Zove iz bg. tel. noću, posle 2, i samo: ''majka, mamice... majko...'' da se ugušiš, a ništa ne možeš. ni da je zagrlim, baš ništa... odbolovale smo ''skupa''. danima Prošlo je vreme. Raskida sa curicom dečačić (rekla mi prvenče). Čuti, k'o ukletnik, ni jednu, jedinu reč, samo sedi za ovom kompom, zatvorio se i ćuti. Ne izlazi. nesmem nista da pomenem jer ''ne znam''. znam da je bio zaljubljen kako to samo smotane, muške pubertetlije umeju. žao mi. matori andjeo me pecka ''da ga sakrijem pod suknju''. pitam ga, izokola, za curicu. ''e, majka!'' bilo je sve sto je rekao. Eto. Oboje su moji andjeli, mi ih rodili. Sigurna sam da boli isto. Često mi je žao muških. Ali ne uvek | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pet 21 Mar 2008, 23:09 | |
| "Ti nemas prava na mene, ti si ih imao stotine... Na tvome krilu su spavale, a ja sam imala samo tebe...." |
|
| |
Tricky Urednik
Broj poruka : 98 Godina : 52 Datum upisa : 10.02.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 27 Apr 2008, 15:08 | |
| Pusti me
Zbog tebe noci varaju zore, Zbog tebe laze san. Istinu kriju te oci tvoje, Pusti me, sad je kraj.
Pusti me, pusti me, odlazi, kasno je, kasno za bolje dane. Sama kad ostanes, vidjeces kako je, kako je, bez mene.
Zasto ti usne ljubise lazno, Zasto li, Boze moj? Nista ti nije bilo vazno, A bio sam samo tvoj. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sre 30 Apr 2008, 08:30 | |
| boli stara ljubav
Boli stara ljubav kada se u mraku pored njega budim kao da sam sama boli, boli to pa mu kazem idi da na miru zalim i sanjam o nama
Dva susreta za dve godine dovoljna su da unistis mi sve moju vezu s njim svaki pokusaj da te ne volim, da kazem on je taj stezu me te ruke njegove a nisu one ono sto boli me
Ljubav i ja to nema veze s njim u svakom dodiru tebe osetim znam da sam led i znam da sam stvar u ovoj postelji pogresan je par stezu me te ruke njegove a nisu one ono sto boli me |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
Broj poruka : 1129 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sre 14 Maj 2008, 17:59 | |
| Nedostaje mi tvoj glas, tvoje oci, usne.....Nedostajes mi ti koji me navodis da budna sanjam o nama.Ti, cije je ime urezano u mom srcu.... Da, nedostajes mi ljubavi!!!!! | |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sre 14 Maj 2008, 18:01 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sub 17 Maj 2008, 21:32 | |
| HODAJ
Naucila si zivit, tico lijepa od svakoga ne primit ruku pomirenja i pocinjes razumit' prvi puta da jedno smo vani, a drugo smo iznutra
Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Mozda se ipak sve u dobro pretvori i tko ce to izvagat svaki puta koje rici vratit', a koje ces progucat
I straj te izgovorit nakon svega da godinama zivis s nekim koga ne znas Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Mozda se ipak sve u dobro pretvori
Zasto nosis oblak iza lipog lica viruj, bit ce sve u redu, i za svako slovo ti ne trazi krivca u sebi il' u meni u svemu jer slomit' ce nas to
Hodaj! Nebo strpljive voli Hodaj! Mozda se ipak sve u dobro pretvori
|
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 18 Maj 2008, 08:08 | |
| A kome da sapucem????? | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 18 Maj 2008, 12:11 | |
| - Oci-ANDJELA^Z ::
- A kome da sapucem?????
Nemoj svitanju saputati ni zori nemoj, ni tisinu noci nemoj dirati. Vez zarobi dobro srce, ususkaj ga do svog, i sapuci mu medene reci ostavljenih. | |
|
| |
TREN Prijatelji
Broj poruka : 207 Location : iza oblaka Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 18 Maj 2008, 12:36 | |
| Lepo recheno,samo hajde da shaputjemo rechi zaljubljenih i sretnih | |
|
| |
neven Prijatelji
Broj poruka : 1211 Godina : 63 Location : Novi Slankamen Datum upisa : 17.11.2007
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 18 Maj 2008, 12:49 | |
| | |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 19 Maj 2008, 08:54 | |
| Cijeli sam život tražio Za sebe malo skrovište Ženu, koja zna da preko Hleba pogače ne ište.
Kad me Prođu sve oluje Kad mom tijelu ponestane struje Kad ostanem sam Kad me Prođu sve ove greške I sve ove riječi teške savladam.
Ti mi govoriš o tom Da pred nama je zid Kako te nije stid Ti bi nešto mijenjala Po stare dane vid Kako te nije stid.
Cijeli sam život bježao Od pomisli da sam ostarim Da nikog nema kraj mene Nikog kom bi ovu bol Da ostavim.
Ti mi govoriš o tom Da pred nama je zid Kako te nije stid Ti bi nešto mijenjala Po stare dane vid Kako te nije stid.
Ne govori to Ne govori nikom to Da je gotovo |
|
| |
sonia Prijatelji
Broj poruka : 415 Godina : 50 Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Čet 29 Maj 2008, 14:11 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=4hUSBH1AmpA&feature=related | |
|
| |
Oci-ANDJELA^Z Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 09 Jun 2008, 17:02 | |
| | |
|
| |
Garavo jare Urednik
Broj poruka : 515 Location : lepa basna Datum upisa : 26.06.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Ned 29 Jun 2008, 13:21 | |
| Žeđ
Ostadoh te željan jednog letnjeg dana O, srebrna vodo iz tudjega vrela. To je bilo davno. Svaka mi je staza danas obasjana Suncem i lepotom. Sreća me je srela. Iz stotinu vrela zedj moja sad pije. Al' mira ne nadjoh nigde, jer me nikad Vatra prve žedji ostavila nije.
Ivo Andrić | |
|
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sre 17 Sep 2008, 08:34 | |
| VOLEO JE...
Voleo je tri stvari na svetu: Pesmu vecernju, paune bele I s iskrzane karte Ameriku, Nije voleo, suzu na detetu, Nije voleo ukus marele I zensku histeriku. ..... A ja mu bejah zena.
Ana Ahmatova | |
|
| |
neven Prijatelji
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 29 Sep 2008, 06:52 | |
| Biti ostavljen je samo nova praznina, zamor od prijatelja, od druga. Biti ostavljen, je poznat osecaj izgubljenosti osobe koji je izgubio kompas, pa se orjentira vremenoma, danas i sutra. Biti ostavljen nije nista vece od biti pokraden secanjima na nesto sto je vredelo. Biti ostavljen, je danas normalana stvar, ostaviti, promeniti, uzletiti za necim sto sljasti, sto bljesti, i radovati se, kako ti to mozes, tako jednoatavno u jednom danu, u svom trenutku besnom. Kad si umoram od ljubavi. | |
|
| |
Garavo jare Urednik
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Pon 29 Sep 2008, 11:06 | |
| Pismo
Željela bih iz tvojih usta saznat sve o njoj i tebi Ući u sve vaše tajne koje nikom, nikom rekli ne bi Reci.. Kakvo lice ima? Je li bijele, meke puti? Da li često priča s tobom il' k'o i ja samo šuti?
Dal' je stvarno tako mlada kao što mi kažu drugi? Dok zamišljam vas zagrljene dani su mi dugi, mučno dugi.. Da li s njom si strastven tako nakon dva, tri oštra pića? Je li zbilja tako dobra kao što se o njoj priča?
Dal te voli, dal je nježna? Vjeruj, nije mi svejedno… Dal si opet tako sretan kao što si bio jednom? Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi…
Nas dvije smo tako same, inače smo dobro, hvala Mislim da sve razumije, premda je još tako mala Radoznale njene oči u stopu me svuda prate Svaki pogled, svaka kretnja sve me više sjeća na te
Ponekad mi, iznenada, šapne da joj nedostaješ Time što te takvog pamti još joj uvijek mnogo daješ Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi…
Dal' je isto vodiš sobom na sva svoja putovanja? O Veneciji i Firenci ja još uvijek često, često sanjam Još sam jednom bila tamo, iz radoznalosti čisto Da sudbinu izazovem, ali ništa, ništa nije bilo isto
Naša prošlost lomila se kao crteži na staklu Jednom još proživjela sam našu ljubav k'o kroz maglu Dok ovako s tobom pričam, ja izmišljam svoju sreću Moj je život ovo pismo koje niti poslat neću…
Jednom, bilo je to jednom, nedovršen san, san o sreći Al' od svega ostale su samo riječi… Samo riječi
Josipa Lisac | |
|
| |
SUZANA_NIS Urednik
Broj poruka : 233 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... Sub 11 Okt 2008, 18:38 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Saputanje...ostavljenih... | |
| |